If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
2019 започваше на измислиха ковида да я отложат. Ковида ужасно влоши нещата икономически, но двете войни тушираха времено нещата. Като спрат да се замерят с ракети ще има сгромолясване ако не извадят друг фокус от торбата
ако се укроти инфлацията - ще изтървем дефицита, защото истински десни управленци... няма.
Берлин, аз не знам, как някои не се усещат: Влизаш ли С УСЛОВИЯ, значи, те строева още на входа и ще си винаги в подчинена позиция. Вас не ви знам, на мен това не ми се види равноправен съюз.
Заблуда и подмяна е че, "експертността" на правителството, може да оправи страната. ЧИТАВИ, ЧЕСТНИ И ПОЧТЕНИ трябва да са СЛУЖИТЕЛИТЕ (министрите), за са се случи това.
Подкрепям ви, ако се тръгне от министрите към служителите. А, експертното правителство, както е написала Silveto е задължително, но не така продажно.
Ако и сега не се сформира един успешен експертен кабинет, кризата ще ни удари мн яко, особено с навлизане на еврото.
Заблуда и подмяна е че, "експертността" на правителството, може да оправи страната. ЧИТАВИ, ЧЕСТНИ И ПОЧТЕНИ трябва да са СЛУЖИТЕЛИТЕ (министрите), за са се случи това.
Ако и сега не се сформира един успешен експертен кабинет, кризата ще ни удари мн яко, особено с навлизане на еврото.
туй евро да не е кралимарковски че да навлиза. Правителство абсурд да има. Никой не знае кой ще спечели изборите в ФАЩ, така де новия господар на който да лижат подметките. Ще чакат до пролет, кво ги брига някаква криза за народа. Политиквениците кризата е да се случат с падналия господар
Коментар