IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За Elliot вълните и други неработещи методи

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За Elliot вълните и други неработещи методи

Za KAroll.net che time-vat NAsdaq- ami dopredi 2-3 sedmici NAsdaq Comp ne mojeshe da se targuva..
    A da kajesh che QQQ mojesh da polzvash vmesto NAsdaq na tehniq anliz-zabravi..Kratkosrochnite igrachi sa "kasi" ot 1923, a tova kolko na QQQ e?
    Puk i az iskam kato slojat analiza da bada uvedomen v sledvashite 10 min MAx,a ne da refreshvam anliza na sashko vsqka minuta ))
    Spored mene parvata sdelka ot+18% e leko samnitelna,parvo shtoto ne znam nqkoj togava da e sledql rezultatite ot analiza ,i sledovatelno te moje leko
    da sa si izmislili rezultata...))A i kakvo znachi Краткосрочните играчи: са къси от 1923 (от 22.10.2003) срещу 1902.
    Te sa kasi ot 1923 ,ok, ama zashto sreshtu 1902?I kakvo tolkova im prechi na tezi kasi igrachi tova nivo @ 1902 za Nasdaq Composite?))
    Ne iskam tova koeto govorq protiv elliot da se smqta kato govorene sreshtu Karoll.net ,taka che ako nqkoj podkrepi elliot s REALNI rezultati ,pls da pishe..
    Az smqtam kato Svetlin che edna prosta trendline e mnogo mnogo po polezna ot tova koq valna bqhme sega -2ra 3-ta ili sega e korekciq na koi trend?Ili sega e 5-ta ot 3-ta ?))
    A za Petyr- dobyr si be Priznavam te...Samo obache trqbva da mi pokajesh REAL trading statement...Sledq ti izkazvaniqta v foruma za forex ot blizo 1-2 godini,
    i dosega ti samo predstavqsh demo smetki...Ama nie vsichki znaem che mojesh da otvorish nqkolko demo smetki taka che tova ne e garanciq za uspeh..
    Makar che http://www.investorbg.com/Analis/For...ews.asp?ID=375 kato cheta tova ti si naistina dobar, no e dobre za vseki koito sledi nechii analizi iil targovski sistemi
    da vidi dali avtorat im igrae po tqh/po analiza i po sistemata si/ s realni pari...
    Az obache ne se pisha za guru...))Obache znam che tozi elliot e dobur nachin da si kajesh che si prav )

Коментар

Тогава излиза, че колкото повече участници в пазара се доверят на Elliot, толкова
      по-неточна прогноза ще получат. Това ще ги обезвери, в резултат на което точността на
      прогнозата ще се повиши. Вероятно след време ще се получи равновесие при определен брой
      ползващи Elliot и определена грешка на прогнозата.

Ако това е така, в коя фаза сме сега? Досегашните успешни прогнози са убедили много от
      участниците, че предстои връх. Следователно?

Коментар

Абсолютно вярно.

Коментар

точно обратното, в този случай е сигурно че няма да има връх.
          поздрави,
          сашо

Коментар

Ако всички повярват, че според Elliot трябва да има връх, върхът е сигурен.

Коментар

Petre, ne se pritesnjavam. Za Elliott waves znam mnogo pove4e ot tova, koeto mi napisa i to4no zatova njama da gi polzvam. Spored men s edni elementarni trend linii, mojesh da polu4ish sy6tata informacia i da si spesti6 seriozno smjatane i 4udene "taja pyk vylna koj nomer be6e i dali 6te e extended?".
              Sled kato polzvash tolkova mnogo indikatori, koito ti opisvat dostaty4no dobre kakvo stava na grafikata, "6to ti e da smjata6?

Коментар

• за Караиванов

Както бях писал малко по-долу имам някои резерви относно тех. анализа като цяло, но не го отричам...
                Сега съм в процес на по-детайлно опознаване на господина Елиота...
                Щот сега и да коментирам ще си е почти голо заяждане.
                Иначе както пак бях казал - щом ги гледат (и използват) толкова хора предполагам че има защо...
                Аз съм за фундамента...

Коментар

• за Караиванов

Napulno podkrepqm Perur. Znanieto e pari, pravilnite prognozi - sushto.

Коментар

• за Караиванов

Колчо занаят не се учи, а се краде.А принципите са си принципи независимо в коя част на света се
                    намираш.Принципите на Елиът работят успешно както в БГ така и в Америка не мислиш ли?

Коментар

• за Караиванов

Ми то така направе ще се разклатят принципите на родното капиталистическо общество...

Коментар

Светлине,това вече е безплатен урок.А аз никак не обичам да давам безплатни уроци и да си губя
                        времето в писане и ограмотяване на останалите.Времето е пари.Но направих компромис със себе си.
                        Надявам се да бъде оценен!

Коментар

Tova ve4e e normalen otgovor.

Коментар

За да може правилно да се четат вълните на Елиът е необходимо да се започне разглеждане (анализ)
                            на графиката от най-дългият период(годишна или месечна) и да се анализира в низходящ времеви
                            интервал(седмична,дневна,8ч,4ч) и така до най-ниският разглеждан и анализиран период.
                            Така в в най-дългият период най-ясно са изразени началото и края на вълните , а в по-кратките периоди
                            се ориентирате за нивата на влизане комбинирани с друг вид тех.анализ като Фибоначита,МА , Стохаст,
                            осцилатори,болинджъри,параб.САR,RSI и там каквото всеки използва.
                            Това е един много добре работещ метод.
                            Успех на всички Спекуланти

Коментар

съгласен съм с последното, всичко зависи кой колко успешно вижда и интерпретира графиките. И както казах вчера, трудностите идват от много посоки, едната от тях е, че съществуват много различни подходи в рамките на основните принципи на вълновия подход, дефинирани още от Елиът през 30-те и 40-те години на миналия век.
                              (тук бих искал да допълня, че силно препоръчвам на всички, които се занимават с Elliott Wave да прочетат и оригиналните трудове на Ралф Нелсън Елиът: "The Wave Principle", "The Financial World Articles" и "Nature"s Law".

поздрави,
                              Сашо

Коментар

Вярно това кардиологам но надявам се ще се съгласиш, че всичко опира до метода на разчитане на графиката обаче. Дори в самата теория на Елиът има много различни варианти за интерпретиране на една графика и субективния фактор е много силен.

Коментар

Working...
                                X