IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Колкото и невероятно да изгежда, отново има шанс да сме хванали дъното до деня и часа. Както и почти до долара!

Но нека не избързваме. Който следи, да си припомни трите стъпки със съпротиви. Очевидно не е изпълнена все още и една. Но ако мога да дефинирам "нулева стъпка", то днес я направихме

Върхът от днес при 1259 е съпротива за момента. Ако го преодолеем, това ще затвърди "нулевата стъпка". Припомням, че първата стъпка е различна обаче!

Текущи нива не са лоши за много малък спекулативен хедж на дълга позиция - 10 до може би 20%. Нека все пак не забряме, че никога нищо не се знае, особено докато е твърде рано. Един предполагаем "недостатък" на ралито, което наблюдавме последните два дни е, че ако е корективно, следващия мечи импулс може да не спре при 1237, а да се тестват по-ниски нива. Засега обаче предпочитам да остана оптимист и от сърце се надявам малкия ми хедж да е ударен от стоп. А стопът е точно над нивото от "първа стъпка".

Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение

Законите на вселената не работят баш така как си мислиш ти, за всяко нещо си има точно определена причина. Също и тия дет са ни сътворили надали е било да сме им само мезе в междучасието. Всякакви раси се подчиняват на някакви вселенски закони и правила. Ако тия най-мощните са за изтреблениена на всичко, то до са да не е останал никой никъде, а силата дет движи вселената и я създава, тя кво, що не руши ?! Стоне стига откача ве, глей да излезат късите на индекса мани ги тия пропаганди от Холивута с извънземни ......
      Ми те ако дойдат късите не само ше изленат ами и печалба ше гушнем
      Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis21 Разгледай мнение
        Ами и Тръмп няма да има нищо напротив от това да има военнен конфликт там
        Всичко е свързано в едно и златото е част от пъзела.

Коментар

• Ами и Тръмп няма да има нищо напротив от това да има военнен конфликт там
          „Нямам да предложа нищо друго освен кръв, тежък труд, сълзи и пот”

Коментар

• СА е приложила невъзможни искания от Катар, май иска да се впусне във военна авантюра, ама тогава ще има Сирия -2
            Ако Рекс не спре нещата, а СА е напориста, нищо чудно.
            За тва ли взе да се съвзема златото днес ?
            „Нямам да предложа нищо друго освен кръв, тежък труд, сълзи и пот”

Коментар

• Моля придържайте се към темата.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Покрай другото искат и незабавно затваряне на турската база. Ще ядосат бай доганя и може да има много яки ритници по чаршафосани задници...
                На там отиват работите.....Без патаклама там или при корейците няма да мине.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение

Много интересен ултиматум е получил Катар днес.На практика това е обявяване на война.
                  Покрай другото искат и незабавно затваряне на турската база. Ще ядосат бай доганя и може да има много яки ритници по чаршафосани задници...

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение

Да така е.
                    Макар че Близкият Изток се преформатира в момента, както и самата Турция. Този регион е в подобна фаза, както е бил по времето на разпада на колониите. Процесите там са изключително сложни, като крайната цел е разцепването и раздробяването на всички арабски държави и създаването на безброй много по-малки държавни единици. Този модел се опитаха да приложат и след разпада на съюза, но не успяха, но в Близкия Изток мисля, че ще го направят под една или друга форма.
                    Арабите и техните петродолари играят огромна роля върху пазара на злато. През 70 те и 80 те години те показаха завидно умение да обръщат доларите си в злато, и в най-подходящият момент около върховата цена продадоха голяма част от авоарите си на Западни Банки, включително и огромни количества на Дрезднер Банк, която в последствие беше погълната от КомерцБанк. Процесите в
                    Много интересен ултиматум е получил Катар днес.На практика това е обявяване на война.

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение

Ти като чистиш градината от плевели ядрено оръжие ли ползваш?скубеш там пръскаш с препарати и така дорде ги махнеш..извънземните тоже процедират с човеците а извънземни раси много всяка с нейните интереси
                      Законите на вселената не работят баш така как си мислиш ти, за всяко нещо си има точно определена причина. Също и тия дет са ни сътворили надали е било да сме им само мезе в междучасието. Всякакви раси се подчиняват на някакви вселенски закони и правила. Ако тия най-мощните са за изтреблениена на всичко, то до са да не е останал никой никъде, а силата дет движи вселената и я създава, тя кво, що не руши ?! Стоне стига откача ве, глей да излезат късите на индекса мани ги тия пропаганди от Холивута с извънземни ......

