IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение

А-ха.

https://www.linkedin.com/pulse/princ...her-ray-dalio/

Далио прави някакви политически анализи, колко е разделено американското общество и как ножицата между богати и бедни се увеличава. Това е така, но накъде ще тръгнат нещата е непредвидимо. Той казва, че е добре да се намали риска и да се влезе 5-10% в злато, за всеки случай.

Това не е еквивалентно на предсказания за апокалипсис.
    Но е показателно за посоката на вятъра...

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Едва ли, ма според него сега най много мязаме на 1936-37...та надали очаква и пърхащи пеперудки в розова мъгла.

Между другото последно като му мернах експозицията май имаше почти тройно повече в ЕМ индекси околкото в спайчо.
      А-ха.

https://www.linkedin.com/pulse/princ...her-ray-dalio/

Далио прави някакви политически анализи, колко е разделено американското общество и как ножицата между богати и бедни се увеличава. Това е така, но накъде ще тръгнат нещата е непредвидимо. Той казва, че е добре да се намали риска и да се влезе 5-10% в злато, за всеки случай.

Това не е еквивалентно на предсказания за апокалипсис.

Коментар

• По въпроса с големите купувачи..

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение

Не съм сигурен, че Рей Далио очаква апокалипсис
          Едва ли, ма според него сега най много мязаме на 1936-37...та надали очаква и пърхащи пеперудки в розова мъгла.

Между другото последно като му мернах експозицията май имаше почти тройно повече в ЕМ индекси околкото в спайчо.

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение

Е ,добре , ама нито монетка хвъргам , нито черна -червена бия
            Казах ти че ще има ново връхче - има .
            Сега си купих златце на 1263 , пък кой иска да си подхвърля монетки
            добре бе и аз не хвърлям нищо само, че математично това са фактите и ти вече с твойте помагала елиоти, хърст цикли, дневни фибо нива, плъзгащи средни, macd, rsi и още кво ли не ПАК на базата на минали статистики си състявяш някакъв модел в главата според който действаш... големите хедж фондове също жасат на статистика при еди ква си криза кво е прайла тълпата, отделно че виждат и сделките на мишоците ......

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
              Бацов ето от тела набързо едно четиво за монетката и сделка в трейдинга ама не е от Матеев

What Are The Odds Of Scoring A Winning Trade?
              http://www.investopedia.com/articles...t-formulas.asp
              Е ,добре , ама нито монетка хвъргам , нито черна -червена бия
              Казах ти че ще има ново връхче - има .
              Сега си купих златце на 1263 , пък кой иска да си подхвърля монетки

Коментар

• Бацов ето от тела набързо едно четиво за монетката и сделка в трейдинга ама не е от Матеев

What Are The Odds Of Scoring A Winning Trade?
                http://www.investopedia.com/articles...t-formulas.asp

Коментар

първо - що да влизам с целия акаунт. Не съм глупак . Казах , че дотук съм 100 / 0 % .
                  Иначе средно 70/30 80/20 .
                  такам Бацов са сериозно без лигавня .... след малко си тръгвам от работа и ще ти намеря после малко статистика за шансовете .... не твойте прогнози, а реално математичните и статистическите шансове за това чудо

Коментар

първо - що да влизам с целия акаунт. Не съм глупак . Казах , че дотук съм 100 / 0 % .
                    Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение

за малкото има връх да после наоборот .. Матеев не го знам кой йе, а щом твоя шанс е от 100/0 влези на максимална ръчка с leveradge някъде и постни поръчката да видиме, само да не стане така че да ти треснат акаунта и да стане 100 / 1 и това 1 да те размаже (ти ебe путката лелина) .... айде така да го напишем по галантно ...
                    Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
                    И второ , не мога да разбера , псуваш ли ме нещо ... или ??
                    оффф хахахах не бе объркал съм чак са виждам какво пише .... е така е по правилно на мене за ко ми е да те псувам ве, оффф ....

незнам за твойте шансове ама тва ей сега го видех и паднах от коня аз се чудим що им разрешили на жените в Камилария да карат коли, а то кво било .....

Real UFO With Aliens Caught On Camera From Saudi Arabia | UFO Or Military Vehicle? Alien Sightings
                    Last edited by michaelis12; 06.10.2017, 18:00.

Коментар

за малкото има връх да после наоборот .. Матеев не го знам кой йе, а щом твоя шанс е от 100/0 влези на максимална ръчка с leveradge някъде и постни поръчката да видиме, само да не стане така че да ти треснат акаунта и да стане 100 / 1 и това 1 да ти еба путката лелина ....

