С този ковид си е направо криза. Въпреки че, от друга страна, хотелите са пълни. За уикенда място не можеш да си намериш. Тези дето си имат пари, си имат, тези дето нямат - да му мислят.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кога очаквате следващата икономическа криза?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Ква криза пич , в момента балонясваме. Даже и БФБ тръгна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mauricio84 Разгледай мнениеСпоред мен кризата ще продължи поне 2 години след края на пандемията.
Края на панделията ще е към пролета на 2022 а края на кризата 2024.
Коментар
-
Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнение
Когато се ваксинираш...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mauricio84 Разгледай мнениеВече кризата дойде хубаво.
Сега въпрода вече е кога ще свърши кризата?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Той вече настъпва, само дето, те сами още, (се правят че) не знаят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mauricio84 Разгледай мнениеОчаквам не по късно от 15 януари да има много голям срив на борсовите индекси.
Най-голям на американските.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mailoff Разгледай мнение
Че някой ти е спорил ли? Съмнявам се.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mauricio84 Разгледай мнениеАз лично в блога ми и в предишноте ми постове в този форум предсказах че ще доде кризата.
Сега всички го забравиха.
Коментар
-
Аз лично в блога ми и в предишноте ми постове в този форум предсказах че ще доде кризата.
Сега всички го забравиха.Last edited by mauricio84; 30.10.2020, 20:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Г-н дофтуре вземи я прочети най-накрая тая история.Когато Талеб Мюмун в 960 г вика при себе си Селджук от рода Дуло и му поръчва да
да приключи с Констатинопол буквално думите му били следните"На тоя гьотверен Самуил му пратих 100 000 армия за да приключи веднъж
завинаги с Константинопол но той буквално се осра,оная гьот марка Василий я изтрепа и ослепи.Тия българи /дунавските / една задача имаха
и не се справиха с нея ,приеха вярата на враговете си и паднаха под тяхно робство .Давам ти 60 000 армия от българи и огузи искам да
ликвидираш Източната Римска империя".По същото време заповядва на Киевска Рус да започне война срещу хазарите и да ги прогони на запад.
Самуил управлява от 997г. Как го е пратил Селджук 960г като не са се били родили още а и Самуил се е осрал 1000+ година?Селджукската империята е основана през 1037 г. от Тогрул I Бег (990 – 1063) и брат му Чагри Бег (989 – 1060) ...Талиб Мумин син на Хасан 976-981
Как е сереш ли качествено?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Първия кръстоносен поход е 100 години по късно (1096-1099) и е в ОТГОВОР на нашествията на селджуците. Точно обратното на глупостите които пишеш. Те никога не са превземали Константинопол а само анадола
да приключи с Констатинопол буквално думите му били следните"На тоя гьотверен Самуил му пратих 100 000 армия за да приключи веднъж
завинаги с Константинопол но той буквално се осра,оная гьот марка Василий я изтрепа и ослепи.Тия българи /дунавските / една задача имаха
и не се справиха с нея ,приеха вярата на враговете си и паднаха под тяхно робство .Давам ти 60 000 армия от българи и огузи искам да
ликвидираш Източната Римска империя".По същото време заповядва на Киевска Рус да започне война срещу хазарите и да ги прогони на запад.Last edited by Grosss; 18.10.2020, 14:22.
Коментар
Коментар