Рано е,трябва много голямо сътресение за да изпуснат контрола мръсните банкстери
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от exxs Разгледай мнениеОтървах се. Почти на дъното на последната корекция махнах. Към 1210 мисля беше. Иначе ако днеска-утре не пропадне сериозно, си отваря път за многоо сериозни движения нагоре ми се струва.Last edited by michaelis12; 16.06.2016, 14:33.
Коментар
-
Да ви кажа не само в Сашово има проблеми... вижте какво става и в Европата.... въздхушните акции на могъщи компании като БМВ (Импето им е фен), както и на DB...
Тъй като мен ме интересува цената на метала в Евро, съм на мнение, че тренда е еднопосочен - СЕВЕР.
За такива като Моториста... бих могъл да кача снимка от едно от приложенията които ползвам за изчисляване на инвестициите ми в реално време, където би могъл да види инвестицията ми във физическо злато и физически Франкове (CHF), от 2013г.
Към днешна дата инвестициите ми във физическо злато при курс ПРОДАВА са с 23% ръст (като трябва да се вземе в предвид и разликата между купува и продава във физически актив, която бе около 100лв за унция).
За Франковете ми са около 11%, но там инвестицията е през 2014г.
Коментар
-
Ако няма брекзит ще спре възхода другата седмица и ще се успокои до следващото заседание на ФЕД, а тогава ако вдигнат лихвата ще пропадне поне до 1150 и оттам нататък при едно влошаване на американските данни ще има подготовка за качване над 1500
лично мнение.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеабе Ексата беше шорт да се надяяме да е излезнал, че това де да го знам къде ше ходи .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнениеХоп...мина 1300
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениехаха кърти здраво, мисля до 23ти ще гледаме все нагоре.
Коментар
-
Hong Kong exchange aims to launch gold contract in Sept
http://www.reuters.com/article/lmewe...-idUSL4N1961U0destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis21 Разгледай мнение4 месеца минаха със рейдж $95, тягава работа.
Да не говорим, че в един момент бе достигнало дори до 500%.
Много тЯгава история!
Коментар
Коментар