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Мишо за Австрия не спори изобщо с мен..Говоря от първа ръка.Ако си само към държавната здравна каса която е фалирала ще чакаш ред може и цела година за един преглед.За да те прегледат по навреме требе да се осигуряваш и в частен фонд.Същото е и с пенсиите.За преглед при специалист се плаща тва не е личния доктор.Нещо бъркаш
                        ми ок аз живея тука и съм бил поне пеесе пъти на лекар и като студент не е имало такова нещо, достатъчно им плащам на месец здравни, то те си ги взимат и без да питат директно от заплатата. Чакаш 10 месеца за няква операция на нещо си не за преглед. Плаща се за прегледи само ако не са към здравната каса, частни, спортни лекари клиники и т.н. Здравната система на Австрийците е топ все още казвам все още в сравнение с други държави включая и наща, но и тя ше се пребе зарад мангалите и негрите.
                        Ако ти има нещо отиваш на лекар дават ти направление със списък от лекари соециалисти и готово, ако при някой няма час то при другия ше има ама нема да ти е до гъза а в Люлин например, тва е друго нема.
                        В България жена ми беше и съжали 50 пъти, Добър ден 20лв. за кво се бориш 30лв. ходи ей там после тука после пак там ама първо касова бележка, че си платил ей ти бележка с рецепта 5 лв. и лекарствата некви женски хапчета за още 70лв. Майка и същата работа строши си ръка ли кво беше, " Докат не платите нема приемане, ако ще да пукне там пред болницата".
                        Парите еби ги, но хората които бачкат в България плащат същото, тва е дебело много дебело за които са с български доходи нема кво да се лънготиме.

P.S. забрайх да напиша, има доста българи със собствени фирми за някаква дейност в Австрия тва е като нащо ЕТ те вече с какви застраховки са и как ги таксуват нямам идея
                        Last edited by michaelis12; 23.06.2017, 15:03.

Коментар

ок а според тебе как е ?! Некой пали летящата чиния идва от на баба си пантовите от неколко млн. светлинни години само за да ни утепа или да ни вземат парите и златата, че те друга работа немат ли си ?!? ..... Ей американците с НАТОто малко ли народ изпотрепаха за кво са ни извънземни, кат има земни дет я вършат вече тая работа ?!? ....
                          Аз не виждам никва логика нещо или некви с технологии които ползват съвсем други енергии и са много по-напред от нас да се мъкнат до тука за да ни вземат кво ?!? Наще ресурси, кво газ петрол, диаманти, злата ли ко да взимат човешко-геннен материал или да отмъкнат печатницата с евра на Драгой или да се нанесат те да живеят тука ?!?
                          Ти като чистиш градината от плевели ядрено оръжие ли ползваш?скубеш там пръскаш с препарати и така дорде ги махнеш..извънземните тоже процедират с човеците а извънземни раси много всяка с нейните интереси
                          Вся Власть Советам

Коментар

не не не за здравните в Австрия не е така, плащаш застраховка и няма допълнителни плащания при лекара освен ако или нямаш застраховка или си при частен лекар. Има хора с малки доходи като студенти, чистачи, миячи, шофьори, хотелиери, ресторантьори и т.н. те плащат по-малко здравни, но пак за без пара на лекар при преглед и диагнози и останалите с по-високи доходи програмисти, инженери, менаджери, бамбашкъ швефове плащат повече здравни при което не плащат също за прегледи и за операци и т.н. За данъците ей ти тука една страница за Австрия, Германия, Швейцария и не вервай на тоя казал, оня казал, аз съм ти бил казал, щот при всеки е различно, набиваш тука брутото и гледаш накрая кво остава и от там си прайш сметката кво що ...

