Първоначално изпратено от supertrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кога очаквате следващата икономическа криза?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеСлед Нова година, до пролетта кризата ще започне да отшумява и обстановката да става все по позитивна.
Точно след нова година ще е голямата криза.
И тя ще е световна не наша.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеСлед Нова година, до пролетта кризата ще започне да отшумява и обстановката да става все по позитивна.
- 1 like
Коментар
-
До 2025 от работния персонал трябва да се преквалифицира, само че наличните тогава места ще са високо специализирани
През 2030 год Амазон ще е намалил работниците със 99%, само че, допреди Ковида заедно със Ебей са правили 2/3 от продажбите на потребителски продукти във УК.
Върви се към автоматизация и монополизиране, а тази промяна ще е лоша за доста хора.
Страните извън Четвъртата Индустриална Революция ще са достачици на суровини, материали и човешки ресурс.
Сега се усеща охлаждане поради инфлацията, локдауните, веригите за доставки, но се върви към слабо леко подобрение.
Напомня ми за 2009 -2012, когато потребителския апетит беше слаб.
Коментар
-
https://en.wikipedia.org/wiki/La_Ni%C3%B1a
Когато ходех на училище по това време шумата беше на земята и имаше мъгли. Сега вярвам на новините представени от Минчо Праздников , че 32 градуса температурна инверсия са нормално явление за wheat futures да братят, а и нова, и бтв шпрехат едно към гьотере.Last edited by mikimaus; 07.11.2021, 00:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Още нищо не сме видели.Догодина ще е леш...Зрелището ще е догодина.Остава да се проумее че ваксините не помагат а само локдауните вършат работа
п.п. И никой няма да мине между капките.Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от rzamen Разгледай мнениеЧестно казано аз мисля, че вече сме в криза... И то в няколко - здравна, политическа и финансова криза.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от rzamen Разгледай мнениеЧестно казано аз мисля, че вече сме в криза... И то в няколко - здравна, политическа и финансова криза.Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
-
Капитализма живее от кризи.
Вижте набалончването в момента. Ценови ръст на всичко. Земя, имоти, суровини, …
Балон при акциите…
Очаква ли се да се спука? Едва ли, по-скоро ще се продължи с печатницата за пари и с набалончването…
А за това се плаща с инфлация…
И инфлацията в случая е едно добро….
- 1 like
Коментар
-
Evergrande са черешката на мелбата. Китайците в момента се занимават с крема, глазурата и кокосовите стърготини. Веригата от доставки е тази, която ще взриви всичко . Тези, които имат вземане-даване с търговия с Китай знаят за какво става въпрос. Най-малкия проблем в момента се явява имотния им пазар .
https://pbs.twimg.com/media/E8DK5mSX...g&name=900x900
Коментар
-
Първоначално изпратено от antani Разгледай мнениеНякой очаква ли Китай да избуши работата и да спука балона?
Говоря за hkg 3333 или China Evergrande Group
Коментар
Коментар