Няма по-коварно и сигурно средство за подкопаване на съществуващия ред от ерозирането на паричнта единица.Процеса мобилизира всички скрити сили на икономическите закони на страната на разрушението и прави това по начин който много малко смъртни са в състояние да диагностицират.Джон Мейнард Кейнс 1920 год.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Чачо Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Прав си. Графиката, която намерих не беше много ясна. Демек, може да пада и другата седмица още малко. Дебнем значи
https://www.gold.de/kurse/goldpreis/
Коментар
-
Абе, хора, ясно ми е , че цената в долари е основната и тя се гледа под лупа и се анализира като меродавна, ама пък на мен като живеещ в ЕС ми е много по-важна цената в евро.Знам, че тя е производна на две неизвестни (и то много неравностойни), но пък реалните й пикове ми дават много по-ясен поглед върху това, дали съм се минал или не при дадена покупка (щото не си падам много по продажбите).
Дали пък не бъркам някъде с девствените си разсъждения по темата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Чачо Разгледай мнение
На мен пък ми излиза 1219,15 на 10.05.2017
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнениеДобре бе на какви нива е била цената на 9ти май да мирясам и аз, че търся, търся, ма то не ми е баш професия.
Опа намерих го 1225. Ми хубу екси, да видим дали ще е тъй.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеС какво я храните тука мечката, че стои толкова време вързана!?!)))
Коментар
-
Европейските комунистическо-марксистки щати в действие...
Тоя кенеффф на 100% следва стъпките на СССР. Има си и КПСС(ЕК)!
ECB Reveals That 15% Of Its Bond Purchases Directly Funded Companies
http://www.zerohedge.com/news/2017-0...nded-companies
Коментар
-
Нека ги изтрият, щом преценят. Аз смятам, че няма заяждане от моя страна.
Ти твърдиш, че си прав за златото "до момента", което е очевиждна лъжа. Аз просто го казвам на глас. Ти твърдиш, че аз съм много тъмен герой, на което имам право да отговоря. Е, реших да отговоря с ирония понеже към теб по друг начин ми е трудно.
Който е следил, какво съм писал предите 20, 10, та дори 5 поста, разбира отлично за какво говоря. Не виждам смисъл да преповтарям едно и също нещо, тъй като няма какво коренно различно да кажа. Просто допълвам.
Лека вечер!
Коментар
-
Първоначално изпратено от exxs Разгледай мнениеНе си ли ги сезирал още?
А идеята ми беше да дадеш поне малко реален анализ.
Коментар
Коментар