IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• написах нов материал в SA който е за две златни компании в Мали

https://seekingalpha.com/article/411...al-hummingbird
    destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение

Не знам кой е, но аз от края на 2015 казвам, че Федът като започне да вдига и акциите ще се вдигат първите една-две години, защото вдигането ще е сигнал за оптимизъм.
      еми да ама незнам пък какъв толкова оптимизъм ги тресе да изливат напечатани пари в борсите ..... то вече отива към 2 standard deviation, а това е доста .... та като гледам тоя канал долу ако трябва да слезне до долната оражева линийка, то филма няма да завърши никак с оптимизъм......

P.S. така че аз си оставам шорт, то ше се усети като тръгнат нещата, че ми писна вече да плащам за ролове ....
      Last edited by michaelis12; 12.10.2017, 10:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
        ето и малко теория на вероятностите с формулки със сметки, задачки нали обещах на Бацов и Бляблятовия .....

Introduction to Probability and Statistics
        https://www.fourmilab.ch/rpkp/experi...tatistics.html
        я да видиме тука кво пише ся с примера на 16 хвърляния ......
        0 1 1/16 = 0.0625
        1 4 4/16 = 0.25
        2 6 6/16 = 0.375
        3 4 4/16 = 0.25
        4 1 1/16 = 0.0625
        Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение

Именно. И колкото по-голямо е движението, т.е. съставено е от повече тикове, толкова по-малка е вероятността за точно такава комбинация.
        еми браво значи все пак стигаш до същия извод, че дългосрочно стратегията 50/50 губи, а в началото не беше убеден, обаче са си .. странна работа .....
        Last edited by michaelis12; 12.10.2017, 10:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Задачката е друга. Десет дни се следи. Днес е ден четвърти. Според Бай Михал накрая винаги печели пазара, а не ние и шансовете ни са 50/50 при всяко влизане, защото цената се движи или нагоре или надолу.
          В дългосрочен аспект намаляват. На който и да е подобен пазар.
          Залагам, че ще стои на 1288 и даже по-нагоре и днес.
          еми именно и Бляблято казва същото обаче спори, че шанса 50/50 не е така то лесно било, иначе да хвърлиш 4 поредни ези е 1:4 казват т.е. съобщават същото нещо, че дългосрочно тази стратегия губи .... ми хубаво нали постнах листовката със задачките то си го пише вътре .... днеска кво сме нагоре, каква е цената ?

Коментар

Днес златото е нагоре с 0.01%. Не знам дали да ви го броим за успех
            Задачката е друга. Десет дни се следи. Днес е ден четвърти. Според Бай Михал накрая винаги печели пазара, а не ние и шансовете ни са 50/50 при всяко влизане, защото цената се движи или нагоре или надолу.
            В дългосрочен аспект намаляват. На който и да е подобен пазар.
            Залагам, че ще стои на 1288 и даже по-нагоре и днес.

Коментар

1288.90, даже сега го гледам на 1293.65
              Днес златото е нагоре с 0.01%. Не знам дали да ви го броим за успех

Коментар

На колко затворихте днес?
                1288.90, даже сега го гледам на 1293.65
                Last edited by Selena; 12.10.2017, 00:50.

Коментар

Бива. Утре ще си остане пак така. Казвам ези. Ти?
                  На колко затворихте днес?

Коментар

• Първоначално изпратено от alchen Разгледай мнение
                    Някой беше обещал Американските индекси да тръгнат надолу?
                    Не знам кой е, но аз от края на 2015 казвам, че Федът като започне да вдига и акциите ще се вдигат първите една-две години, защото вдигането ще е сигнал за оптимизъм.

Коментар

да мойто момиче противно на разбиранията на колегите за трети път хвърляме ези, защото за всяка една сделка по единично остава шанс 50/50 и намалява в дългосрочен план поредни, те тва не могат да схванат или говориме за едно и също нещо на различни езици, но как и да е кво сме 130 т.е. 3 печеливши хвърляния, утре какво е положението накъде сме ? да довършиме 10те и след това сменяме шанса ....
                      Бива. Утре ще си остане пак така. Казвам ези. Ти?

Коментар

• Първоначално изпратено от alchen Разгледай мнение
                        Някой беше обещал Американските индекси да тръгнат надолу?
                        аз ги чакам от 1.5г. и съм шорт ама не става и не става, то не е разтеж на икономика а чудо, ебааа го и в американското производство и продажби, обаче не могат да ме фалират още, странна раота ... нема и да могат .....
                        Last edited by michaelis12; 11.10.2017, 22:29.

Коментар

Ден трети нагоре и над 1288. Сега е 20:10 часа.
                          да мойто момиче противно на разбиранията на колегите за трети път хвърляме ези, защото за всяка една сделка по единично остава шанс 50/50 и намалява в дългосрочен план поредни, те тва не могат да схванат или говориме за едно и също нещо на различни езици, но как и да е кво сме 130 т.е. 3 печеливши хвърляния, утре какво е положението накъде сме ? да довършиме 10те и след това сменяме шанса ....
                          Last edited by michaelis12; 11.10.2017, 22:33.

Коментар

• Някой беше обещал Американските индекси да тръгнат надолу?

Коментар

добре ти картинката не я ли виде или ко ?!? ако искаш да ти я постна още веднъж ?!? .... ммм не става въпрос колко поредни ще уцелиш нещо си, а като влезнеш веднъж, за следващия път важи същото както и първия път !! Разбира се че 10 поредни пъти да хвърлиш ези това го бях постнал там с матетатичните задачки. Според тебе какъв е шанса, кажи напиши ти какъв шанс си даваш на сделка ?!
                              Ден трети нагоре и над 1288. Сега е 20:10 часа.

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
                                Вероятността два пъти да хвърлиш последователно ези е 1:4.
                                Именно. И колкото по-голямо е движението, т.е. съставено е от повече тикове, толкова по-малка е вероятността за точно такава комбинация.

Коментар

Working...
                                X