IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За Elliot вълните и други неработещи методи

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За Elliot вълните и други неработещи методи

Predi takiva vajni sybitija ni6to ne pipvaj. Za tvoite contract-i maj ima dobri mehani4ni sistemi, osobeno za ES.

Коментар

QCN na GLOBEX. Тоя е мини с мултипликатор 20, но трябва да ти свърши работа

Коментар

Ami da si pomagame..
        Predi FED meetinga men me e strah da darja kakvito i da e bilo pozicii...
        Chestno kazano kakvo ti/vi e mnenieto za mechanical trading systems ?Az sledq nqkolko ot kraq na septemvri
        no dokato nqmam pone nqkolko desetki sdelki s tqh/demo/ ne bih gi igral...
        BTW nqkoj znae li simvola na NAsdaq COmp Futures contracta?

Коментар

Mnogo sa si dobre. Ako igrae6 za 220%, v krajna smetka 6te si na -220% i to samo ako ti stigne accounta.

Коментар

Sorry za tapiq vapros,obache 22 % za 10 meseca na futures i options ne sa li malko?

Коментар

+22% sa mi vav futures and options accounta. imam i stocks & mutual fund account koito e napred no ne zastoto sam super-dobar trader a zastoto marketa se vdigna (gold and energy stocks and mutual funds) Inache i az veche 5 godini si tarsja stila i strategijata
              life is simple and clear when you make the right choices

Коментар

Ako iska6 moje da si pomagame. Mojata strategija e podobna. Bih kazal 4e ve4e e formulirana, no kapitalizacijata na smetkite mi e malka i ot tam idvat problemite. Igrata za malki pe4albi stava vse po-moderna.
                Uspeh i na tebe.

Коментар

Kezvam se Rafail Gocev.
                  Ot nachaloto na Godinata sum nagore s 54 %,glavno ot daytrading na E-mini futures na Nasdaq100 i S&P500..
                  Minalata godina biah na goliama zaguba,kato zagubih okolo 60 % ot accounta si ((..
                  Inache si prav ,parvo trqbva da izchetesh 500 kinigi i da prerovish bukvalno CELIQ internet za da namerish malko
                  polezna informaciq...
                  Derzaj druje ,dano veche si formuliral strategiqta si ...Az vse oshte igraq za po malko tochki ito ne vseki den..
                  No vse oshte sum v proces na formulirovka...

Коментар

Ti si napi6i imeto pyrvo. Na FX accounta sym nadolu, a na futures i options okolo 0-ta. Tam ne moje da se zasi4a kato pri FX 6toto predi malko primerno si kupih SBH4 750c i ima dosta vreme do padeja i. Moga da iztykna i pri4inite - nedostaty4na kapitalizacija (daje mnogo niska) i sledene na goljam broj pazari. Celta mi e da moga da tyrguvam s tri smetki i v skoro vreme 6te si otvorja i za stocks.
                    Ne kazvam 4e pe4albata ne e malovajna, no ot opita si sym se nau4il 4e pyrvo trjabva da si nastroi6 strategijata, posle da izgradi6 disciplina da ja spazvash, a 4ak sled tova da 4aka6 pe4albi. Az sym na prehoda mejdu 1-vi i 2-ri etap.

Коментар

Interesno mi e svetline, kolko % si nagore/nadolu ot nachaloto na godinata?PRosto pitam..
                      Interesno mi e i PEtyr V LICHNIA si ISTINSKI ACCOUNT kolko e napravil/tekusht balans /+ eventualnite withdrawals / minus balansa kum 31.12.2002?
                      Kum Trader1- ti samo s futuresi i opcii li se zanimavashe ili i s akcii i mutual funds?

Коментар

Tova sa edni teoreti4niizmislici,koito po-skoro po slu4ainost dokazvat ne6to v praktikata otkolkoto ot samata teoria,tarsete obektivni faktori,ne Eliot.

Коментар

Mnogo me vylnuva kak stoi vyprosyt s vylnite na grafikata na eur/chf. Tazi korektivna vylna ne6to mnogo se udylji maj?

Коментар

Njakoj moje li da mi napravi vylnov analiz na grafikata na NZD/USD.

Коментар

az lichno sam na +22% do momenta

Коментар

Momcheta, az vi predlagam slednoto. Dosta ot vas igrajat na marketa ot predi January 1, 2003. Kazete si startovija balans na Jan 1, kazete si i balansa kam dneshna data. Ako ne iskate s tochni cifri - neka da e s % . Togava spored rezultata - reshete dali ima smisal da se brojat valni ili da se pravjat trend lines. Interesno bi bilo. A po-novite - te njamat pravo na glas, te ne sa predstavitelna izvadka ))

Коментар

Working...
                                X