IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не (2) ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Как е Трихилядниците ....... ЧНГ ...... Новата дойде и замина ..... и нема 3000 нито 5000 нито 10 000 ................ А какви локуме се изписаха от март до декември ..............

'Начи .... да ви каже ..... и следващата Нова Година - нема да има 3000 .......... Да си знаете отсега , да не почнете пак врели -некипели от блогчета и сайтчета , на всекакви търговчета , да пишете пак миналогодишните фантасмагории ...

Макар , че вече почти няма кой да списва екзалтирани постчета с прикрепени снимки на златни стотинки ......

Пазара ги отказа 95 % от космонавтите ..... Даже - темата сега я вдигам от втора страница .... Ама , така е ....
    При ЪП - ура , напред , шампанско и ''небето ми е граница''
    Мисля че доооста време , няма да има повод за въодушевлени постчета .

Коментар

• КО СТАААА ИЕ. НАЛИ НАГОРЕ БЕШЕ ЗЛАТОТО ТЗА ЕДИН ДЕН И 100 ДОЛАРЕСКИ НАДОЛЕ . А САТАНЯРСКИТЕ ИНДЕКСИ КАТО ПРОПАДНАТ , НЯМА КОЙ ДА ВИ КУПИ СМЕШНОТО ЗЛАТО И ЗА 1 ДОЛАР . САМО ХЛЯБЪТ ЩЕ СТРУВА 2000 ДОЛАРА . СМЕШНИЦИ . ХЯХЯХХЯХЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ

Коментар

• ....."чопнеш тук чопнеш там" .....

Голем ,,,,си,,,,,,,,,, еййй
        Посмях се от сърце, Благодаря.

Коментар

• Първоначално изпратено от Big Brother 666 Разгледай мнение

.................................................. ................................................

Ако ме помолиш ще го изтрия този пост .....
          Нищо няма да триеш,

освен коментиращи има и четящи................................(и какви ли още не, )

В по преден пост което писа , стига за сега (относно посока на ЦЕНАТА, не метала).................Благодаря.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

ти на разбираш понятието да съхраниш покупателна сила

имаш бизнес (не социал, не държавно, а бизнес) - остават ти някакви пари, които не искаш, не можеш да реинвестираш по някаква причина - купуваш си една филхармония. леко полеко без да ползваш лост. чопнеш тук чопнеш там... като дойде момента след някоя друга година изтръскаш кесията и купиш апартаменти за децата, нещо друго, недай боже платиш медицински разходи....

знам, че си с този профил за да ме дразниш, но не съм аз празният профил (пореден) сорка брат.
            наздраве!
            .................................................. ................................................

Ако ме помолиш ще го изтрия този пост .....

Коментар

Празна мисъл ...на празен човек .......

Дори и без да споря , пари или не е златото ..... Нали и ти искаш да купиш с ПАРИ - тези пари ........... Редиш се за ''дипсове'' . Пишеш тук ......анализираш ...... Насчваш в ''правилен момент'' при Крумчи
              Тоест - трябва ти разбиране от форекс .....

Но не веднъж казах ...... че си от ''арменските '' купувачи ....... Само по върховете купуваш '' божествената валута''
              ти на разбираш понятието да съхраниш покупателна сила

имаш бизнес (не социал, не държавно, а бизнес) - остават ти някакви пари, които не искаш, не можеш да реинвестираш по някаква причина - купуваш си една филхармония. леко полеко без да ползваш лост. чопнеш тук чопнеш там... като дойде момента след някоя друга година изтръскаш кесията и купиш апартаменти за децата, нещо друго, недай боже платиш медицински разходи....

знам, че си с този профил за да ме дразниш, но не съм аз празният профил (пореден) сорка брат.
              наздраве!
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

за едни златото е инструмент за форекс търговия, за други е просто пари (божествена валута).

разни хора разни идеали
                Празна мисъл ...на празен човек .......

Дори и без да споря , пари или не е златото ..... Нали и ти искаш да купиш с ПАРИ - тези пари ........... Редиш се за ''дипсове'' . Пишеш тук ......анализираш ...... Насчваш в ''правилен момент'' при Крумчи
                Тоест - трябва ти разбиране от форекс .....

Но не веднъж казах ...... че си от ''арменските '' купувачи ....... Само по върховете купуваш '' божествената валута''

Коментар

• за едни златото е инструмент за форекс търговия, за други е просто пари (божествена валута).

разни хора разни идеали

Коментар

бай дъ дипс
                    то жълтото си знае работата
                    .................................................. ................

Стария татко Нишан......няма толкова пари да ти даде ...... да си купуваш всеко връхче .....а пък сега и дииипсче

Миналата седмица пак ''купува '' ....

На което написах :

Първоначално изпратено от Big Brother 666 Разгледай мнение
                    По скоро е възможно да се видят цени ( оттук) , които ще бъдат вече и по добри и ПО УСТОИЧИВИ графично за гонене на гореупоменатите таргети ................

.....Ферщеензи ,Бърта ....................

Друг път , като решиш да се правиш на анализатор ( с който и да си ник ) ............ пусни едно ЛС ..... Ще питаме кой требва и ще може да се направиш на анализатор .... ревейки арменски прикрито ............ Ралииииииииии ......................
                    За сега - с две думи ............ще почакаме ......

100 $ на унция надолу са вече по добро нещо ......... Особенно ако си бил и надолу ,.... и сега вече байнеш дипса.... като мен
                    Но това .....само през компа .... и брокера .... А теб това не те вълнува......

