Йената ще излезе, ама иска чакане. Сега като тръгне нагоре да не вземеш да затвориш позицията на малък плюс и да си кажеш -" пфу отървах се". Ще къртиш докрай, което според моите прогнози е около 96-97 usd/jpy до юни месец. Ако отиде повече здраве да е, ако е по-малко пак сме на печалба. Обаче следващия път не влизай с толкова голяма позиция преди да е свършило движението, та да трепериш да не те занули. Ако си толкова сигурен, че ще хванеш голяма посока в бъдеще по добре отвори малка позицийка като осредниш близо до дъното. Така ще имаш малка загуба със прилична позиция близо до дъното и дори да тръгне срещу теб, стопа ще ти е малък процент от сметката. Аз съм дълъг от 0.89 usd/jpy и ще ги чакам до горепосочените прогнози. Не ме интересува дали ще е месец два или година. Профита ще е достатъчен за да си струва. Успех :-)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
USD/JPY
Collapse
X
-
Леонид, виж сега...
то е ясно, че USD/JPY няма да остане на това ниво... и след няколко месеца ще е към 100... (все пак BoJ обмисля наливане на ликвидност с цел да спрат дефлацията и то във всеко следващо събрание дефлацията я коментират като най-големия проблем и намекват, че ще приемат мерки)... но тоя Форекс си е малко опасна работа... влизаш на 89.00 с цел след половин година 99-100... ама то пък нещо спекулативно падне до 87,00 и ти "отреже главата"=занули ти акаунта и после стане към 99-100 а ти вече не си в играта и само гледаш и си викаш: "ей, малко ми трябваше и щях да забогатея, а то кво стана- фалирах" ...
Първоначално изпратено от ЛеонидЕдва ли ще слезе под 88.80.Според мен вече видяхме най-ниското ниво за сега.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
ще изчакам 2-3 новини тия дни и май и аз ще влизам тук в дълги... имах една дълга която ми изгърма заради стоп... но мисля че има голяма вероятност в дългосрочен план тук курса да се дигне поне до 97-98
Първоначално изпратено от ЛеонидЕй,какво е станало тук бе???Не бях поглеждал цял ден и сме паднали на 90.Имах отложени дълги поръчки които са вече активни и се чудя дали да не пускам още.
Според мен и до 89.00 да паднем после сме пак нагоре.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ingivoНа колко ще хвърляме сериозните къси позиции на 92.39 ли или може да пробие 92.4 знам ли го.Мнения?
Коментар
Коментар