IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кога очаквате следващата икономическа криза?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Кога.....
    Ами, ако отчитаме от края на 2007-ма...

Коментар

• Според мен ще дойде през 2019-та,най-късно 2020.Интересно ми е обаче с какви мащаби ще е-според мен никоя икономика не е излизала реално от кризата,а само се отлага и става все по-зле.Американския дълг става все по-голям като същото е с повечето големи икономики.Но вместо да оставят балона да се спука те продължиха да го надуват изкуствено с печатането на пари.Като нищо може да видим ситуация като с Япония през 90те,които още не са се възстановили от тогава вече почти 3 десетилетия.Очаквам лихвите стигнат ли 2-3 процента и да стане много интересно с всички задлъжняли държави начело със САЩ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Трябва да изгърмят най-малко 50 трильона,а те в момента са под 1 трильон.
        50 много ми се вижда. Не мисля, че ни трябват фондове и банки в схемата. Достатъчно е много малки "инвеститори" да останат без кеш за алтернативни инвестиции и да затлачат пазарите масово (не само акции), защо не и малко частни фалитчета около заеми и прочие. Подобно малко камъче от 5-10 трилиона може спокойно да повлече някоя интересна лавина. 8 януари 800Б капитализация на криптовалутата, връх, края на януари пада около 400, леко връща и задържа. 6 февруари 300Б, 500Б изтрити. Междувременно, SP500, DAX, SHA, NIKKEI 225 търкат по 10% от края на Януари, особено около 8 Февруари. Интересно....

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

80% )))
          Взеха много да го плюят и сритват та гугутките взеха да отлитат по други дървета.Та това искам да кажа
          "Когато има пари Иван Иванич,когато няма пизда Иванич".
          Last edited by Grosss; 22.03.2018, 09:55.

Коментар

Ако има достатъчно гугутки.
            80% )))
            препоръка е

Коментар

значи има потенциал, както казва моя форумен приятел кретенчо.
              Ако има достатъчно гугутки.

Коментар

значи има потенциал, както казва моя форумен приятел кретенчо.
                препоръка е

Коментар

не знам дали ще удари 100-те ка, но мисля, че за да изгърми качествено, трябва да го добутат до 40-50к.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i4o mitko Разгледай мнение

Не, но балона не се наду подобаващо. Очаквах да иде до мечтаните 100к и да изтрие няколко трилиона, напечатани последните години. Не мисля, че ще изтрие достатъчно кеш сега, но може да надуе пак знам ли. В комбинация с лихви, търговска война и прочие ще помогне много така или иначе...
                    не знам дали ще удари 100-те ка, но мисля, че за да изгърми качествено, трябва да го добутат до 40-50к.
                    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                      ...а 11-годишният слънцесинхронен цикъл приключва...
                      Кога.....

Коментар

• ...а 11-годишният слънцесинхронен цикъл приключва...

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                          Следващата рецесия ще е след две-три години. Следващата истинска криза може да е след 10 години.
                          2022 не е след 10 г.Ше гледаме филма Сгромолясването на Запада.После ей тия най умните ще се преместят на източното азиатско крайбрежие и те така.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i4o mitko Разгледай мнение

Не, но балона не се наду подобаващо. Очаквах да иде до мечтаните 100к и да изтрие няколко трилиона, напечатани последните години. Не мисля, че ще изтрие достатъчно кеш сега, но може да надуе пак знам ли. В комбинация с лихви, търговска война и прочие ще помогне много така или иначе...
                            Най-вероятно скоро пак ще завъртят рулетката,въпросът е колко ще им се вържат?

Коментар

само аз ли мисля, че байхойните ще докарат кризата?

Коментар

• Следващата рецесия ще е след две-три години. Следващата истинска криза може да е след 10 години.

Коментар

Working...
                                X