If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Отървах се. Почти на дъното на последната корекция махнах. Към 1210 мисля беше. Иначе ако днеска-утре не пропадне сериозно, си отваря път за многоо сериозни движения нагоре ми се струва.
оооо де си бре жив ли си брао брао а така че не го знам къде ше отиде т.е. знам, че ше е нагоре ама колко нагоре незнам Аз още си чакам шорта на S&P500 от Март..... да слезне до 1980/2000 ше ги чакам да се набеснеят нема начин излезнат ли позициите и почивка, че тая борса нешо много я бъзикат и ше остайм там 1000 леа да си играя на рулетка
Да ви кажа не само в Сашово има проблеми... вижте какво става и в Европата.... въздхушните акции на могъщи компании като БМВ (Импето им е фен), както и на DB...
Тъй като мен ме интересува цената на метала в Евро, съм на мнение, че тренда е еднопосочен - СЕВЕР.
За такива като Моториста... бих могъл да кача снимка от едно от приложенията които ползвам за изчисляване на инвестициите ми в реално време, където би могъл да види инвестицията ми във физическо злато и физически Франкове (CHF), от 2013г.
Към днешна дата инвестициите ми във физическо злато при курс ПРОДАВА са с 23% ръст (като трябва да се вземе в предвид и разликата между купува и продава във физически актив, която бе около 100лв за унция).
За Франковете ми са около 11%, но там инвестицията е през 2014г.
Ако няма брекзит ще спре възхода другата седмица и ще се успокои до следващото заседание на ФЕД, а тогава ако вдигнат лихвата ще пропадне поне до 1150 и оттам нататък при едно влошаване на американските данни ще има подготовка за качване над 1500
лично мнение.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
абе Ексата беше шорт да се надяяме да е излезнал, че това де да го знам къде ше ходи .....
Отървах се. Почти на дъното на последната корекция махнах. Към 1210 мисля беше. Иначе ако днеска-утре не пропадне сериозно, си отваря път за многоо сериозни движения нагоре ми се струва.
Коментар