Внимавайте като купувате физическо злато че навсякъде има фалшификати. Възможно е дори и при големите дилъри и в банките да има. Настоявайте всичко да се провери с XRF машина пред вас! Външните тестове с киселина и тегло/обем не важат! Особено по големите кюлчета много добре ги фалшифицират. Правят ги от волфрам и отгоре позлатени с чисто злато което е не повече от 5% от общото тегло. На външен вид са идентични с оригинала и минават всички тестове с изключение на ренгена. Дори и на опаковките всичко е 1:1 и серийните номера са истински.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не (2) ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнениеДа не се заричаме ама 1370 макс там има много сериозна съпротива
Не се заигравай с тая цифра .......
Я гледай какво са ти писали хората , есента ............
Първоначално изпратено от exxs Разгледай мнениеВъпреки че корекцията, която започна от $2071 би изглеждала "по-завършена" ако тагнем минимум $1820, пазарът пуска сериозни "намеци", че дъното от $1850, което видяхме, може да е край на корекцията.
Неведнъж докато бяхме под 1360 - ниво , които вече и за първолаците става ясно, че едва ли ще се види , коментирах, че щом фазата, в която сме започне, корекциите често дори могат да не стигат минималното очакване докато естензиите на север да изглеждат безкрайни.
В момента ситуацията е следната:
Шансът да видим 1800-1820 като дъно на корекцията намаля, но все още не е изключено особено предвид волатилността, която се задава началото на другия месец. Не бих бил изненадан ако точно по време на резултатите от изборите, намерим ново дъно, от което да се запътим към поне $2350 в следващите няколко месеца.
Нека отебележа отново, че няма абсолютно никакъв проблем да видим $2350+ без да имаме ново дъно под текущото при $1850.
Това 1370 ...1360 .................... вече не съществува във Вселената ...... .. изобщо .....
Което , извън шегата и майтапа .....е толкова вярно , колкото и другите
подчертани ...... черни , сини и оранжеви нещица .....
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n3725521[/ATTACH]
Всички следващи ...допирания , оттласквания , доближавания и т.н ..... са просто ''напасване '' и желание на търгуващия ''да ги види '' ........
Де факто , обаче .............тя вече неработи ....
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
по отношение на пазара на физическо си в голяма грешка,че е умрял... тепърва има да се развива в РБ и това може да се види от разни дребни подробности даже в българския тесен пазар с малко сериозни участници...подробности, които пропускаш, но няма сми да коментираме щом те влече форекса.
успех!
1 .Къде Кога видя да говоря за ''пазара на физическо в Бг '' , по принцип и като цяло ........... ??? Този пасаж са си твой внушения , който изобщо не съм коментирал за да ми ги сервираш като репост на мой ........... Ако държиш да споделиш тази твоя Мисъл , си я напиши отделно , за да запознаеш невежите с бъдещето ....
Аз казах ..... днес , утре , тая седмица ....другата седмица ....месец ..... няма да е силно пазаруването от брат'чед ти златарЯН , макар и да сме на дънце ....... защото бъгове и аматьоре се ушиха на 3500 .... Под давлението и с помоща на такива артисти - специалисти като теб . Просто - Сентимент - валиден за всичко и всякога .....
Ето я часта на която държиш да отговориш ''умно '' за ..... ''пазара на физическо злато в БГ .'' ......Брат'чед ти златарчето , сега няма да има работа ...........Те баламурите накупиха на 3500 ...... Tака става обикновенно ....
2. Това червенкото , е леко внушение , че се занимавам със Злато , единствено през форекс . А изрично съм те информирал в поста :А и когато е ТРЯБВАЛО съм накупил .... достатъчно количество , необходимо ми за хедж и ''застраховка'' ...... Сега вече ....само електронно за печелене на КЕШ ........... . ........ За ' арчене ............. Стига толкова инвестиции ......
Има за две поколения след мен .......
Остана ми 1/4 КЕШ , който трябваше да е в злато ....чакайки НОВОТО Дънце под 1040 $ , но ....не стана .... Изиграха ни мейкарите в златото ..... ......... 2018 ..... ... Евала им !!!
Среброто , като бедняшка суровина ... го бяха оставили на самотек ..... и то ....си даде ....Дъното ...........
Та тая 1/4 ....ще я вкарам в злато само и единствено на цена , която ......ще бъде дебат и тема за друг пост ....
