If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да Схема,за съжаление така направих.Реших че прекалено бързо качи и ще коригира малко та да изполлзвам движението с малко къси.И сбърках.Добре че играя с дълбоки стопове и че не е голям обема.Ще чакам още малко и ако трябва ще затварям на загуба.
AUD Cash Rate
AUD Reserve Bank of Australia Interest Rate Decision
Interest rate for overnight money market deposits
Колкото форекс календара отвориш, толкова дефиниции. Та на въпроса?
Първоначално изпратено от Shemata
Колега какво точно е Cash Rate от Австралия?
Първоначално изпратено от az_ivan
В 7:30am имаме cash rate от Австралия. Как мислите ще повлияе на USDJPY?
По голямата част ги продадох на около 92,60 и последните на 93.43 (просто мислех, че пак ще върне поне до към 92.00 и да си влезна пак в дълги). Но уви!
Здравейте фенове на йената!Как е,търгувате ли?
Аз съм се нашил с дълги от около 90.00 и чакам да излязат.Ако слезем до 86 ще си зануля акаунта,но ако стигнем 92 ще направя 50% печалба.Какво ще излезе времето ще покаже
Най-важното нещо при всяка търговска сделка е предварителната оценка на риска. Във форекса това значи да имаш идея за стопа. Тъй като ти явно имаш стоп/клоуз на 86, значи си си направил преценката на риска и нямаш никакъв проблем.
Аз лично като го гледам какво прави над 88.80 ми се струва, че ще е истинско чудо ако до щатската сесия в сряда не е поне с една фигура отдолу.
Коментар