Първоначално изпратено от Money
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ?
Collapse
X
-
- 1 like
-
Дай по-сериозно, все пак си с диплома по икономика и сметки с частни производни.
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Ами спрямо кои цени златото стана от 300$ на 1300$ само преди десетина години - може би са го преизчислявали през шумерски възли? 4 по 1300$ е 5200$, даже. То и 1300$ никой не е виждал през последните 500 години. Ами за 50 години от 20$ на 300$ е 15 пъти. И това не е било виждано през последните 500 години. Въобще, през последните 500 години май не е останал един жив свидетел.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение$5000 малко трудно ще стане. Особено ако говорим за $5000 в днешни цени.
Това е цена, която никой не е виждал през последните 500 годни, преизчислено спрямо сегашните цени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеПак ти давам лайк, но не защото успя да ме убедиш
Коментар
-
Пак ти давам лайк, но не защото успя да ме убедиш
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
Не е оптимизъм.Въпрос на логика е.Златото е пари.Единствената форма на пари която от хиляди години е пари и съхранител на стойност.Банкерите най-добре знаят това.Затова и го трупат.За да се изчисти системата трябва преизчисление.Мнозина ще загубят.Това е и смисъла -да се изтрият ненужни трилиони.........притежавани от неправилните хора.............Новата валута ще е наднационална и подкрепена със злато.МВФ не случайно поддържа един от най-големите златни резерви.Експеримента с фиатните пари е към своя край.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеДавам ти лайк за оптимизма!
- 1 like
Коментар
-
Давам ти лайк за оптимизма!
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
5000 е нищо на фона на създадените дългове и пари........над 10 000 може би дори над 20 000..........за размера на ръста можем да съдим по случилото се с биткойна...........дава някаква представа за натрупаното тектонично финансово напрежение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение$5000 малко трудно ще стане. Особено ако говорим за $5000 в днешни цени.
Това е цена, която никой не е виждал през последните 500 годни, преизчислено спрямо сегашните цени.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнениеЗлатото преседя 20 години на 300$, може да преседи и сега. Въпросът е да не бъде проспан моментът, когато тръгне към 5000$. Къси-дълги, къси-дълги и накрая печелят тези, които са купили физическо злато през 2010 г. и си пият редовно хапчетата за кръвно, за да устискат следващите 20 години.
Коментар
-
Златото преседя 20 години на 300$, може да преседи и сега. Въпросът е да не бъде проспан моментът, когато тръгне към 5000$. Къси-дълги, къси-дълги и накрая печелят тези, които са купили физическо злато през 2010 г. и си пият редовно хапчетата за кръвно, за да устискат следващите 20 години.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от alchen Разгледай мнениеНа мен за малко да ми удари стопа .....та зех че продадох,да не изтървам печалбата.Как ги отгатвате тия движения..............не ми е ясно..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеАз искам да те помоля да ме молиш
Коментар
Коментар