IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Няма по-коварно и сигурно средство за подкопаване на съществуващия ред от ерозирането на паричнта единица.Процеса мобилизира всички скрити сили на икономическите закони на страната на разрушението и прави това по начин който много малко смъртни са в състояние да диагностицират.Джон Мейнард Кейнс 1920 год.
    Last edited by Hermes73; 22.06.2017, 07:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от Чачо Разгледай мнение

Мисля, че вече бях цитирал подробна графика ( ама на немски!).
      https://www.gold.de/kurse/goldpreis/
      И в нея дъното месец е по-скоро на 5ти, а не на 9ти, но това са подробности. В една друга също. Друго развтие очаквах, но това ме устройва.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Прав си. Графиката, която намерих не беше много ясна. Демек, може да пада и другата седмица още малко. Дебнем значи
        Мисля, че вече бях цитирал подробна графика ( ама на немски!).
        https://www.gold.de/kurse/goldpreis/

Коментар

• Абе, хора, ясно ми е , че цената в долари е основната и тя се гледа под лупа и се анализира като меродавна, ама пък на мен като живеещ в ЕС ми е много по-важна цената в евро.Знам, че тя е производна на две неизвестни (и то много неравностойни), но пък реалните й пикове ми дават много по-ясен поглед върху това, дали съм се минал или не при дадена покупка (щото не си падам много по продажбите).
          Дали пък не бъркам някъде с девствените си разсъждения по темата?

Коментар

• Първоначално изпратено от Чачо Разгледай мнение

На мен пък ми излиза 1219,15 на 10.05.2017
            Прав си. Графиката, която намерих не беше много ясна. Демек, може да пада и другата седмица още малко. Дебнем значи

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
              Добре бе на какви нива е била цената на 9ти май да мирясам и аз, че търся, търся, ма то не ми е баш професия.

Опа намерих го 1225. Ми хубу екси, да видим дали ще е тъй.
              На мен пък ми излиза 1219,15 на 10.05.2017

Коментар

• Добре бе на какви нива е била цената на 9ти май да мирясам и аз, че търся, търся, ма то не ми е баш професия.

Опа намерих го 1225. Ми хубу екси, да видим дали ще е тъй.
                Last edited by Selena; 21.06.2017, 23:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                  С какво я храните тука мечката, че стои толкова време вързана!?!)))
                  Мечката я държат на диета от (псевдо) технически анализ

Коментар

• С какво я храните тука мечката, че стои толкова време вързана!?!)))
                    Не е препоръка... !!!
                    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Европейските комунистическо-марксистки щати в действие...
                      Тоя кенеффф на 100% следва стъпките на СССР. Има си и КПСС(ЕК)!

ECB Reveals That 15% Of Its Bond Purchases Directly Funded Companies

http://www.zerohedge.com/news/2017-0...nded-companies

Коментар

• една виртуалка като койна разби златото и го накара само да си говори))))) трагедия)))
                        Не е препоръка... !!!
                        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Нека ги изтрият, щом преценят. Аз смятам, че няма заяждане от моя страна.
                          Ти твърдиш, че си прав за златото "до момента", което е очевиждна лъжа. Аз просто го казвам на глас. Ти твърдиш, че аз съм много тъмен герой, на което имам право да отговоря. Е, реших да отговоря с ирония понеже към теб по друг начин ми е трудно.

Който е следил, какво съм писал предите 20, 10, та дори 5 поста, разбира отлично за какво говоря. Не виждам смисъл да преповтарям едно и също нещо, тъй като няма какво коренно различно да кажа. Просто допълвам.

Лека вечер!

Коментар

• Първоначално изпратено от exxs Разгледай мнение
                            Не си ли ги сезирал още?
                            Трябва да изтрият последните няколко поста щото мина на заяждане.

А идеята ми беше да дадеш поне малко реален анализ.

Коментар

• Относно "селективното ми самоцитиране", с голям интерес те моля да ме цитираш "неселективно" и да покажеш какъв върл манипулатор съм.

Коментар

• Не си ли ги сезирал още?

Коментар

Working...
                                X