И второ , не мога да разбера , псуваш ли ме нещо ... или ??

Коментар

за него , за него говорим , не се прай .
                        че беше тръгнал с ''къса яна и дълго злато още преди 8 дена , та по тоя повод ти написах за '' ново връхче ''

А тия с 50/50 и подхвъргането на с'тинки - ше си приказваш с Матеев
                        Както виждаш - поне няколко прогнози имам на последните стр.
                        Ми май е 100 / 0
                        за малкото има връх да после наоборот .. Матеев не го знам кой йе, а щом твоя шанс е от 100/0 влези на максимална ръчка с leveradge някъде и постни поръчката да видиме, само да не стане така че да ти треснат акаунта и да стане 100 / 1 и това 1 да те размаже (ти ебe путката лелина) .... айде така да го напишем по галантно ...
                        Last edited by michaelis12; 06.10.2017, 17:57.

Коментар

на фючърсите още малко и каца на съпорта после глей мача с новото връхче ....
                          и без тва жълтия има на 1260 ЕМА50 след тва на 1240 SMA100 и 1210 SMA200 съпорта та там че почива малко йената ...

да повторим ли пак че шанса не е 80/20 хвърлил си стотинка и се е паднало ези ама беше изтръпнал при тия косми там като слизаше йената ....

.......... аве оу та то още не е минало над последния върхар бе къде виде ново връхче ? или говориме за това минито ?! На 113.20 имеме ново връхче ама над 114.20 още немеме ...

P.S. разбира се, че шанса е 50/50 във всички случаи относно спота, а колкото до други финансови джаджи може и да не е 50/50
                          за него , за него говорим , не се прай .
                          че беше тръгнал с ''къса яна и дълго злато още преди 8 дена , та по тоя повод ти написах за '' ново връхче ''

Ми като ги гледаш накъде с яната ?!? ми надоле а голда нагоре за кратко или не се види ?!?
                          А тия с 50/50 и подхвъргането на с'тинки - ше си приказваш с Матеев
                          Както виждаш - поне няколко прогнози имам на последните стр.
                          Ми май е 100 / 0

Коментар

е ..аз се шегувах , де
                            За това - не се шегувам - 80/20 , че ще напрай ново връхче ....
                            на фючърсите още малко и каца на съпорта после глей мача с новото връхче ....
                            и без тва жълтия има на 1260 ЕМА50 след тва на 1240 SMA100 и 1210 SMA200 съпорта та там че почива малко йената ...

Готово . Нов връх. Нали виждаш, не винаги е 50 /50
                            да повторим ли пак че шанса не е 80/20 хвърлил си стотинка и се е паднало ези ама беше изтръпнал при тия косми там като слизаше йената ....

.......... аве оу та то още не е минало над последния върхар бе къде виде ново връхче ? или говориме за това минито ?! На 113.20 имеме ново връхче ама над 114.20 още немеме ...

P.S. разбира се, че шанса е 50/50 във всички случаи относно спота, а колкото до други финансови джаджи може и да не е 50/50
                            Last edited by michaelis12; 06.10.2017, 17:07.

Коментар

Отсега ти казвам че ще думнеш виртуалния стоп. Демек , по скоро прайм нов връх (твой стоп) , отколкото 111 .
                              Ама , дано ти върже .......

тука никва геополитика нема в случая, дали яната ше напрай ново връхче и ше върне пак надолу се ми е тая, стопове мопове също. Пускаш гледаш 50/50 става/нестава .... толкоз байка.
                              е ..аз се шегувах , де
                              За това - не се шегувам - 80/20 , че ще напрай ново връхче ....
                              Готово . Нов връх. Нали виждаш, не винаги е 50 /50
                              Last edited by БАЦЕ; 06.10.2017, 16:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от dim11 Разгледай мнение
                                затворих 38 на 1269,22
                                Първоначално изпратено от dim11 Разгледай мнение
                                Не знам пичове, току що взех 248 златтца на 1267,72 стоп на 1264.55,
                                къде е целта , не знам, да каже ЕКСА.
                                ааа дам е те тва съм го пропущил да го погледна, а миналия път точно това приказвахме с човекот със шанса 50/50 .....
                                Не сте у ред дееба леля му с тия гонения на стотинки после що бил отишъл стопа там ми мноо ясно, че ше отиде та то му е под фуя .....

Коментар

Working...
                                X