Та така..... арменски .... ...
Отговаряй и пиши по същество , когато цитираш ............... Не вменявай , не лъжи , не измисляй ....... Не мяукай ............Не купувай дъна , които не са такива ...... (совите не са това което са ... )
пп ....си в голяма грешка
Това ........ , като препратка към мен .... или по повод на мой пост ............е ОКСИМОРОН .............
Греша - редко и за кратко ...............
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от trade Разгледай мнениенякои дългосрочно да вижда gold на 1000 от текущи цени + EUR/USD на 1.06 дългосрочно ?
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнение
Съвети , инвестиционни , най -малко от теб бих взел ..... . Taка пишеше и на цена 3800 лева унцията ....
Ти си известен купувач на върха и продавач на дъно ..... Или поне мазно-мазно , караш другите да го правят
А и когато е ТРЯБВАЛО съм накупил .... достатъчно количество , необходимо ми за хедж и ''застраховка'' ...... Сега вече ....само електронно за печелене на КЕШ ........... . ........ За ' арчене ............. Стига толкова инвестиции ......
Има за две поколения след мен ....... ..... А и язе съм ЧОВЕК .........
Брат'чед ти златарчето , сега няма да има работа ...........Те баламурите накупиха на 3500 ...... Tака става обикновенно ......
Иди ти сега и купи това дънце на физика................ До върха на 2000$ ще му плащаш само почти спреда ...........
Ама май не остана кеш , от многото по предишни дънца , които пишеше че си '' купил '' ......... Уж .....
Е .... те понастоящем са връхчета , ама това са подробности за хора , които не разбират от ........... ГРАНДЕ СИСТЕМЕ "Buy the dips" .........
успех!
Last edited by bertram; 01.03.2021, 15:46.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
не играй хазарт иди си купи физическо като имаш пари за харчене
Ти си известен купувач на върха и продавач на дъно ..... Или поне мазно-мазно , караш другите да го правят
А и когато е ТРЯБВАЛО съм накупил .... достатъчно количество , необходимо ми за хедж и ''застраховка'' ...... Сега вече ....само електронно за печелене на КЕШ ........... . ........ За ' арчене ............. Стига толкова инвестиции ......
Има за две поколения след мен ....... ..... А и язе съм ЧОВЕК .........
Брат'чед ти златарчето , сега няма да има работа ...........Те баламурите накупиха на 3500 ...... Tака става обикновенно ......
Иди ти сега и купи това дънце на физика................ До върха на 2000$ ще му плащаш само почти спреда ...........
Ама май не остана кеш , от многото по предишни дънца , които пишеше че си '' купил '' ......... Уж .....
Е .... те понастоящем са връхчета , ама това са подробности за хора , които не разбират от ........... ГРАНДЕ СИСТЕМЕ "Buy the dips" .........
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнениеЧЕСТИТО НОВО ДЪНО ..... след августовото пропадане на златото ...... когато мнозинството беше вперило поглед в 3000 -те . ( нали така беше прието )
Бърта ...... Бай дъ дииипссссс.............
пп . Ама аз верно ще взема да го байна това дънце.............. С малко , поетапно .....
ппп Модератора да чете , и да не трие механично , при всеки трактористки сигнал .... Горното е абсолютно по темата
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
ЧЕСТИТО НОВО ДЪНО ..... след августовото пропадане на златото ...... когато мнозинството беше вперило поглед в 3000 -те . ( нали така беше прието )
Бърта ...... Бай дъ дииипссссс.............
пп . Ама аз верно ще взема да го байна това дънце.............. С малко , поетапно .....
ппп Модератора да чете , и да не трие механично , при всеки трактористки сигнал .... Горното е абсолютно по тематаLast edited by Correctively objective; 26.02.2021, 11:28.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Видяхме Март колко се сговняса,за има няма месец и после нангоре яко...
ще видим дали е само за момента.Last edited by Grosss; 26.02.2021, 10:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Ако пазарът на акции се сговняса най-вероятное да се качи технически,но ако пазарът на акции остане такъв какъвто е и петролът се изстреля на
100-150 долараза барел ще падне с още 20 цента.
Петрола за да се качи трябва да имаш тройно търсене с нива на безработица отпреди пандемията....
Коментар
Коментар