IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

USD/JPY

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Йената ще излезе, ама иска чакане. Сега като тръгне нагоре да не вземеш да затвориш позицията на малък плюс и да си кажеш -" пфу отървах се". Ще къртиш докрай, което според моите прогнози е около 96-97 usd/jpy до юни месец. Ако отиде повече здраве да е, ако е по-малко пак сме на печалба. Обаче следващия път не влизай с толкова голяма позиция преди да е свършило движението, та да трепериш да не те занули. Ако си толкова сигурен, че ще хванеш голяма посока в бъдеще по добре отвори малка позицийка като осредниш близо до дъното. Така ще имаш малка загуба със прилична позиция близо до дъното и дори да тръгне срещу теб, стопа ще ти е малък процент от сметката. Аз съм дълъг от 0.89 usd/jpy и ще ги чакам до горепосочените прогнози. Не ме интересува дали ще е месец два или година. Профита ще е достатъчен за да си струва. Успех :-)

Коментар

• Ами така е,прав си.Риск печели,риск губи.Аз вече съм заложил и сега само мога да чакам.Съжалявам че избързах да вляза на 90,а не по-късно.Но каквото стане,здраве да е.

Коментар

• Леонид, виж сега...
        то е ясно, че USD/JPY няма да остане на това ниво... и след няколко месеца ще е към 100... (все пак BoJ обмисля наливане на ликвидност с цел да спрат дефлацията и то във всеко следващо събрание дефлацията я коментират като най-големия проблем и намекват, че ще приемат мерки)... но тоя Форекс си е малко опасна работа... влизаш на 89.00 с цел след половин година 99-100... ама то пък нещо спекулативно падне до 87,00 и ти "отреже главата"=занули ти акаунта и после стане към 99-100 а ти вече не си в играта и само гледаш и си викаш: "ей, малко ми трябваше и щях да забогатея, а то кво стана- фалирах" ...

Първоначално изпратено от Леонид
        Едва ли ще слезе под 88.80.Според мен вече видяхме най-ниското ниво за сега.
        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Едва ли ще слезе под 88.80.Според мен вече видяхме най-ниското ниво за сега.

Коментар

• Първоначално изпратено от Леонид
            Ако слезем до 86 ...
            Според мен през следващите няколко дни -- до седмица -- и по-- надолу ....Аз съм лимитирал късите на 87.60 !
            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Здравейте фенове на йената!Как е,търгувате ли?
              Аз съм се нашил с дълги от около 90.00 и чакам да излязат.Ако слезем до 86 ще си зануля акаунта,но ако стигнем 92 ще направя 50% печалба.Какво ще излезе времето ще покаже

Коментар

• С повечко дълги от малко над 90.00 мен и 92.00 ме устроива

Коментар

• ще изчакам 2-3 новини тия дни и май и аз ще влизам тук в дълги... имах една дълга която ми изгърма заради стоп... но мисля че има голяма вероятност в дългосрочен план тук курса да се дигне поне до 97-98

Първоначално изпратено от Леонид
                  Ей,какво е станало тук бе???Не бях поглеждал цял ден и сме паднали на 90.Имах отложени дълги поръчки които са вече активни и се чудя дали да не пускам още.
                  Според мен и до 89.00 да паднем после сме пак нагоре.

Коментар

• Ей,какво е станало тук бе???Не бях поглеждал цял ден и сме паднали на 90.Имах отложени дълги поръчки които са вече активни и се чудя дали да не пускам още.
                    Според мен и до 89.00 да паднем после сме пак нагоре.

Коментар

• Усещам как ще изригне къде 92 , ама само да не е къде 90 че тогава че си ..... май...а

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART
                        Първоначално изпратено от ingivo
                        Първоначално изпратено от SPART
                        Линкито , гледай да ги махнеш ,че отиваме на 84.00 .... Пък по другите йенски и още по --надолу !
                        Защо мислиш така?
                        Не аз мисля , а трендът си е за натам !
                        Тоя тренд Бат Пешо ли му викат?

Коментар

• Здравейте, според мен се очертава нещо такова .Но трябва чакане
                          http://iblis.hit.bg/usdjpy%205.gif

Коментар

• Първоначално изпратено от ingivo
                            На колко ще хвърляме сериозните къси позиции на 92.39 ли или може да пробие 92.4 знам ли го.Мнения?
                            Мисля, че е време да смените посоката. От тук нататък пазара ще играе и за бъдещи вдигания от страна на ФЕД, докато японците нямар никакво намерение да променят своята политика. Според мен двойката по-скоро отново ще тръгне към нива над 115 отколкото към ново дъно. Технически низходящите трендове на Седмична и Месечна графики са завършени, докато на Дневна и 4Н възходящите не са. Удачния стоп за средносрочни дълги е 88,50, докато дъното 85,08 си е направо "бетон". По-добре заредете някой бай лимит м/у 90 и 91.

Коментар

• На колко ще хвърляме сериозните къси позиции на 92.39 ли или може да пробие 92.4 знам ли го.Мнения?

Коментар

• Едно long-че имам и аз от 91,92... па да видим какво ще стане но ще го почакам

Успех!

Коментар

Working...
                                X