Как е Трихилядниците ....... ЧНГ ...... Новата дойде и замина ..... и нема 3000 нито 5000 нито 10 000 ................ А какви локуме се изписаха от март до декември ..............
'Начи .... да ви каже ..... и следващата Нова Година - нема да има 3000 .......... Да си знаете отсега , да не почнете пак врели -некипели от блогчета и сайтчета , на всекакви търговчета , да пишете пак миналогодишните фантасмагории ...
Макар , че вече почти няма кой да списва екзалтирани постчета с прикрепени снимки на златни стотинки ......
Пазара ги отказа 95 % от космонавтите ..... Даже - темата сега я вдигам от втора страница .... Ама , така е ....
При ЪП - ура , напред , шампанско и ''небето ми е граница''
Мисля че доооста време , няма да има повод за въодушевлени постчета .
'Начи .... да ви каже ..... и следващата Нова Година - нема да има 3000 .......... Да си знаете отсега , да не почнете пак врели -некипели от блогчета и сайтчета , на всекакви търговчета , да пишете пак миналогодишните фантасмагории ...
Макар , че вече почти няма кой да списва екзалтирани постчета с прикрепени снимки на златни стотинки ......
Пазара ги отказа 95 % от космонавтите ..... Даже - темата сега я вдигам от втора страница .... Ама , така е ....
При ЪП - ура , напред , шампанско и ''небето ми е граница''
Мисля че доооста време , няма да има повод за въодушевлени постчета .
Коментар