If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Прекалено много говори за Федерален резерв в началото. Човекът със сатаниския ник веднага ще възроптае, че златото на няколко пъти се качва точно когато Федът вдига. Това му е любим припев.
Сгрешил съм в анализа си като консолидрахме много по-дълго време отколкото очаквах, БЕЗ да пробием обаче съпротивата която съм посочил. Напротив, наблюдаваме рали точно от този регион от 7 долара, който беше посочен като най-силна подкрепа.
Слушаме за фундамента сега. Какво храни ралито?
Не знам на кое му викаш рали. И май нищо "не слушаме", а си фантазираме Макрон, Фед...
Ако имаш предвид, че златото от 7 юли е нагоре, лихвата по US 10YR пък случайно точно от тогава е надолу А какво движи US 10YR е нещо, което човек с твоето зациклено мислене, нарцистична настройка, самодоволство и твърдоглавие няма да разбере никога.
Сгрешил съм в анализа си като консолидрахме много по-дълго време отколкото очаквах, БЕЗ да пробием обаче съпротивата която съм посочил. Напротив, наблюдаваме рали точно от този регион от 7 долара, който беше посочен като най-силна подкрепа.
Слушаме за фундамента сега. Какво храни ралито?
Желанието на спот търговците да земат парите на спекулантите
Коментар