В момента по Нешънъл джиографик бичат филм за жлътото тенеке
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
моля, не бъди съвсем радикален
не е само криптография.....за блокчейн никой не беше и чувал до преди 9 години....
поне не и ние, простосмъртните.....
P.S. странни романчета има кат на тоя Dan Brown - Digital Fortress това както е фантастика така и съществува на живо всичко дет пише там вътре ....Last edited by michaelis12; 04.11.2017, 20:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
иновативно -> пълни тъпотии, криптографията не е от оня ден, но еврейските банкерчета и службите умеят да праят качествена пропаганда, тва е друго нема, щот са свършили реалните пари и вече никой не им се връзва на глупостите, това е последно издихание.
не е само криптография.....за блокчейн никой не беше и чувал до преди 9 години....
поне не и ние, простосмъртните.....Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Коментар
-
че е иновативно - иновативно е, спор няма
виж, за другите качества, рано е още да съдим, струва ми се... поживем - увидем
във всяка игра винаги има печеливш/и...и губещ/и...
иначе ква игра е?
На спечелилите - честито!
На останалите - опитайте пак
Мнението ми не е препоръка за нищо.Last edited by RUBLA; 04.11.2017, 13:54.
Коментар
-
еми има 1200 варианта на виртуалките, незнам тука кое му е иновативното, лимитираното и толко скъпоценното ...
виж, за другите качества, рано е още да съдим, струва ми се... поживем - увидем
във всяка игра винаги има печеливш/и...и губещ/и...
иначе ква игра е?
На спечелилите - честито!
На останалите - опитайте пак
Мнението ми не е препоръка за нищо.Last edited by Kildirim_Bei; 04.11.2017, 13:16.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
Коментар
-
Викаш, друго си е око да види, ръка да пипне, а?
Коментар
-
къде мое да е истината според тебе ?! то Русия и Китай ше си копират един байхуйн с малко реклама кат Американския праят го независим от едни студенти в гаража пак кат Сашовския баймойн и могат да си го трупат и те като Запада, ама нека западните да си копират едни ланци и да си ги трупат кат враговете да ги видя .....
P.S. или както викаше Адаша че по астероидите имало много жълто, еми тогаз Запада да хващат мотиките и да почват да копат горе в космоса ....Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеРусия и Китай трупат злато а западът биткойни,предстой да видим къде е истината.
P.S. или както викаше Адаша че по астероидите имало много жълто, еми тогаз Запада да хващат мотиките и да почват да копат горе в космоса ....Last edited by michaelis12; 04.11.2017, 08:47.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
Вече десетилетия капитализма от индустриален е само финансов интернационален, но на Изток имат визията, че индустриалния капитал трябва да спре финансовия интернационален и тук ще бъде сблъсъка на цивилизациите. Не религията, а модела и визията кой капитал трябва да владее света.
Световният дълг в момента е 3 пъти по-голям от световния БНП за 2016.
Не може да се живее само на анаболи.
Мнението ми не е препоръка за нищо.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеКитай е на път да въведе златен стандарт,продаваш петрол срещу юани и после тях безпроблемно ги обръщаш в злато.Това дразни американците.
http://a-specto.bg/na-iztok-zlatoto-se-zavrsha/
Коментар
-
Жълтите и руснаците отдавна го искат (те и затова тръпат като изоглавени), ама не смеят много да шават в тая посока че САЩ все още им е основен търговски партньор и ако направят нещо такова рискуват сериозен икономически крах... все още. В един момент ползите ще надделеят над загубите и тогава очаквам интересни случки
Коментар
-
Китай е на път да въведе златен стандарт,продаваш петрол срещу юани и после тях безпроблемно ги обръщаш в злато.Това дразни американците.
http://a-specto.bg/na-iztok-zlatoto-se-zavrsha/Last edited by Grosss; 01.11.2017, 19:29.
Коментар
-
В тази насока малко мисъл: Златото пари ли е или не? Ако не за къв чемер някой ще го фалшифицира? Не съм чул някой да прави такива сполучливи ментета на мед, паладий, дори платина. В друга насока, дали това не е опит да се откаже народонаселението от мисълта в посока да придобие малко от жълтото тенеке, както го нарича човека от матрицата. Последните дни не виждам цената му да пада. Въобще има много насоки за размисъл и всеки да прецени какво да прави. Накрая мисля, че най-добрата инвестиция е да инвестираш в себе си. Поздрав.
Коментар
Коментар