IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Долари или евро?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Алън Разгледай мнение
    Най-голямата икономика в света е изправена пред нова криза
    Абе пич ти що не спреш да тракаш простотия като мухльо /мъжка муха/ в цинкова кофа ? И като ти прочетем статията кво ще ни помогне ? Сигур като се стресира простата овча маса с такива статии става по добре ? Я кажи на една овча мисъл като мен как да вложи информацията от тази статия в трейдинга
    Затапвам на миасто.Разлайвам кучета.Обирам стопове и продавам котировки на платежосособни големци.Тр

Коментар

• Първоначално изпратено от
      Мили ми Алън, защо бягаш от темата за Изкрофф, шубенцето ли те гони?
      К'о речи? Кво шубе, к'ъв Искров, к'ви 5лв?
      Тоя за затвора, но е удобен бушон да си измят ръцете с него Дянков и ББ.

Коментар

• Най-голямата икономика в света е изправена пред нова криза

Коментар

• Влог в цветни валути?

Първоначално изпратено от Itrade Разгледай мнение
          Абе в долари ,но кандски най добре, или в юани
          Имам въпрос, ако си отвориш срочен влог във валута като SGD,CNY,ZAR и т.н. в Българска банка, дали влогът е гарантиран до еквивалента на 100,000 евро или защото валутата е цветна и се договаряш индивидуално за депозита той не попада в тази категория. Благодаря!

Коментар

• Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнение
            имаше друга за официално посещение на атомно задвижван руски ракетен крузер в пакистан а двете държави са кръвни врагове
            Разрива в момента е между Пакистан и САЩ. Вярно е, имаше преди 3-4 седмици посещение на МП на Пакистан в Москва. Но истинският стратегически съюзник на Пакистан ще е Китай.
            http://nationalinterest.org/commenta...-alliance-5400

China had already invested close to $300 million in the port. In making the announcement, Pakistani PM Yousuf Gilani called China Pakistan's “best friend.” As well, Gilani has visited Beijing to close a deal for 50 multi-role JF-17 Thunder jets
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• бизнес за компаньонки
              Не е препоръка... !!!
              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                Елементарно, Уотсън! Не могат да го вземат на $400!
                знам но тролвам леко да видя $ какви доводи ще извади

иначе аз имам авариен план малко в кръга на шегата ако все пак голямата хипер инфлация се случи и ме завари само с злато на бижута и хатиеното злато си замине в небитието... знам места в БГ на които с повечко труд и малко късмет човек може да промива по грамче два на ден при цена от 3000+ това прави приблизително по 100$ на ден при 10 000 на по 300+

пп с теб исках да си говоря за гео политика ама се чудех в темата за имоти ли да пиша или на лс

значи прегледах дифенс индустри новините отначало всичко изглеждаше ок за съюза Индия Русия САЩ - индиците щяха да строят самолетоносачи с американско ноу хау и някаква спецялна руска стомана... но в последсвие са решили да ползват някаква си тяхна интересното е че след тази новина имаше друга за официално посещение на атомно задвижван руски ракетен крузер в пакистан а двете държави са кръвни врагове така че знам ли това можеби е някакъв временен разрив...

непопаднах на дифенс новини относно китаи ес и бразилия но не съм и ровил много дълбоко... уикенда ще разровя
                mWPCloud.com

Коментар

• капачки от буркани
                  търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

като притежават минни компании защо да купуват хартиено злато като фонд на 1500 като може да си го взимат от дъщерната компания на производствени цени от $400
                    За да спрат хората да си купуват физическо злато, че в трезорите няма злато колкото хартиени инфлационни пари - долари, паунди и т.н!

Коментар

защо да купуват хартиено злато като фонд на 1500 като може да си го взимат от дъщерната компания на производствени цени от $400
                      Елементарно, Уотсън! Не могат да го вземат на $400!
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от $ Разгледай мнение
                        Ротшилд обръща гръб на златото и петрола

NM Rothschild & Sons („Ен Ем Ротшилд енд сънс“) обяви в сряда, че се оттегля от търговията със стоки, включително и от процедурата по определяне на фиксинга на златото в Лондон, която председателства още от нейното създаване през 1919 г. NM Rothschild & Sons е британското поделение на легендарната империя Rothschild.
                        17.04.2004г

ВИЖ ДАТАТА!
                        Цена на злато 17.04.2004г. - 382$

А този лаф с "оттеглянето" ми е толкова забавен!
                        Тези притежават най големите петролни компании,както и златни,диамантени и други мини в света... Как и от какво се оттегля?!
                        ще видим какво ще стане...

сега се казва че фонда RIT Capital Partners понижава позициите си в петрол и злато

като притежават минни компании защо да купуват хартиено злато като фонд на 1500 като може да си го взимат от дъщерната компания на производствени цени от $400
                        mWPCloud.com

Коментар

• Момичето много е интересува кой от какво се е отказал и каква е била цената на златото от преди години

Коментар

• Ротшилд обръща гръб на златото и петрола

NM Rothschild & Sons („Ен Ем Ротшилд енд сънс“) обяви в сряда, че се оттегля от търговията със стоки, включително и от процедурата по определяне на фиксинга на златото в Лондон, която председателства още от нейното създаване през 1919 г. NM Rothschild & Sons е британското поделение на легендарната империя Rothschild.
                            17.04.2004г

ВИЖ ДАТАТА!
                            Цена на злато 17.04.2004г. - 382$

А този лаф с "оттеглянето" ми е толкова забавен!
                            Тези притежават най големите петролни компании,както и златни,диамантени и други мини в света... Как и от какво се оттегля?!

Коментар

• Първоначално изпратено от $ Разгледай мнение
                              "Ротшилд посочва, че неговият фонд понижава позициите си в петрол и злато, които бяха основни източници на приходи през 2010 г., без да уточнява конкретни причини."

Обичам такива "новини"/ дезинформации!
                              Бас държа,че ще прави ТОЧНО обратното на това, което дрънка за общо ползване!
                              това винаги може да се провери тези фондове са публични имат отчети... освен да лъжат и в отчетите ама кои би си държал парите в такъв фонд по скоро е вероятно да няма QE 3

написах като коментар под статията

когато на борсата стане прекалено лесно да печели обикновено края на веселбата е близо.... това от опит го казвам

съвсем до скоро беше шортиш долара и купуваш всичко друго... на някои да му се струва прекалено лесно ?
                              mWPCloud.com

Коментар

• Първоначално изпратено от Aris Разгледай мнение

Въпреки това, благодаря на Елфчето, замисли ме за цветната валута. Лири, швейцарски франкове....?
                                явно искаш да си спекулант ...от една спекулация (долари) да скочиш в друга , но малко по цветна ..доста неразумно звучи.

Коментар

Working...
                                X