Ти байваш само физика ............. И основно , обясняваш , къде е на Крумчо офиса .......

А при него .....дипс - нема.......... Само арменски клакьори се навъртат.............

Коментар

Голем си мишок , ей ............. Само едно мяу ти във устата и другото изцяло глупости ......

Нито си у криптоси , нито си у фликсове ........ и НЕизненадващо те гледам , че от скоро ги величаеш , а те ......са на върхот ..... баш баш като Златото , когато най много го рекламираше

За бело и жълто - друго пишеше преди седмица ....... 50 - бело 2500 - жълто .............. Ей , страшен индик си .... Как те търпи счетоводителката - не знам ....
                      бай дъ дипс
                      то жълтото си знае работата

Коментар

днес голяма дискотека направили с металите...

абе на кой му тряба жълто и бело при положение, че е колко криптоси има , тесли, фликсове и тн мега ракети и умножители на благосъстояние
                        Голем си мишок , ей ............. Само едно мяу ти във устата и другото изцяло глупости ......

Нито си у криптоси , нито си у фликсове ........ и НЕизненадващо те гледам , че от скоро ги величаеш , а те ......са на върхот ..... баш баш като Златото , когато най много го рекламираше

За бело и жълто - друго пишеше преди седмица ....... 50 - бело 2500 - жълто .............. Ей , страшен индик си .... Как те търпи счетоводителката - не знам ....

Коментар

• днес голяма дискотека направили с металите...

абе на кой му тряба жълто и бело при положение, че е колко криптоси има , тесли, фликсове и тн мега ракети и умножители на благосъстояние

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                            drainlan21 , зависи как гледаме на златото.

1. Дали като застраховка за голямото мяу - тогава ти дреме на жилетката как се съотнася към другите активи.

2. Дали като "инвестиция", която да ти докара пари.

По т. 1 златото почти няма алтернатива. Признавам, че не ми е ясно как среброто се вписва тук, защото виждам как върви по заложните. По т. 2 има много по-добри места, в които да сложиш кеша.

Има хора, които гледат на златни/сребърни etn като на хедж. Е, емпирично доказано не са хедж, защото са в пряка корелация с основните индекси.

--

Живо ме интересува как възможност най-анонимно да купя физика на сметка. Ще пусна отделна тема
                            Пусни да става алъш-вериш!
                            Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

• drainlan21 , зависи как гледаме на златото.

1. Дали като застраховка за голямото мяу - тогава ти дреме на жилетката как се съотнася към другите активи.

2. Дали като "инвестиция", която да ти докара пари.

По т. 1 златото почти няма алтернатива. Признавам, че не ми е ясно как среброто се вписва тук, защото виждам как върви по заложните. По т. 2 има много по-добри места, в които да сложиш кеша.

Има хора, които гледат на златни/сребърни etn като на хедж. Е, емпирично доказано не са хедж, защото са в пряка корелация с основните индекси.

--

Живо ме интересува как възможност най-анонимно да купя физика на сметка. Ще пусна отделна тема

Коментар

• Терзиев, друже ами че ти сам си потвърдил антицикличната и антисистемна същност на златото и среброто, споделяйки мечтата си да заровиш кило злато „като последна защита”.
                                ​​​​​​ Кило злато, не кесия с диаманти или флашка с койни.

Аз съвети на никого няма да давам, но зависи как виждате бъдещето, имам предвид това десетилетие до сакралната и толкова много споменавана напоследък година 2030.

Ако виждате десетилетие на просперитет, икономически растеж, покоряване на Марс, тогава заложете на S&P20 000, tsla 10 000 DOW 100 000, btc 1 000 000, квадрата панеляк в Люлин 10 000Е. Тhe roaring 20s. Най-умният Мр. Барбарон ще е първият биткойн трилионер.

Ако виждате неразрешими структурни проблеми, ако виждате, че кейнсианския модел е в задънена улица, ако виждате че финансиализацията наложена от централните банкери води до това че Тесла с 500 000 продадени коли бие по капитализация Мерцедес, БМВ, VAG групата, Тойота, Нисан, взети заедно и до всякакви чудовищни дисконекти на Уол стрийт с Мейн стрийт, като поскъпването на акциите на авиокомпаниите с 50% за последната година при 95% намаление на пътникопотока, тогава заложете на златото и среброто.

Моето скромно мнение е че ще видим сериозна инфлация навсякъде по света, възможно е, ако централните банкери не си изиграят картите наистина добре, дори и хиперинфлация в САЩ и развитите страни.

Относно конфискациите, да идват времена на цензура тоталитаризъм и репресии, на теория всичко може да бъде конфискувано от една репресивна власт.
                                Според вас, кое най- лесно може да се укрие от регулация и конфискация измежду валути, недвижимост, криптовалути, ценни книжа, ценни метали?

Много американци са завещали на внуците си заровено злато и сребро в периода 1933-1975, когато притежанието му е било нелегално. Колко БГ арменци притежават все още злато, останало им от предците избягали от геноцида през 1915? Изобщо не са малко, аз лично познавам трима . Кой друг актив се е запазил и съхранил стойност повече от 100г? Няма друг такъв.

Идва времето на дигиталните валути издавани от ЦБ дигитален юан ще има още тази година, догодина Федкойн, следователно идва време за регулация на блокчейн криптовалутите, за да не са нелоялна конкуренция.
                                Last edited by drainlan21; 07.01.2021, 21:15.

Коментар

Working...
                                X