Първоначално изпратено от exxs
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ?
Collapse
X
-
Пак си позволяваш крайни волности и свободни интерпретации в приказките.
Ти не казваш, че няма да се качва, а че ще спада! Можеш да започнеш да се замисляш за покупка на злато на нива около 600 долара. Това са твои думи.
И само да ти напомня, че дори при нива в момента златото е с ок.+10% за годината. Да твърдиш, че си прав е меко казано нагло.
Аз от друга страна е пределно ясно какво твърдя: изключително мощно рали, което да остави много хора без думи, като съм достатъчно "безразсъден" да посоча, че шансовете то да започне от нива 4-6 долара под текущото дъно са доста добри. А ако не от там, дъното от 9ти Май е последната възможност преди да се окаже, че съм в грешка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от exxs Разгледай мнениеЗатова пък ти предлагаш винаги ТОП анализи - точни, навременни, конкретни
"Златото ми е скъпо" ми е от любимите.
Коментар
-
БАЦЕ,
В очакванията си винаги допускам, че мога да греша поради което сравнително често маневрирам в позициите си откъм хеджове и премахване.
Това, което казваш обаче е коренно противоположно на всичко, което очаквам аз. Дори да греша за ралито, което очаквам (малко вероятно поне докато не пробием дъното от 9ти Май) и да има последващи дъна, просто не виждам никакъв потенциал за рали до 1315 в подобен сценарий.
Или по-друг начин казано: при нива над 1300-1306 ти ще започнеш да заемаш къси позиции, докато за мен две от трите описани точки ще са изпълнени т.е. тепърва ще започна да ставам доста по-агресивен. А твоите къси позиции от 1315 не се обиждай, но ще са почти обречени. Въпросът е да стигнем дотам!
Коментар
-
Първоначално изпратено от exxs Разгледай мнениеЗащото сега ни е евтино. Така добре ли е?
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
Съгласен съм с уголеменото. Но като дъно ,за момента.
Не като дъно за избухване на супер тренд .
1315 е добра цена , на която се спирам за завършек на предстоящия ръст .
Коментар
-
Първоначално изпратено от exxs Разгледай мнениеАко съм на прав път, днес или утре е възможно да видим дъното, което да е на 5-7 долара под текущи нива.
Все още не се изключва и тест на дъното от 9ти Май, но засега остава по-малко вероятният сценарий.
Докато не видя изпълнени поне две от трите точки, които споменах последният път, аз лично ще избягвам агресивни позиции. Все пак споменавам, че вече затворих и последният транш от хеджовете, които отварях около 1280-1290 (напомням, че позицията ми беше 70% хеджирана през по-голямата част от движението надолу).
Успех!
Не като дъно за избухване на супер тренд .
1315 е добра цена , на която се спирам за завършек на предстоящия ръст .
Коментар
-
Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнение
Кога да очакваме следващото увеличение на цената до/над 1300$?
Коментар
-
Първоначално изпратено от exxs Разгледай мнениеАко съм на прав път, днес или утре е възможно да видим дъното, което да е на 5-7 долара под текущи нива.
Все още не се изключва и тест на дъното от 9ти Май, но засега остава по-малко вероятният сценарий.
Докато не видя изпълнени поне две от трите точки, които споменах последният път, аз лично ще избягвам агресивни позиции. Все пак споменавам, че вече затворих и последният транш от хеджовете, които отварях около 1280-1290 (напомням, че позицията ми беше 70% хеджирана през по-голямата част от движението надолу).
Успех!
Коментар
-
Ако съм на прав път, днес или утре е възможно да видим дъното, което да е на 5-7 долара под текущи нива.
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
Има картинки и по 300лв. Но се съмнявам да се окажат на бъдещия Ван ГогКонюктура
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
Точно щях да го напиша и гледам - и друг мисли като мен
Та , какво , верно ще стане ?[ATTACH=CONFIG]n3209167[/ATTACH]
Ще се отблъсне ( като в светлите квадрати )
Или ще си я наниже ( като в тъмните квадрати)
А може въобще да не я докосне , и целувката да остане блянLast edited by michaelis12; 20.06.2017, 09:36.
Коментар
Коментар