Първоначално изпратено от forexboy
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кога очаквате следващата икономическа криза?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
За финансови гимнастики граници няма.Ще го натикат директно на Китай и Германия,но има и друга опастност.....да се компрометира
идеята за еврото и повечето играчи като Англия да му кажат чао,офидерзин.Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
След като свалиха данъците наполовина за да запазят приходите на янките им е нужен евтин долар,майната му на паритета.При паритет дефицитът на САЩ скача до небето.
Коментар
-
за мен най-големият балон, който ще гръмне са САЩ и Япония.. не може дефицити и десетки (частен + държавен дълг) трилиони задължения... печатане и начело един ненормален егоцентрик ... за мен Тръмп е перфектният президент за деня на голямото МЯУ.
дано само размине без трета световна....но след като премине .. думите дефицит и дълг отново ще носят икономически смисъл...и парите ще са пари, а не прясно напечатани хартиики в момента са чисто политически популистки термини, които се размятат в предизборна обстановка, а после се замитат и се започва печатане и имитиране на дейност.
колкото повече го отлагат толкова повече се опъва ластикатова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от mauricio84 Разгледай мнениеТо ясно че за някой хора кризата е цял живот а за други никога не идва.
Не говоря за тази криза.
Кога очаквате криза като тази през 2008 2009 година, когато борсовите индекси и акциите ще загубят за един месец 50% от сегашната им стойност.
Много експерти ако мога така да ги нарека казват до края на годината или началото на другата.
Коментар
-
Берти никакъв потоп няма да има след фалита на САЩ.Слънцето пак ще грее дъжд пак ще вали птичките ще пеят аз ще си ходя на работа ще си гледам земите колкото мога.Моя живот е организиран по начин който зависи само от Бог ни за САЩ ми дреме ни за Запада ни за ЕС ни за Турция ни за Русия...Времето дойде кат пукнат тия уроди ще заколя прасето и ще им гледам сеира по телевизоро...Щото в едн амного дебела книга пише Гордостта предшества падението.Сгромолясването ще е зрелище което си заслужава да се види....Шоуто ще е страхотно.Са който е бил гламав купил си е акции долари или има много кеш а най глупавите отишли у САЩ ще си платят.А за тях ми е през хея...За мен хората като теб които са останали тук и които работят за семейството си заедно са дядовци баби внуци това е радостта от живота.Last edited by national power; 20.02.2018, 10:54.
- 1 like
Коментар
-
САЩ са си постлали точно в стил " След мен и потоп..." та не се радвайте на срива на САЩ... може да не са хегемон след кризата, но така са си оплели кощничката, че ще повлекат със себе си 'западния свят'... сега зора им е да успеят да повлекат и изтока, за да може после корпорациите им да овладеят световната икономика и макар с фалирало правителство и военнопромишлен комплекс да могат най-бързо да се изправят на крака....
не ме кефят признавам го, но съзнавам ясно, че паднат ли ще ни друса яко...толкова яко, че може би ще ни е мъчно за тръмп...
иначе бъдещето е на изтока - размножават се яко, произвеждат и работят, започват да консумират...не само суровини, а и продукцията си...това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
[QUOTE=Minka;n3301211]Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Както го описваш там, след време може да ходим в Америчко на сафари.
Коментар
-
[QUOTE=power grid;n3301112]Първоначално изпратено от JonnieJ Разгледай мнение
От 15г пиша че американския долар е тоалетна артия.Първоначално мислех че фалита им ще е през 2025-2027 но те си избраха идота Джирдж Буш.След него съм свалил прогнозата на 2020-2022.Гледам че са пак са си избрали идиот за Президент та мое се ускорят нещата с година две и през 2020 да има мяу.Щатите ше станат треторазрядна бананова държава населена с латиноси негра и алчни българи тираджии
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Пирамидов помпите са центробежни и бутални
Коментар
-
[QUOTE=JonnieJ;n3300868]Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеИкономическата криза ще дойде не от срив на акциите а от девалвация на американският долар.[/Q
Максимум до ЕДНА година започва нова икономическа крииза! Ще бъде много по-тежка от предходната!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Ч е то, ингилизите винаги са странели от еврото, никога не са го прегръщали. И американският долар току скача и се сниша, скдчс и с сниша... Защото така, щатите изпомпват ресурси от останалия свят. Знаят, че една помпа помпи чрез свиване - отпускане, свиване - отпускане и т.н. първо /и повсеместно/ си налагат валутата на света, а после, чрез нея, го изсмукват. Тумор. Не, много по-лошо. Туморът убива един организъм, а тези хиперпаразити, убиват света.
Относно кризата, която предстои: Тя е "нормална" за лакомия свят, в който понятията са объркани и подменени. За дата, не съм сигурен но, в рамките на 3-5 години, ще дойде.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mauricio84 Разгледай мнениеАкциите и борсовите индекси ще се сринат, златото и други неща ще скочат и т.н.Това не е нито добро нито лошо.
Това си естествения ход не нещата.
Коментар
Коментар