Първоначално изпратено от Aris
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Долари или евро?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от investi Разгледай мнениепари в банка не се държът.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеМила, за каква сума става въпрос?
Норвежки Крони и сребро са най-надеждни в момента и близките 5 години.
Ти още ли не си разбрал, че най-малко още 5 г трябва да четеш тук, преди да даваш акъл!!!
Ти цяла тема пусна по тоя въпрос, а никой не пожела дори да спори с теб !!!!!!!!
Как си го обясняваш?
Хората не дават 1 ст. тук за твоето мение!!1
Стига спами!!!
Къде да си държи Блондито парите е труден въпрос!!! Много труден!!!
Мен ако пита, да иде до САЩ, да си отвори сметка някоя голяма банка и да си преведе парите там!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Aris Разгледай мнениеИмам долари в ОББ. Какво ще ме посъветвате- да ги държа там или да го преместя в друга банка.
Притесненията ми са:
- доларът ще се срива (прочетено от тук)
- банката е гръцка (размириците)
Моля за съвети, но и търпя всякакви критики.
Съжалявам, блондинка съм.
Норвежки Крони и сребро са най-надеждни в момента и близките 5 години.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Няма нищо сигурно на този свят.Единствените изключения от това правило според мен са смъртта , продължаването на спада на долара и предстоящето покачване на доста акции търгувани на БФБ-така че всеки който си прави сметка че скоро няма да умира би следвало според мен да си купи акции на БФБ и ако не знае какви да пита да му кажем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Aris Разгледай мнениеИмам долари в ОББ. Какво ще ме посъветвате- да ги държа там или да го преместя в друга банка.
Притесненията ми са:
Съжалявам, блондинка съм.
Стадото винаги губи.
Наистина си блондинка
- Роди ме мамо проста, аз сама ще се изрусяНе спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Aris Разгледай мнение.. или да го преместя в друга банка.....
П.С : И аз съм блондинДоказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Долари или евро?
Имам долари в ОББ. Какво ще ме посъветвате- да ги държа там или да го преместя в друга банка.
Притесненията ми са:
Съжалявам, блондинка съм.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар