някои дългосрочно да вижда gold на 1000 от текущи цени + EUR/USD на 1.06 дългосрочно ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не (2) ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнение
Съвети , инвестиционни , най -малко от теб бих взел ...... Taка пишеше и на цена 3800 лева унцията ....
Ти си известен купувач на върха и продавач на дъно ..... Или поне мазно-мазно , караш другите да го правят
А и когато е ТРЯБВАЛО съм накупил .... достатъчно количество , необходимо ми за хедж и ''застраховка'' ...... Сега вече ....само електронно за печелене на КЕШ ............ ........ За ' арчене ............. Стига толкова инвестиции ......
Има за две поколения след мен ....... ..... А и язе съм ЧОВЕК .........
Брат'чед ти златарчето , сега няма да има работа ...........Те баламурите накупиха на 3500 ...... Tака става обикновенно ......
Иди ти сега и купи това дънце на физика................ До върха на 2000$ ще му плащаш само почти спреда ...........
Ама май не остана кеш , от многото по предишни дънца , които пишеше че си '' купил '' ......... Уж .....
Е .... те понастоящем са връхчета , ама това са подробности за хора , които не разбират от ........... ГРАНДЕ СИСТЕМЕ "Buy the dips" .........
успех!
Last edited by bertram; 01.03.2021, 14:46.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
не играй хазартиди си купи физическо като имаш пари за харчене
. Taка пишеше и на цена 3800 лева унцията ....
Ти си известен купувач на върха и продавач на дъно ..... Или поне мазно-мазно , караш другите да го правят
А и когато е ТРЯБВАЛО съм накупил .... достатъчно количество , необходимо ми за хедж и ''застраховка'' ...... Сега вече ....само електронно за печелене на КЕШ ............ ........ За ' арчене ............. Стига толкова инвестиции ......
Има за две поколения след мен ....... ..... А и язе съм ЧОВЕК .........
Брат'чед ти златарчето , сега няма да има работа ...........Те баламурите накупиха на 3500 ...... Tака става обикновенно ......
Иди ти сега и купи това дънце на физика................ До върха на 2000$ ще му плащаш само почти спреда ...........
Ама май не остана кеш , от многото по предишни дънца , които пишеше че си '' купил '' ......... Уж .....
Е .... те понастоящем са връхчета , ама това са подробности за хора , които не разбират от ........... ГРАНДЕ СИСТЕМЕ "Buy the dips" .........
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнениеЧЕСТИТО НОВО ДЪНО ..... след августовото пропадане на златото ...... когато мнозинството беше вперило поглед в 3000 -те . ( нали така беше прието)
Бърта ...... Бай дъ дииипссссс.............
пп . Ама аз верно ще взема да го байна това дънце.............. С малко , поетапно .....
ппп Модератора да чете , и да не трие механично , при всеки трактористки сигнал .... Горното е абсолютно по тематаиди си купи физическо като имаш пари за харчене
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
� -
ЧЕСТИТО НОВО ДЪНО ..... след августовото пропадане на златото ...... когато мнозинството беше вперило поглед в 3000 -те . ( нали така беше прието)
Бърта ...... Бай дъ дииипссссс.............
пп . Ама аз верно ще взема да го байна това дънце.............. С малко , поетапно .....
ппп Модератора да чете , и да не трие механично , при всеки трактористки сигнал .... Горното е абсолютно по тематаLast edited by Correctively objective; 26.02.2021, 10:28.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Видяхме Март колко се сговняса,за има няма месец и после нангоре яко...
ще видим дали е само за момента.Last edited by Grosss; 26.02.2021, 09:12.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Ако пазарът на акции се сговняса най-вероятное да се качи технически,но ако пазарът на акции остане такъв какъвто е и петролът се изстреля на
100-150 долараза барел ще падне с още 20 цента.
Петрола за да се качи трябва да имаш тройно търсене с нива на безработица отпреди пандемията....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Долара нвма да се обезцени,тук много си се объркал.Долара от 10 години е стабилен,и не мърда.Бизнеса търгува в долари,глобално,долара и франка това са валутите.Златото са истинските пари.
100-150 долараза барел ще падне с още 20 цента.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнение
Доста простовати и оттук .... смешни причини изтъкваш за ''крепенето '' или ''бутането '' на даден актив ..... в случая златото ....
Идея си нямаш как , защо , откъде , кога и колко ..........................
Пишеш някакви елементаризми , които човек среща във Фейса или Туитър ..........
кой каквото е прочел в туитъра
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
� -
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Защо да е абсурдно? Китай бумти, произвежда. Мед, желязо се използват навсякъде в производството. Злато/сребро - исторически не са добро място да се скриеш от инфлация. Има и допълнителен натиск за надолу - убеждават народа, че биткойнът е "по-доброто злато".
Чисто златните/сребърни миньори не мисля, че са добра инвестиция.
===
добавка: доларът е умряла риба. Видя се и на дцк аукциона.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Всички метали отбелязват ръст а златото и среброто падат,абсурдно е.
Чисто златните/сребърни миньори не мисля, че са добра инвестиция.
===
добавка: доларът е умряла риба. Видя се и на дцк аукциона.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеВсе пак очаква се яка обезценка но американският долар и тогава ще се види кое накаде е.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
всъщност среброто в момента робинхуудърите го крепят с идеята да бутат комекса, което няма как да се случи
Идея си нямаш как , защо , откъде , кога и колко ..........................
Пишеш някакви елементаризми , които човек среща във Фейса или Туитър ..........
- 2 Харесвания
Коментар
�
Коментар