Мамка му и прасе: пробвах да си купя Дъ-Ръ-Дъ, ама платформата ми анулира поръчката и каза: такъв инструмент не съществува.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 888 Разгледай мнениеmichaelis12 само не дръж контейнера в сейфа със златото
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеХубу де, ама антиматерията в к`во да я държа нейната кожа?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеНе съм специалист в тази сфера, но предполагам има специализирани контейнери за съхранение от олово или друг материали проблема с облъчването ти би бил решен.
Интересен бизнес
Die teuersten Materialien
http://www.swr.de/odysso/die-teuerst...rnc/index.html
Platz 1: Kosmische Materie
Космическа Материя - 1 кило антиматерия струва 60 млрд. wtf is this
Platz 2: Edelsteine
Скъпоценни камъни - 1 кило около 100 млн. евра
Platz 3: Spaltbares Material
Материал с период на полуразпад ползване за атомни централи и атомни боммби - 1 кило обработен плутоний 20 млн. евра (е тука е Императора )
Platz 4: Die teuerste Droge
Най скъпата дрога LSD - 1 кило 3 млн. евра
Platz 5: Das teuerste Edelmetall
Въпреки Златото с неговите качества Платината остава най-скъп метал 1 кило по текущ курс ca. 35 000 евра
Platz 6: Das teuerste Gewürz oder Lebensmittel
Най-скъпа подправка Трюфели и Хайвер съответно по кило 9000 и 5000 бимберициLast edited by michaelis12; 06.10.2016, 16:54.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеа да бе, на мене не ми е за службите ами ше се разложа от тая смрад преди службите да са ме намерили ....
Интересен бизнес
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеВероятно не е проблем да се купи.
Всичко има по пазарите.
Въпроса е че след като ти го продадат ще те пуснат на службите и те ще ти го вземат. По този начин ще изгориш с парите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениее такова незнам дали има в магазина вече .... .
Всичко има по пазарите.
Въпроса е че след като ти го продадат ще те пуснат на службите и те ще ти го вземат. По този начин ще изгориш с парите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеАко е седмичен то най-вероятно на фючърсна търговия, ако той продължи повече от няколко дена обикновенно означава масирана физическа проджба някъде по света. Официалната медийна причина не е интересна. Този пазар е реално изключително потаен и реално труден за прогнозиране кратксрочно.
Официалната причина е страх от повишаване на лихвените равнища.
Явно е краткосрочна спекулативна игра.
Нещо голямо се подготвя и мащабно интуицията ми го подсказва
И е свързано с инвестиционните банки
Това ще открие широко поле за действие според мене.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеСьомгата също е добра суровина Импе, може и в "риба" да пробваш. Не се майтапя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеМи супер - аре да си купим уранчец.
Аз бих предпочел плутонийчец за Бомба, но....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеМи супер - аре да си купим уранчец.
Аз бих предпочел плутонийчец за Бомба, но....“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
Коментар