IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от innergy Разгледай мнение

Здрасти.
    https://www.muenzeoesterreich.at/eng/

Доставката е към 25Е
    Здрасти,

купувал ли си от този сайт? Цената там е под борсовата!?!

https://www.muenzeoesterreich.at/eng...d-Delivery-Bar

в момента 100г в сайта са 3892е, а борсовата е 4131 ?!?
    Never insert a 747 Jumbo Jet up your nose!

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение

Екси пише само общи приказки без да казва как конкретно трябва да се отиграе ситуацията. И после му се струва, че всичко е познал и че ако беше вкарал пари, щеше да спечели.

Така че не му се връзвай много.
      ей ви го цветно нали английския ви е "майчин език" моете да четете предполагам, за това нещо стаа въпрос ....

Nowhere to Hide: IMF Advocates a Cashless World
      https://sputniknews.com/world/201704...ashless-world/

"The European Central Bank (ECB) does not want that depositors to keep their money under the pillow. If any bank in Europe goes bankrupt, then depositors have a guaranteed right that the state will return them the amount of up to 100,000 euros. But not more," the economist told Sputnik Germany.

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение

На втория въпрос -
        Не съм имал къси ОТ 1200 . Имах къси ЗА 1200 . Които затворих на 09.03 .
        В последния ми пост , влязох къс от 1250 за 1225 или 1190 - така поне съм написал .
        С тях , нищо - стопче .
        Екси пише само общи приказки без да казва как конкретно трябва да се отиграе ситуацията. И после му се струва, че всичко е познал и че ако беше вкарал пари, щеше да спечели.

Така че не му се връзвай много.

Коментар

• Първоначално изпратено от exxs Разгледай мнение
          Само два въпроса, ако може да ми помогне някой:

1. Какво ще стане със златото, еврото и индексите, ако на първо място в изборите във Франция е Льо Пен?

2. Към конкретен човек. БАЦЕ, как процедираш с късите от 1200-1220? Сега Льо Пен или Макрон трябва да спечели, за да се върнем на тези нива?
          На втория въпрос -
          Не съм имал къси ОТ 1200 . Имах къси ЗА 1200 . Които затворих на 09.03 .
          В последния ми пост , влязох къс от 1250 за 1225 или 1190 - така поне съм написал .
          С тях , нищо - стопче .

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение

23 евро унцията на среброто ми се вижда скъпо............Като се плати и доставката................................
            Човека пита за злато.. като вземе 2 унции, транспорта няма да го усети даже,,

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение

Той зарад мене печати щото много го обичам така на пачки да кътам
              Няма никакви пачки. Взима на банките облигациите, които им носят някакъв доход им дава едни числа в замяна, от които банките нямат никаква полза.

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение

Той ако не печаташе еврото до сега да е заминало.
                Той зарад мене печати щото много го обичам така на пачки да кътам
                Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

За мен стълба, който ще крепи тази нова кула в пиза/париж ще продължава да бъде Драги, който каквото и да си говори е сложен там да печати и да разсипе еврото като валута и основен конкурент на долара... засега му се получава...
                  Той ако не печаташе еврото до сега да е заминало.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                    седя и си мисля ...или само си мисля, че мисля

Изборите във Франция са почти ясни, това, което ще се доизясни е колко хора ще ударят шамар на 'рационалната' държава и ще гласуват на Льо Пен и оня лудия комунист. Ако се окаже, че на първи тур ЛьоПен е първа, а лудия комунист 4 с 7-8+% тогава ще излезе, че едно 30-45% от гласоподавателите са толкова разярени и отчаяни, че са готови да си запалят къщата, че да се стоплят...нещо което показва,че процесите на бунт срещу ЕС започнали от Великобритания не са единичен случай.

Само ако на втори тур има супер изненада и ЛьоПен спечели (малко вероятно) ... тогава вече ще има сътресения много яки в Еврозоната ... и предполагам ще се отключи нова дългова криза, рецесия и тн гадости.

