If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ех как ми липсват мненията на мишката илиев
къде е сега да ни каже как няма никва инфлация
да ни разкаже за цената десет годишните
предполагам с днешна дата щеше да каже “ може да стигне две хиляди” , че да го изчакам на 1600
адано, ама надали
То първо нямаше, после щеше да е временна. Такива ми ти работи
Златотърсачи продават, но трябва да познаваш такива!
Е не е нужно да ги познаваш. Можеш да пуснеш обява. Във Фейсбук имат няколко групи. Над 10 000 човека са в България! Голямата част го правят само като хоби, но има и професионалисти които могат да ти продадат количества на много добра цена. Естествено не трябва да се купува на сляпо, трябва да се тества чистотата на златото и по нея да се договаря цена. В България самородното злато по реките като цяло варира между 83-96% чистота в зависимост от къде е добито.
Да, в интерес на истината никога не съм правил целия процес. Но съм виждал как става и познавам хора (бижутери) които се занимават с това.
Мисля че и аз бих се справил ако се снабдя с нужните пособия и следвайки едни елементрани инструкции.
Всички пособия и материали се продават свободно и могат да с купят навсякъде. Не са скъпи.
Трябва ти азотна киселина, солна киселина, един обикновен лабораторен комплект, графитна пота и горелка за топене на златото.
Ако във вашето семейство или обкръжение приемате за нормално да се обръщате към жени, които не познавате с думата пача то знайте,че тук подобен изказ е неприемлив. Това е причината постът ви да бъде изтрит.
Нищо не разбирам. Това не са изнасяне на лични данни. Даниела Димитрова става шефче в една от средните златодобивни компании (с официално прес съобщение) и цената на IAMGOLD моментално потъва. Не ме интересува личният ѝ живот, а дали някой знае нещо за проф. биографията ѝ.
Ако във вашето семейство или обкръжение приемате за нормално да се обръщате към жени, които не познавате с думата пача то знайте,че тук подобен изказ е неприемлив. Това е причината постът ви да бъде изтрит.
Днес, 12:36
Този коментар от terziеv е изтрит от keep_calm
Причина: неприемлив коментар
Нищо не разбирам. Това не са изнасяне на лични данни. Даниела Димитрова става шефче в една от средните златодобивни компании (с официално прес съобщение) и цената на IAMGOLD моментално потъва. Не ме интересува личният ѝ живот, а дали някой знае нещо за проф. биографията ѝ.
Определено си личи, че никога не си рафинирал злато в "домашни" условия - ако беше го правил, нямаше да изсипеш такава глупост
Да, в интерес на истината никога не съм правил целия процес. Но съм виждал как става и познавам хора (бижутери) които се занимават с това.
Мисля че и аз бих се справил ако се снабдя с нужните пособия и следвайки едни елементрани инструкции.
Всички пособия и материали се продават свободно и могат да с купят навсякъде. Не са скъпи.
Трябва ти азотна киселина, солна киселина, един обикновен лабораторен комплект, графитна пота и горелка за топене на златото.
Всеки си прави сметката в зависимост от информацията с която разполага. Да кажем че цените не са едни и същи навсякъде.
И още нещо, ако търсиш злато на възможно най изгодната цената изобщо няма да си купуваш нови монети и кюлчета а ще си купиш скрап или самородно злато във суров вид и после ако искаш сам можеш да си го рафинираш до 99% чистота дори и в "домашни" условия. Няма нищо сложно.
Определено си личи, че никога не си рафинирал злато в "домашни" условия - ако беше го правил, нямаше да изсипеш такава глупост
Всеки си прави сметката в зависимост от информацията с която разполага. Да кажем че цените не са едни и същи навсякъде.
И още нещо, ако търсиш злато на възможно най изгодната цената изобщо няма да си купуваш нови монети и кюлчета а ще си купиш скрап или самородно злато във суров вид и после ако искаш сам можеш да си го рафинираш до 99% чистота дори и в "домашни" условия. Няма нищо сложно.
ако искаш да имаш възможност да си ликвиден с малки обеми - наполеони
тези 'шоколадчета' са продукт за препъри , които са готови да си платят горницата
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
А няма? Има win-WIN стига да има балъци. А това какво е? По 20 милиона долара на месец..... На наш гръб.
Само дето тези 20 милиона може да се окаже че са много повече. Там работата е куче влачи, диря няма. Концентрата от рудата се преработва в Африка и реално никой в България не знае какво точно излиза от тази руда.
Да ви светна каква е схемата. Искали са преди 10-на години да го направят в БГ за обогатяване на концентрата ама са искали да не плащат данък. Искали са им бойковците пари, ама МНОГО ПАРИ.
Сега изнасят рудата с кораби, преработват в Кения май беше и после я връщат да я правят на мед в БГ и обират всичките печалби с превоза от Офшорни фирми.
За нас само мизерията.
Инфото е от главен технолог, а жена му е счетоводител там
А няма? Има win-WIN стига да има балъци. А това какво е? По 20 милиона долара на месец..... На наш гръб.
Само дето тези 20 милиона може да се окаже че са много повече. Там работата е куче влачи, диря няма. Концентрата от рудата се преработва в Африка и реално никой в България не знае какво точно излиза от тази руда.
Мдааа, не се бях замислял. От тази гледна точка си напълно прав :-)
Е да де, но после би искал да го продадеш и на най-изгодната цена, няма win-win ситуация....
Е да де, но после би искал да го продадеш и на най-изгодната цена, няма win-win ситуация....
Коментар