Първоначално изпратено от Muller
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
Умишлено пуснаха сганта за активизиране на национализма.........Англосаксонците имат доста военни бази там с ядрено оръжие.Най-голямата им грешка ще бъде да изпуснат там контрола.Само китайците се доближават до това което могат германците.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Най се интересувам как може да се развие ЕС при една голяма буря и не съм убеден че имат ясен план на действие. Бавно се случват нещата в Европа а бурята ще дойде в един момент.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Друга голяма заблуда е че 100 семейства ще имат всичко на тоя свят а останалите ше ги търпят.Както казва един младеж тука старият свят си е отишъл а новия не е дошъл.Забравете за стария свят,В новия няма да има задокеански господари ще има свобода.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tonygl Разгледай мнение
Какво имаш предвид ? Какви процеси текат ?
Коментар
-
Не разбирам защо намесваш Русия.Тоя новият свят и там ще дойде.По точно от там ще тръгне.Не това което е днесТоя който ни е дал живот знае че ни трябват материални неща за земният живот и ни ги е дал.Но едни хора са заграбили чуждото е ще го върнат ако не искат си заминават.Срещу Природата нямат шнас.Природата е висш разум.
Коментар
-
Заблуда е да се мисли че в Русия и още повече в Китай-в Китай винаги човешкия живот е бил по-евтин от този на едно куче-положението е различно от Запада..........Пирамидата я е имало и в пещерата преди 30 000 години.Мускулите и агресията са поставяли на върха дадения индивид.При стадните животни е така-има йерархия.
Коментар
-
Друга голяма заблуда е че 100 семейства ще имат всичко на тоя свят а останалите ше ги търпят.Както казва един младеж тука старият свят си е отишъл а новия не е дошъл.Забравете за стария свят,В новия няма да има задокеански господари ще има свобода.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
При 0.80 и високи лихви програмата на Тръмп за велика Америка отиват на кино.Печелят китайците и Европа а Тръмп иска Америка
да печели а другите да си ближат раните.
Коментар
-
Една от масовите илюзии за масата е че може да има уравниловка на обществото.Обществото е пирамида и основата винаги ще е основа а върхът връх.Средната класа с малки изключения ще изчезне.Планетата няма ресурси за голяма средна класа.като цяло 5-6 милиарда от населението са излишни и според мен редуцирането е неизбежно. То вече е във вход чрез храна и ред други неща...........С напредването на роботиката и генетиката.........вече има успешни опити за отглеждане на ембрион на овца в изкуствена утроба...........създаването на клонирани човешки същества и модифицирането на генома им в едно с роботиката ще направи ненужни масата от хора по планетата.Last edited by national power; 25.03.2018, 15:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
Така е, но върхът все пак е съставен от различни камъни с различни визии за бъдещето. Интересни процеси текат в Германия още от 2016-2017 година. Въпрос на време е да родят. Тогава ще стане много интересно. Прекалено горещо. Нажежаващо бих казал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеПо изчисления на много умни глави -сме близо до нова криза
За Бога Братя- купувайте.
П.С. Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеПо изчисления на много умни глави -сме близо до нова криза
За Бога Братя- купувайте.
П.С. Не е препоръка
На мен ми стига толкова. Вече съм само наблюдател. Ако слезе под 1250$ може да се замисля да правя нещо, но иначе съм кибик.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
Преди много години на голям строителн обект в Китай имаше стотици работници, а никъде не се виждаха багери или земнокопни машини, при положение, че земнокопната техника беше масова и евтина и се използваше навсякъде по света. При въпрос защо е така, ми се отговори, че човешкият труд е по-евтин от използването на машини, а и се създава работа на хората. Грешката на Китай е, че позволи създаването на средна класа там. Това направи трудът прекалено скъп- По принцип използването на скъпи машини и компютърни системи за управление на производство е много по-скъпо от използването на прекомерно евтин човешки труд. Ако отидеш в турските фабрики ще разбереш това.
Виждам че имаме доста сходни мнения и аз както теб виждам англосаксонската позиция най стабилната при една по голяма криза. Самата криза мисля че е още рано да се случи и мисля че сегашната корекция е изпускане на пара но имам едно наум и за лош сценарий
Най се интересувам как може да се развие ЕС при една голяма буря и не съм убеден че имат ясен план на действие. Бавно се случват нещата в Европа а бурята ще дойде в един момент.
Коментар
Коментар