Според мен става дума просто за много добро менте... което е опасно по много начини.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
Щом монетния двор така се дъни, представи си други немонетни недворове какво правят. В темата имаше такова оплакване.
Ако пък не е вярна публикацията пак изникват едни много интересни въпроси... Ехххх загуби се бай Михал да бистрим подобни въпроси.
Last edited by Selena; 01.11.2017, 22:21.
Коментар
-
Щом монетния двор така се дъни, представи си други немонетни недворове какво правят. В темата имаше такова оплакване.
https://www.ebay.com/itm/The-Sigma-M...-/171823183886
Не сме измислили ние с теб топлата вода
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Е де и ти сега. Фалшификати си е имало от времето на римската империя па и по-преди. Друга част от историята е по-интересна. Китайчето твърди, че е купил кюлчето от монетен двор. Ако е вярно, щото това си е все пак журналистика, то има какво да се желае относно контрола.
Аз затова не съм фен на “запечатани” неща пък и видите ли, не можело да се отваря.
Коментар
-
Рискът от фалшификати - още една причина да се купува с пълни шепи особено физическото
Аз затова не съм фен на “запечатани” неща пък и видите ли, не можело да се отваря.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
- 1 like
Коментар
-
Спомням си как ФорексМастъра рисуваше апокалиптичните картини преди години. Жалко, че изчезна някъде. Тогава си мислех, че всичко това което той описваше цветно може и да се случи, но виждах как той допуска една голяма грешка. Много бързаше. Не осъзнаваше, че големите кораби потъват бавно.
Аз лично, на базата на възможната информация, която може да се открие по въпроса за финансовите и други неща, стигнах още преди години до извода, че ни чакат "интересни времена". Да, не съм открил топлата вода. Това се вижда от всички. Но моето "предвиждане", което не съм си променил и досега е, че тези интерсни времена ще са около 2018-2023 година. И продължавам да държа на точно тези числа. Разира се, всичко може да стане извенъж още утре или да бъде отложено за след още години. Но като най-вероятно за "интерсното" си оставам на тези години като прогноза.
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
Tova разместване на пластовете вече колко години го повтаряме, краткосрочно наистина реагира според лихвите, защо отричате очевидното
По моя преценка кулминацията ще е в периода 2019-2021 година, но в никакъв случай по-късно. Разбира се процесите може да се случат и значително по-рано. Такова уникално превъоражаване от страна на всички големи играчи светът не е виждал никога в познатата ни история.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
Няма защото панаира тепърва предстои. Грандиозното разместване на пластовете от недоловим тътен вече премина в бучене. А когато тектонски плочи се разместват предстои земетресение. Така казват старите хора.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеКакво става с предвижданията за златото?
Не мога да разбера какво търси то все още над 1280. Ако US 10YR задържи на 2.38 и нагоре и доларът около 1.18 и нагоре (разбирай надолу като абсолютна цифра), златото ще ходи под 1275 тази седмица, ми се струва.
Коментар
-
Само объркваш златните буболечки.
(Освен това Федът нищо не определя, дори не и купона. А между другото 10г. облигации още от самото начало на съществуването си се пускат на търг и лихвата или доходноснотстта (което е трудна дума за писане) се определят от търсенето и предагането още в този момент.)
- 1 like
Коментар
Коментар