Икономическата криза ще дойде не от срив на акциите а от девалвация на американският долар.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кога очаквате следващата икономическа криза?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Някои хора винаги са в криза, това няма общо с икономическите цикли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Сегашната малко ли ти е ...ми тя не е свършвала бе ,
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mauricio84 Разгледай мнениеЗдравейте,
Всеки който поне малко разбира от икономика и финанси добре знае, че рано или късно ще дойде следваща криза.
Вечната вътрешна борба между алчност и страх ще се наклони в една посока т.е. към страха и всички ще започнат да продават натрупаните през годините акции.
Акциите и борсовите индекси ще се сринат, златото и други неща ще скочат и т.н.Това не е нито добро нито лошо.
Това си естествения ход не нещата.
Мисълта ми е, как може ние да предскажем кога ще започне следващата криза?
Какви "предвестници" ще има преди това?
Дали като се сринат акциите на световните борси пак няма се появят тъпани които да говорят по българските телевизии, че това си е само на запад и няма да ни засегне нас и след няколко дни да се сринат и българските акции както това се случи при последната криза
Дали срива на някои акции и борсови индекси отпреди 10 дни не е едно леко намигване от идващата криза?
Коментар
-
Кога очаквате следващата икономическа криза?
Здравейте,
Всеки който поне малко разбира от икономика и финанси добре знае, че рано или късно ще дойде следваща криза.
Вечната вътрешна борба между алчност и страх ще се наклони в една посока т.е. към страха и всички ще започнат да продават натрупаните през годините акции.
Акциите и борсовите индекси ще се сринат, златото и други неща ще скочат и т.н.Това не е нито добро нито лошо.
Това си естествения ход не нещата.
Мисълта ми е, как може ние да предскажем кога ще започне следващата криза?
Какви "предвестници" ще има преди това?
Дали като се сринат акциите на световните борси пак няма се появят тъпани които да говорят по българските телевизии, че това си е само на запад и няма да ни засегне нас и след няколко дни да се сринат и българските акции както това се случи при последната криза
Дали срива на някои акции и борсови индекси отпреди 10 дни не е едно леко намигване от идващата криза?
Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар