Първоначално изпратено от Todor Sabev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кога очаквате следващата икономическа криза?
Collapse
X
-
Според мен ще дойде през 2019-та,най-късно 2020.Интересно ми е обаче с какви мащаби ще е-според мен никоя икономика не е излизала реално от кризата,а само се отлага и става все по-зле.Американския дълг става все по-голям като същото е с повечето големи икономики.Но вместо да оставят балона да се спука те продължиха да го надуват изкуствено с печатането на пари.Като нищо може да видим ситуация като с Япония през 90те,които още не са се възстановили от тогава вече почти 3 десетилетия.Очаквам лихвите стигнат ли 2-3 процента и да стане много интересно с всички задлъжняли държави начело със САЩ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Трябва да изгърмят най-малко 50 трильона,а те в момента са под 1 трильон.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
80% )))
"Когато има пари Иван Иванич,когато няма пизда Иванич".Last edited by Grosss; 22.03.2018, 09:55.
Коментар
-
значи има потенциал, както казва моя форумен приятел кретенчо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Трябва да изгърмят най-малко 50 трильона,а те в момента са под 1 трильон.препоръка е
Коментар
-
не знам дали ще удари 100-те ка, но мисля, че за да изгърми качествено, трябва да го добутат до 40-50к.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i4o mitko Разгледай мнение
Не, но балона не се наду подобаващо. Очаквах да иде до мечтаните 100к и да изтрие няколко трилиона, напечатани последните години. Не мисля, че ще изтрие достатъчно кеш сега, но може да надуе пак знам ли. В комбинация с лихви, търговска война и прочие ще помогне много така или иначе...препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение...а 11-годишният слънцесинхронен цикъл приключва...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеСледващата рецесия ще е след две-три години. Следващата истинска криза може да е след 10 години.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i4o mitko Разгледай мнение
Не, но балона не се наду подобаващо. Очаквах да иде до мечтаните 100к и да изтрие няколко трилиона, напечатани последните години. Не мисля, че ще изтрие достатъчно кеш сега, но може да надуе пак знам ли. В комбинация с лихви, търговска война и прочие ще помогне много така или иначе...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениесамо аз ли мисля, че байхойните ще докарат кризата?
Коментар
Коментар