Първоначално изпратено от Дядо Коледа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ?
Collapse
X
-
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
-
Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнениее ко са,
купуваш на хартия от лондон,
продаваш в шанхай...
мне, не ми са вярва да е толкоз просто, някаде ше са яде дървотоLast edited by michaelis12; 10.10.2016, 17:59.
Коментар
-
Коментар
-
индия
Gold sales increase this festive season
http://timesofindia.indiatimes.com/c...w/54760236.cms
In fact city retailers are already feeling the impact of the cut in rates with the footfall of customers increasingly significantly over the last few days ."Also because the the price has fallen just before the festive season, the customer flow is bound to be very good," said Mohanlal Gupta, a gold trade expert.
Given the response, observers are certain that sales this this year will outdo the figures of 2015 -when people mostly made token purchasesdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТи си прав - в някой момент като усетя, че поскъпват повечко, а специалния ми за целта дукат почва да поизтънява, ще го продам, а после при сгодна цена ще си взема нов и - пак ще си го ближа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеИмпе стига ги близа тея дукати изтърга стотинките не остана жълто по тех да го ева ....Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнениеТука няма редукция при бижутата, вчера проверих.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеПерфектно запазен, страхотни баки има Негово величество, както казах и по-долу...
Отивам да поближа моя дукат преди лягане, както и един сребърен половин лев с нашия Фердо, че идва грипозно време мисля...
Коментар
-
междувременно в индия...
Jewellery sales up 25-30% on sharp fall in gold prices
http://www.business-standard.com/art...0800187_1.html
“Our sales have increased by 30-40 per cent over the last week following a decline in gold prices. Given that the current price level will continue, we see this season as one of the best festive seasons in terms of jewellery sales in recent years,” said Rajesh Mehta, managing director, Rajesh Exports, one of the largest jewellery retailers in India.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнениеhttp://auction.bg/A3086458-4_%D0%94%...95%D0%A2%D0%90
Аз си имам няколко.Много са красиви.Препоръка е!!!!!!
Отивам да поближа моя дукат преди лягане, както и един сребърен половин лев с нашия Фердо, че идва грипозно време мисля...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЩо не си купите по някой дукат, докато е сгода, вместо да искате да поскъпва веднага златцето?
Аз си имам няколко.Много са красиви.Препоръка е!!!!!!Last edited by blackaquarius; 08.10.2016, 01:26.Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
Коментар