Изборите ще минат и заминат, но остава въпроса какво ще се случва с икономиката на Франция... не виждам много светлина пред тях имайки предвид, че по манталитет са по-скоро като гърците (достойни да лапат всички социални придобивки и да псуват държавата си) отколкото като Германците.

За мен стълба, който ще крепи тази нова кула в пиза/париж ще продължава да бъде Драги, който каквото и да си говори е сложен там да печати и да разсипе еврото като валута и основен конкурент на долара... засега му се получава...

извода, е че не очаквам да дойдат хубави безметежни времена на балансирани бюджети, умерен или добър растеж на икономиките и укротяване на националните дългове....все фактори, които биха били сериозна причина златото да падне трайно под 1000 долара, че и към 600 да иде...

да ама не както каза Петко Бочаров

хубав уикенд на всички
                    Възходът на златото е вързан с възхода на Тръмп. Човекът ще преподрежда - сполучливо или несполучливо, но незаобиколимо и невъзвратимо. Дали европейците ще се сепнат и преобърнат към международна активизация е непредвидимо, но без тежестта на Стария свят центърът на баланса се измества между Новия и Прастария. Търговските войни - явни и прикрити - са неизбежни. Златото ще се въздига сред пострадалите отрасли. Но търговските ограничения имат лечебен характер. Наредят ли се новите стопански сфери и правила, златото ще позагуби от блясъка си. Европейското пробуждане може да има стабилизираща роля и да не се проявят значими пертурбации. Засега такова не се задава, ако не броим локалните ерупции следващи Брекзит.

Коментар

• седя и си мисля ...или само си мисля, че мисля

Изборите във Франция са почти ясни, това, което ще се доизясни е колко хора ще ударят шамар на 'рационалната' държава и ще гласуват на Льо Пен и оня лудия комунист. Ако се окаже, че на първи тур ЛьоПен е първа, а лудия комунист 4 с 7-8+% тогава ще излезе, че едно 30-45% от гласоподавателите са толкова разярени и отчаяни, че са готови да си запалят къщата, че да се стоплят...нещо което показва,че процесите на бунт срещу ЕС започнали от Великобритания не са единичен случай.

Само ако на втори тур има супер изненада и ЛьоПен спечели (малко вероятно) ... тогава вече ще има сътресения много яки в Еврозоната ... и предполагам ще се отключи нова дългова криза, рецесия и тн гадости.

Изборите ще минат и заминат, но остава въпроса какво ще се случва с икономиката на Франция... не виждам много светлина пред тях имайки предвид, че по манталитет са по-скоро като гърците (достойни да лапат всички социални придобивки и да псуват държавата си) отколкото като Германците.

извода, е че не очаквам да дойдат хубави безметежни времена на балансирани бюджети, умерен или добър растеж на икономиките и укротяване на националните дългове....все фактори, които биха били сериозна причина златото да падне трайно под 1000 долара, че и към 600 да иде...

да ама не както каза Петко Бочаров

хубав уикенд на всички

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

1. Какво ще стане със златото, еврото и индексите, ако на първо място в изборите във Франция е Льо Пен?

2. Към конкретен човек. БАЦЕ, как процедираш с късите от 1200-1220? Сега Льо Пен или Макрон трябва да спечели, за да се върнем на тези нива?
                        Значи някои не слага стоповее не съм само аз така...ама аз по принцип не обичам да скъсявам че от математическа гледна точка скъсяването е нелимитирана загуба а удължаването е лимитирана
                        Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение

Ми льото нали ше вади франсата от европата и тва е спад за индекси и еврото а жълтото нагоре зарад сътресенията
                          а тръмп какв сътресения имаше първия половин час де, после удариха едно рамо на индексите и само за два дни мина "злато" за над седем хиляди тона
                          destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

Спайк надолу после ретест на върха на индексите за златото обратното спайк нагоре, ретест на дъното и на есен с песен обръщаме генерално тренда тва беше стига им толкоз .....

Коментар

Защо да се връща жълтото на 1200?
                              Вся Власть Советам

Коментар

Ми льото нали ше вади франсата от европата и тва е спад за индекси и еврото а жълтото нагоре зарад сътресенията
                                Вся Власть Советам

Коментар

Working...
                                X