Brutto-Netto-Rechner
                            https://www.epunkt.com/b/gehaltsrechner-oesterreich/

https://www.epunkt.com/b/gehaltsrechner-deutschland/

https://www.epunkt.com/b/gehaltsrechner-schweiz/

В Сашш и Канадата е малко по-друго там не е като в Европата, айде Канада прилича малко по социалната система на Европа, но не баш, а в Сашшш бачкаш като говедо къртиш пари ако ти стане нещо, опраай се и плащай кат поп ако нямаш пари - мреш много просто, при Арабляците е друго при Китайци, Руснаци и т.н.
                            Мишо за Австрия не спори изобщо с мен..Говоря от първа ръка.Ако си само към държавната здравна каса която е фалирала ще чакаш ред може и цела година за един преглед.За да те прегледат по навреме требе да се осигуряваш и в частен фонд.Същото е и с пенсиите.За преглед при специалист се плаща тва не е личния доктор.Нещо бъркаш

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение

Тук не съм съгласен с теб относно за какво сме им и начините за изтребването ни
                              ок а според тебе как е ?! Некой пали летящата чиния идва от на баба си пантовите от неколко млн. светлинни години само за да ни утепа или да ни вземат парите и златата, че те друга работа немат ли си ?!? ..... Ей американците с НАТОто малко ли народ изпотрепаха за кво са ни извънземни, кат има земни дет я вършат вече тая работа ?!? ....
                              Аз не виждам никва логика нещо или некви с технологии които ползват съвсем други енергии и са много по-напред от нас да се мъкнат до тука за да ни вземат кво ?!? Наще ресурси, кво газ петрол, диаманти, злата ли ко да взимат човешко-геннен материал или да отмъкнат печатницата с евра на Драгой или да се нанесат те да живеят тука ?!?
                              Last edited by michaelis12; 23.06.2017, 13:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Мишо в Австрия 25 грама алкохол у кръчмата е 10 еврака....Една бира у кръчмата 5,10 еврака.Заплатите не са големи мъжетер са средно около 2200-2400 жените 1800 тва бруто.Кат махнеш данъци осигуровки платиш наема и сметките пляскаш с ръце и се прегръщаш.да не говорим че на нашите не дават по толкова..Преглед елементарен при доктор специалист 80-240 еврака.Влизаш половин час чете и се прави че те преглежда изписва ти лекарства и проблема си остава.Можеш да се оплачеш на арменския поп светия синод и в нато...Та братчедката я излекува сестра и тука във България....при некадърните и лошите....Един приятел у Канада Британска Колумбия бачкаха в аеца двамата осем бона на месец отиде там работи сал той взема по малко.Дойде си че го боли ръката един селски доктор в Дупница му шибна три ижекции и го опраи ама нашия си продължава у България нема се опрайте.На въпроса ми кво да оправяме се пули.Иначе у Канада много добре отиваш показваш си шофьорската книжка и хоп почваш с 600 дплара застраховка на месец щот не те познавали......Ма било рай.Ей на те такива простотии съм се наслушал и вече рязко отбичвам такива.Лятно време юли и август не мое се добереш до зъболекар от преуспели богати българи с къщи на Запад.Имам една комшийка нейде из Флорида каза че тука три пломби и един мост са и в пъти по евтини от билета и парите за престоя....Ей тия всичките успели ше си дойдат голи и боси и ше реват че социалната пенсия е ниска
                                не не не за здравните в Австрия не е така, плащаш застраховка и няма допълнителни плащания при лекара освен ако или нямаш застраховка или си при частен лекар. Има хора с малки доходи като студенти, чистачи, миячи, шофьори, хотелиери, ресторантьори и т.н. те плащат по-малко здравни, но пак за без пара на лекар при преглед и диагнози и останалите с по-високи доходи програмисти, инженери, менаджери, бамбашкъ швефове плащат повече здравни при което не плащат също за прегледи и за операци и т.н. За данъците ей ти тука една страница за Австрия, Германия, Швейцария и не вервай на тоя казал, оня казал, аз съм ти бил казал, щот при всеки е различно, набиваш тука брутото и гледаш накрая кво остава и от там си прайш сметката кво що ...

Brutto-Netto-Rechner
                                https://www.epunkt.com/b/gehaltsrechner-oesterreich/

https://www.epunkt.com/b/gehaltsrechner-deutschland/

https://www.epunkt.com/b/gehaltsrechner-schweiz/

В Сашш и Канадата е малко по-друго там не е като в Европата, айде Канада прилича малко по социалната система на Европа, но не баш, а в Сашшш бачкаш като говедо къртиш пари ако ти стане нещо, опраай се и плащай кат поп ако нямаш пари - мреш много просто, при Арабляците е друго при Китайци, Руснаци и т.н.
                                Last edited by michaelis12; 23.06.2017, 13:22.

Коментар

Working...
                                X