Първоначално изпратено от Гари
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ?
Collapse
X
-
От тази графика би трябвало да е очевидно коя е по-добрата инвестиция и защо Бъфет е фен на акциите, а не на златото.
Разбира се, винаги ще има периоди, когато златото се представя по-добре, както този от началото на годината. Но като гледам друга графика:
оптимизмът на златните бикове е вече до небето. Аз лично не помня друг случай Bullish индексът да е стигал 100%. Може и да продължи така още известно време, но не е най-доброто време за купуване.
Коментар
-
Не съм от хората, които често поглеждат цената на златото, но вчера бях приятно изненадан от цена 44000 $/кг
Днес поглеждам и ... 44179 $/кг
Златото е като ЖП то.
Искрено се радвам на всички редовни пътници, които са си купили билет за физическото злато.
Тези без билети, могат да отгледат експреса, защото са на малка гара където спират само пътническите влакове.
Собствениците на хартиено "злато" могат да се чувстват като гратисчии, защото са хем на влака, но всеки един момент могат да ги ИЗХВЪРЛЯТ от влака:-)
П.П. Мразя мерната единица унция. Аз съм старомоден и меря златото в килца:-0
П.П.П. Много обичам всички метали, но май е време да се разделя с 2 кг златце и да купя някой НИ в Сф.Ако една книга не си заслужава да я прочетеш втори път, не си е заслувавало и първия прочит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zash Разгледай мнениеСпоред мен докато Сорос не започне да продава златото ще расте.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениезависи колко напред гледаш, аз съм с поглед към 2019
спад може да има разбира се, след като в началото на май удари 1300 и се изредиха всички големи да коментират как щяла цената да се качи на 1400, изведнъж имахме почти 1200 и мисля се бяха събрали 11 поредни сесии на червено или нещо такова
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениезависи колко напред гледаш, аз съм с поглед към 2019
спад може да има разбира се, след като в началото на май удари 1300 и се изредиха всички големи да коментират как щяла цената да се качи на 1400, изведнъж имахме почти 1200 и мисля се бяха събрали 11 поредни сесии на червено или нещо такова
Затова на мен той ми е някакъв предвестник.
Естествено гаранции за нищо няма, просто лично мнение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнениеКаква цена в евро ви се вижда добра за покупка...тази..или очаквата спад?
спад може да има разбира се, след като в началото на май удари 1300 и се изредиха всички големи да коментират как щяла цената да се качи на 1400, изведнъж имахме почти 1200 и мисля се бяха събрали 11 поредни сесии на червено или нещо таковаdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bobacho Разгледай мнениеАбсолютно. И не само за теб, а за всеки нормален човек.
http://www.zerohedge.com/news/2016-0...etary-disorder
абсолютно точно казаноdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеза мен златото е инвестиция против глупостите на драги, курода и йелън
http://www.zerohedge.com/news/2016-0...etary-disorder
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнениеА 500$ когааа?
Коментар
-
Първоначално изпратено от exxs Разгледай мнениеМного по-близо е до инвестиция отколкото до safe haven.
Декември месец SP беше 2100 и сега е 2100. Златото е 30% нагоре.
2008 нали светът свършваше - защо не стана 5000 златото, а потъна 25%.
Захапали сте ги тея клишета и не виждам какво трябва да се случи, че да ги пуснете.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
Коментар