IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кога очаквате следващата икономическа криза?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
    След Нова година, до пролетта кризата ще започне да отшумява и обстановката да става все по позитивна.
    Предколеден оптимизъм ли?

Коментар

След Нова година, до пролетта кризата ще започне да отшумява и обстановката да става все по позитивна.
      Ха ха
      Точно след нова година ще е голямата криза.
      И тя ще е световна не наша.
      Форекс блог

Коментар

Твърде оптимистично ми се струва, дано е така.

Коментар

• До 2025 от работния персонал трябва да се преквалифицира, само че наличните тогава места ще са високо специализирани
          През 2030 год Амазон ще е намалил работниците със 99%, само че, допреди Ковида заедно със Ебей са правили 2/3 от продажбите на потребителски продукти във УК.
          Върви се към автоматизация и монополизиране, а тази промяна ще е лоша за доста хора.
          Страните извън Четвъртата Индустриална Революция ще са достачици на суровини, материали и човешки ресурс.

Сега се усеща охлаждане поради инфлацията, локдауните, веригите за доставки, но се върви към слабо леко подобрение.
          Напомня ми за 2009 -2012, когато потребителския апетит беше слаб.

Коментар

След Нова година, след пролетта кризата ще започне да се задълбочавa и обстановката да става все по негативна.
            https://en.wikipedia.org/wiki/La_Ni%C3%B1a

Когато ходех на училище по това време шумата беше на земята и имаше мъгли. Сега вярвам на новините представени от Минчо Праздников , че 32 градуса температурна инверсия са нормално явление за wheat futures да братят, а и нова, и бтв шпрехат едно към гьотере.
            Last edited by mikimaus; 07.11.2021, 00:28.

Коментар

• След Нова година, до пролетта кризата ще започне да отшумява и обстановката да става все по позитивна.
              D.Y.F-091066

Коментар

• Keynesian economics

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Още нищо не сме видели.Догодина ще е леш...Зрелището ще е догодина.Остава да се проумее че ваксините не помагат а само локдауните вършат работа
                  Мисля, че си прав! Нещата много сериозно почнаха да се пре....ват.
                  п.п. И никой няма да мине между капките.
                  Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

• Първоначално изпратено от rzamen Разгледай мнение
                    Честно казано аз мисля, че вече сме в криза... И то в няколко - здравна, политическа и финансова криза.
                    Още нищо не сме видели.Догодина ще е леш...Зрелището ще е догодина.Остава да се проумее че ваксините не помагат а само локдауните вършат работа

Коментар

• Първоначално изпратено от rzamen Разгледай мнение
                      Честно казано аз мисля, че вече сме в криза... И то в няколко - здравна, политическа и финансова криза.
                      100+
                      Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

• Честно казано аз мисля, че вече сме в криза... И то в няколко - здравна, политическа и финансова криза.

Коментар

• Благодарение на инфлацията, която настъпва с пълна сила, икономическата криза вероятно ще е факт до няколко месеца.
                          Лично мое мнение.

Коментар

• Капитализма живее от кризи.
                            Вижте набалончването в момента. Ценови ръст на всичко. Земя, имоти, суровини, …
                            Балон при акциите…

Очаква ли се да се спука? Едва ли, по-скоро ще се продължи с печатницата за пари и с набалончването…

А за това се плаща с инфлация…

И инфлацията в случая е едно добро….

Коментар

• Evergrande са черешката на мелбата. Китайците в момента се занимават с крема, глазурата и кокосовите стърготини. Веригата от доставки е тази, която ще взриви всичко . Тези, които имат вземане-даване с търговия с Китай знаят за какво става въпрос. Най-малкия проблем в момента се явява имотния им пазар .

https://pbs.twimg.com/media/E8DK5mSX...g&name=900x900

Коментар

• Първоначално изпратено от antani Разгледай мнение
                                Някой очаква ли Китай да избуши работата и да спука балона?
                                Говоря за hkg 3333 или China Evergrande Group
                                За момента Китай пасува да се намеси и да спаси Evergrande Group, така че работата много бързо може да стане дебела.

Коментар

Working...
                                X