Първоначално изпратено от pa4anga
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не (2) ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
То и Путин нямаше да напада.......Всяко нещо си има първи път и е време златото да промени драстично цената си.Нищо не е по-велико от физическия недостиг и цената на черния пазар на този недостиг.Нищо.Там вече няма ФЕД няма МЕД..........Има търсене което не се покрива от предлагането.Това ще стане.Ще бъде един много много луд пазар.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Чуй сега моята песен,ако всичко беше нормално в момента златото щеше отдавна да е минало 2000 долара тройунцията,при тези събития,НО не е ,нали така ?
Златото няма да поскъпне ,толкова колкото ти се иска или очакваш,поради ред причини и основната е че нямаме златен стандарт,в момента долара замества златото и е вързан с него,поради тази причина самото злато и стойността му се контролира от ФЕД.Last edited by Hermes73; 03.03.2022, 21:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
Тая песен за златото вече умря....Сега иде друга песен.
Златото няма да поскъпне ,толкова колкото ти се иска или очакваш,поради ред причини и основната е че нямаме златен стандарт,в момента долара замества златото и е вързан с него,поради тази причина самото злато и стойността му се контролира от ФЕД.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Златото ще отиде на 1800 долара на тройунция,там ще закове известно време преди да тръгне надолу
Долара го натиска,а още не са почнали да вдигат лихвите.
Целия свят е срещу Путин,дори Китай,най важния играч,Китай се дръпна,така че не е зле сериозно да охладиш страстите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнениеКойто купил -купил........Оттук насетне тези с хартиите да стягат гащите.
Долара го натиска,а още не са почнали да вдигат лихвите.
Целия свят е срещу Путин,дори Китай,най важния играч,Китай се дръпна,така че не е зле сериозно да охладиш страстите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнениеКойто купил -купил........Оттук насетне тези с хартиите да стягат гащите.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
И тука ли тролиш, бе. Аман.
Коментар
-
И тука ли тролиш, бе. Аман.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Златото ясно - перфектен хедж. За долара, след напечатаните особено последните години милиони тонове електронен памук, не съм оптимист. За ЕС и аз бях много разочарован до преди дни. Путин направи и някои добри неща - обедини ЕС както никога до сега!
ЕС от задокеана ще го демонтират, макар и на Изток винаги да са работели срещу него.
А още не са стигнали до Преднестровието.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Златото ясно - перфектен хедж. За долара, след напечатаните особено последните години милиони тонове електронен памук, не съм оптимист. За ЕС и аз бях много разочарован до преди дни. Путин направи и някои добри неща - обедини ЕС както никога до сега!
- 1 like
Коментар
-
Мине ли 2000 долара за над две три седмици, няма таван след това. Обаче ще направят всичко, за да го натискат зверски. Спиране на търговията не е изключена. На всичко са готови.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеЕС е пътник в този си формат. Особено с вечното и крайно некомпетентно ръководство.
Той и без това беше мъртвороден, като валутата им евро. Така че долар злато нагоре.
- 1 like
Коментар
Коментар