Първоначално изпратено от Misho ILIEV
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Едва ли, ма според него сега най много мязаме на 1936-37...та надали очаква и пърхащи пеперудки в розова мъгла.
Между другото последно като му мернах експозицията май имаше почти тройно повече в ЕМ индекси околкото в спайчо.
https://www.linkedin.com/pulse/princ...her-ray-dalio/
Далио прави някакви политически анализи, колко е разделено американското общество и как ножицата между богати и бедни се увеличава. Това е така, но накъде ще тръгнат нещата е непредвидимо. Той казва, че е добре да се намали риска и да се влезе 5-10% в злато, за всеки случай.
Това не е еквивалентно на предсказания за апокалипсис.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
Не съм сигурен, че Рей Далио очаква апокалипсис
Между другото последно като му мернах експозицията май имаше почти тройно повече в ЕМ индекси околкото в спайчо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
Е ,добре , ама нито монетка хвъргам , нито черна -червена бия
Казах ти че ще има ново връхче - има .
Сега си купих златце на 1263 , пък кой иска да си подхвърля монетки
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеБацов ето от тела набързо едно четиво за монетката и сделка в трейдинга ама не е от Матеев
What Are The Odds Of Scoring A Winning Trade?
http://www.investopedia.com/articles...t-formulas.asp
Казах ти че ще има ново връхче - има .
Сега си купих златце на 1263 , пък кой иска да си подхвърля монетки
Коментар
-
Бацов ето от тела набързо едно четиво за монетката и сделка в трейдинга ама не е от Матеев
What Are The Odds Of Scoring A Winning Trade?
http://www.investopedia.com/articles...t-formulas.asp
Коментар
-
първо - що да влизам с целия акаунт. Не съм глупак . Казах , че дотук съм 100 / 0 % .
Иначе средно 70/30 80/20 .
Коментар
-
първо - що да влизам с целия акаунт. Не съм глупак . Казах , че дотук съм 100 / 0 % .
Иначе средно 70/30 80/20 .Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
за малкото има връх да после наоборот .. Матеев не го знам кой йе, а щом твоя шанс е от 100/0 влези на максимална ръчка с leveradge някъде и постни поръчката да видиме, само да не стане така че да ти треснат акаунта и да стане 100 / 1 и това 1 да те размаже (ти ебe путката лелина) .... айде така да го напишем по галантно ...Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнениеИ второ , не мога да разбера , псуваш ли ме нещо ... или ??
незнам за твойте шансове ама тва ей сега го видех и паднах от коня аз се чудим що им разрешили на жените в Камилария да карат коли, а то кво било .....
Real UFO With Aliens Caught On Camera From Saudi Arabia | UFO Or Military Vehicle? Alien Sightings
Last edited by michaelis12; 06.10.2017, 18:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
за малкото има връх да после наоборот .. Матеев не го знам кой йе, а щом твоя шанс е от 100/0 влези на максимална ръчка с leveradge някъде и постни поръчката да видиме, само да не стане така че да ти треснат акаунта и да стане 100 / 1 и това 1 да ти еба путката лелина ....
Иначе средно 70/30 80/20 .
И второ , не мога да разбера , псуваш ли ме нещо ... или ??
Коментар
-
за него , за него говорим , не се прай .
че беше тръгнал с ''къса яна и дълго злато още преди 8 дена , та по тоя повод ти написах за '' ново връхче ''
А тия с 50/50 и подхвъргането на с'тинки - ше си приказваш с Матеев
Както виждаш - поне няколко прогнози имам на последните стр.
Ми май е 100 / 0Last edited by michaelis12; 06.10.2017, 17:57.
Коментар
-
на фючърсите още малко и каца на съпорта после глей мача с новото връхче ....
и без тва жълтия има на 1260 ЕМА50 след тва на 1240 SMA100 и 1210 SMA200 съпорта та там че почива малко йената ...
да повторим ли пак че шанса не е 80/20 хвърлил си стотинка и се е паднало ези ама беше изтръпнал при тия косми там като слизаше йената ....
.......... аве оу та то още не е минало над последния върхар бе къде виде ново връхче ? или говориме за това минито ?! На 113.20 имеме ново връхче ама над 114.20 още немеме ...
P.S. разбира се, че шанса е 50/50 във всички случаи относно спота, а колкото до други финансови джаджи може и да не е 50/50
че беше тръгнал с ''къса яна и дълго злато още преди 8 дена , та по тоя повод ти написах за '' ново връхче ''
Ми като ги гледаш накъде с яната ?!? ми надоле а голда нагоре за кратко или не се види ?!?
Както виждаш - поне няколко прогнози имам на последните стр.
Ми май е 100 / 0
Коментар
-
е ..аз се шегувах , де
За това - не се шегувам - 80/20 , че ще напрай ново връхче ....
и без тва жълтия има на 1260 ЕМА50 след тва на 1240 SMA100 и 1210 SMA200 съпорта та там че почива малко йената ...
Готово . Нов връх. Нали виждаш, не винаги е 50 /50
.......... аве оу та то още не е минало над последния върхар бе къде виде ново връхче ? или говориме за това минито ?! На 113.20 имеме ново връхче ама над 114.20 още немеме ...
P.S. разбира се, че шанса е 50/50 във всички случаи относно спота, а колкото до други финансови джаджи може и да не е 50/50Last edited by michaelis12; 06.10.2017, 17:07.
Коментар
-
Отсега ти казвам че ще думнеш виртуалния стоп. Демек , по скоро прайм нов връх (твой стоп) , отколкото 111 .
Ама , дано ти върже .......Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
тука никва геополитика нема в случая, дали яната ше напрай ново връхче и ше върне пак надолу се ми е тая, стопове мопове също. Пускаш гледаш 50/50 става/нестава .... толкоз байка.Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнениее ..аз се шегувах , де
За това - не се шегувам - 80/20 , че ще напрай ново връхче ....Last edited by БАЦЕ; 06.10.2017, 16:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dim11 Разгледай мнениезатворих 38 на 1269,22Първоначално изпратено от dim11 Разгледай мнениеНе знам пичове, току що взех 248 златтца на 1267,72 стоп на 1264.55,
къде е целта , не знам, да каже ЕКСА.
Не сте у ред дееба леля му с тия гонения на стотинки после що бил отишъл стопа там ми мноо ясно, че ше отиде та то му е под фуя .....
- 1 like
Коментар
Коментар