Първоначално изпратено от terziеv
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не (2) ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениетаиш много в себе си
В мен , всичко е прекрасно .............
това не е добре за психиката - вземи мерки,
Вече писах по темата за психиката - в предишния пост - пак вървиш , крачка назад и само копираш ......
аз няма да те дразня с аматьорските си сделки с опции и тн.
Не ме дразниш - развеселяваш ме ...........
бъди здрав
Здрав съм на бик и без твоето пожелание . И така ще бъде .........
ПП .филмът жените на другите сме го гледали много пъти.. който квот си няма за това драпа... изтърка се.[
ппп ..... Съмнявам се че си гледал филм с друга жена . Каквото са ти намерили и одобрили мама и тате - това е !!!!!
За обратното - на 100 % не вАжи .............
С'я ......... кат ' ти казвам ........... .....Last edited by Correctively objective; 04.03.2021, 22:55.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от viva Разгледай мнениеCorrectively objective, много далеч съм от златото, нямам финансов интерес. От чисто любопитство, как уж целия свят очаква сериозна инфлация, а златото упорито пада? Звучиш ми, като вещ в материята. Ако имаш време и желание, можеш ли на две, на три да споделиш вижданията си и какви очаквания имаш за инфлацията през следващите 2-3 години?
- 2 Харесвания
Коментар
-
едно от умрелите кучете е тук https://www.marketwatch.com/investin...od=over_searchтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнение......
това не е добре за психиката - вземи мерки, а аз няма да те дразня с аматьорските си сделки с опции и тн.
бъди здрав
казвай си, че съм прост тракторист и всичко ще е наред
ПП филмът жените на другите сме го гледали много пъти.. който квот си няма за това драпа... изтърка се.Last edited by bertram; 04.03.2021, 22:41.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Correctively objective, много далеч съм от златото, нямам финансов интерес. От чисто любопитство, как уж целия свят очаква сериозна инфлация, а златото упорито пада? Звучиш ми, като вещ в материята. Ако имаш време и желание, можеш ли на две, на три да споделиш вижданията си и какви очаквания имаш за инфлацията през следващите 2-3 години?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
И аз го бях споменал това ниво,ама Корективният ме отряза и затова се спрях на по високото първо 1570-80,да видим там как ще се държи златото пък после ще му мислим.То няма и гаранция,че ще стигне до там може и още на 1670 да обърне,но за сега късите са печеливши
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
И аз го бях споменал това ниво,ама Корективният ме отряза и затова се спрях на по високото първо 1570-80,да видим там как ще се държи златото пък после ще му мислим.То няма и гаранция,че ще стигне до там може и още на 1670 да обърне,но за сега късите са печеливши
Сорри , че не си ме разбрал .................
пп.
шампанското вече е компот от дренки
п.п.п
а нивото което беше написал и за което пише Мишо , аз мисля че няма да е на този ''даун - тренд ''Last edited by Correctively objective; 04.03.2021, 22:28.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
ти нещо?
какъв ти е проблема ... нещо те яде...
пазарът даде толкова добри нива - не спечели ли, че те гонят бясове цял ден, червено, жените на другите и тн... познато ми е отнякъде?
сипал съм си 18 годишно рядко виски и празнувам
преди малко затворих още една бърза къса в среброто с 2К + и се чудя защо вместо да правиш пачки като го целиш срива от месеци си седнал да ме ядеш мене
жив и здрав бъди и успешен.
Знам , че си със слаба психика ..... Каквато е и на поддържащите ти никове ..............
Нищо не ме яде ..... Аз - ям
Пазара дава за мен добри нива от месеци ............ ....И за мен е НОРМАЛНО ..... Ти , щом отвори уискито от библиотеката , оставено за фон - ясен си ....
Относно жените - нищо не ти е ясно ..... там си пълно детскоградинче
Затварям на 70 % късите си позиции в Златото ... отворени от различни нива .... и се извинявам на Хазартчето , за липсата на подробна КОНКРЕТИКА по тях ........... Просто не ми казал , че му е необходима ....
пп Бърта , жив , здрав и успешен съм си без твоето фалшиво и ненужно пожелание ....
Кога ще оправим ''задължението ''
Само твоето '' ДА '' чакаме .........
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеНе искам да ви разочаровам, но златото ще пада още и то не малко. Коравата съпортива на $1370 се съмнявам, че ще удържи. Може и да не е тази година, но догодина ще видим нива, които много от вас преди шест месеца смятаха за невъзможни"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнение
За новото дънце , което ти казах , че идва 5 мин. преди да стане
и ти след мен вече уверено написа
Забрави ли , че имаме уговорка ...........
Едно кръгче - нормалната , бързичко ..............
какъв ти е проблема ... нещо те яде...
пазарът даде толкова добри нива - не спечели ли, че те гонят бясове цял ден, червено, жените на другите и тн... познато ми е отнякъде?
сипал съм си 18 годишно рядко виски и празнувам
преди малко затворих още една бърза къса в среброто с 2К + и се чудя защо вместо да правиш пачки като го целиш срива от месеци си седнал да ме ядеш мене
жив и здрав бъди и успешен.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
за?
Първоначално изпратено от Correctively objective
Ще правим НОВО дъно , да знаеш ...... казал съм ти ..............мисля, че до минути ще падне 1700$.
Едно кръгче - нормалната , бързичко ..............
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнениепп не - не грабя рано ми е .... .... кога ще се издължиш ....имаш борч ....това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениекори,
как беше лафа дето вкара онзи ден "байконур" при среброто ?
грабиш ли?
Най големия космодрум в света ....... в Казахстан (чекай , да поясня ... да не ме подпукат русофобите ) ................
Направен по времето на СССР .........
пп не - не грабя рано ми е .... .... кога ще се издължиш ....имаш борч ....
Last edited by Correctively objective; 04.03.2021, 21:45.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар