If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
To с това темпо само златото да помогне малко и да иде до 1150-1200 и младшите копачи ще се сгънат наполовина, а на по старшите и 1/3 им стига да си тестват дъната от 2015 края.
Трябва стискаме палци и за френския макарон и за зеления....също и дебелия там на изток да си мирува.
Обаче, Пип, Голдман имат тримесечен таргет от 1200. Ако следваш принципа си да правиш наобратното на Голдманите трябва да си дълъг злато
Не, не съм. Чаках официалните резултатите във Франция А пък сега се колебая за движението. Ще падне ли под 1250 !
Ако ще купуваш за внуците и пра-внуците - тогава 1% нагоре или надолу няма значение. А ако купуваш с идеята да продадеш след месец на 1300 тогава не си заслужава риска.
To с това темпо само златото да помогне малко и да иде до 1150-1200 и младшите копачи ще се сгънат наполовина, а на по старшите и 1/3 им стига да си тестват дъната от 2015 края.
Трябва стискаме палци и за френския макарон и за зеления....също и дебелия там на изток да си мирува.
Вождът слънце Ким трябва незабавно да започне широкомащабна настъпателна война с цел унищожение на сащ..лично аз днес бих изстрелял ядрените ракети по саш и австралия и отделно ядрен опит
Първоначално изпратено от Black and white cat-footРазгледай мнение
тея са за линчуване, полезен урок какво става като някой етф стане твърде голям, днес тея колуни са надолу още 5%
Няма промяна. Всичко дълго е затворено. Агресивни трейдъри вероятно се изкушават и пускат къси от тук- аз лично предпочитам да видя пробив на подкрепи. Но малки позиции може би не са толкова лоша идея имайки предвид, че тавана, над който плашещата корекция ще стане много по-малко вероятна, не е далеч.
Г-н Мишо, само мога да се надявам да достигна до висините на конкретиката, която се лее така поетично от теб. И един ден, ако успея поне да се приближа до нея, кой знае, мога да се престраша и отиграя някоя позиция. Но всяко нещо с времето си, нали така. Жив и здрав бъди.
Екси, много си велик наистина.
Само дето 11 април не беше дъното и 20450 го проби, но нямаше корекция (което обикновено означава 10% или повече спад). Това за познаване ли се смята?
"The fund will see dramatic offloading of current index components to fund the new additions. Scotiabank estimates that the fund could have to sell $2.6 billion of fund assets, representing approximately 2.5-8% of each individual existing component."
тея са за линчуване, полезен урок какво става като някой етф стане твърде голям, днес тея колуни са надолу още 5%
Дау може би намери дъно днес (11.04.2017). Тук въобще не е по-лесно. Ако съм прав,че имаме дъно, оттук следва да видим рали, което дори да стигне до 20900-21400 - това са максималните нива, които позволяват да се разиграе сценария с плашещата корекция. Над 21400 - вероятно сме се насочили директно към 22000-22200 без сериозни корекции по пътя (за момента директно рали е малко вероятно според мен). Начална индикация са започване на "страшната" корекция е пробив на 20450 - този пробив практически може да се случи по всяко време, но аз предпочитам сценария в който виждаме поне 350-400 точки рали от днешното дъно.
Няма промяна. Всичко дълго е затворено. Агресивни трейдъри вероятно се изкушават и пускат къси от тук- аз лично предпочитам да видя пробив на подкрепи. Но малки позиции може би не са толкова лоша идея имайки предвид, че тавана, над който плашещата корекция ще стане много по-малко вероятна, не е далеч.
Г-н Мишо, само мога да се надявам да достигна до висините на конкретиката, която се лее така поетично от теб. И един ден, ако успея поне да се приближа до нея, кой знае, мога да се престраша и отиграя някоя позиция. Но всяко нещо с времето си, нали така. Жив и здрав бъди.
Коментар