If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
От тази графика би трябвало да е очевидно коя е по-добрата инвестиция и защо Бъфет е фен на акциите, а не на златото.
Разбира се, винаги ще има периоди, когато златото се представя по-добре, както този от началото на годината. Но като гледам друга графика:
оптимизмът на златните бикове е вече до небето. Аз лично не помня друг случай Bullish индексът да е стигал 100%. Може и да продължи така още известно време, но не е най-доброто време за купуване.
аз не гледам 2 века, аз гледам 18-24 месеца напред, като чичо дръкенмилър
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
От тази графика би трябвало да е очевидно коя е по-добрата инвестиция и защо Бъфет е фен на акциите, а не на златото.
Разбира се, винаги ще има периоди, когато златото се представя по-добре, както този от началото на годината. Но като гледам друга графика:
оптимизмът на златните бикове е вече до небето. Аз лично не помня друг случай Bullish индексът да е стигал 100%. Може и да продължи така още известно време, но не е най-доброто време за купуване.
Според мен докато Сорос не започне да продава златото ще расте.
Без да съм много навътре - какви обеми върти тоя Сорос че да влияе на световния пазар? Според мен влиянието му - от самата търговия или от приказките е пренебрежимо.
Първоначално изпратено от Black and white cat-footРазгледай мнение
зависи колко напред гледаш, аз съм с поглед към 2019
спад може да има разбира се, след като в началото на май удари 1300 и се изредиха всички големи да коментират как щяла цената да се качи на 1400, изведнъж имахме почти 1200 и мисля се бяха събрали 11 поредни сесии на червено или нещо такова
Според мен докато Сорос не започне да продава златото ще расте.
Първоначално изпратено от Black and white cat-footРазгледай мнение
спад може да има разбира се, след като в началото на май удари 1300 и се изредиха всички големи да коментират как щяла цената да се качи на 1400, изведнъж имахме почти 1200 и мисля се бяха събрали 11 поредни сесии на червено или нещо такова
За мен цената на златото ще върви нагоре поне до към края на годината. Малко преди BREXIT-а имаше информация, че Сорос е купувал злато (общо казано). Пак той след последния пик 2011-12 беше казал, че ще падне и си беше продал златните активи, някои тогава, си спомням, го заподозряха, че това е номер, но позна.
Затова на мен той ми е някакъв предвестник.
Естествено гаранции за нищо няма, просто лично мнение.
Каква цена в евро ви се вижда добра за покупка...тази..или очаквата спад?
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар