IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение

Дорде в предавания като дискавъри ти обесняват как роби са строили примадите и че са мъкнали камъните с въжета и с дървено скеле са ги вдигали стадото е под контрола на елитите
    те по тия измислени телевизии мое ти дрънкат квот си искат, но при пирамидите имат пръст май твойте приятели с антенките на главите дет "щели да ни изтребят" ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Аз съм оптимист. И за българите в България и за тези в чужбина. Независимо от дърлянето по форумите израстнахме и то в добра посока. И двете групи се борят мъжки и си подават ръка. Не говоря измишльотини. Позицията ми е особена. Умни и адаптивни сме и си сверихме доста бързо часовниците. Виж този златен форум. Хората са в час. И влизат нови хора, които също бързо влизат в час. Прави са пророчиците ни. Минаваме през очистващ процес и той е позитивен. Знаеш ли кое не могат да спрат сега така наречените елити. Движението на информацията и хората. Иди спри водата.
      казано е, че тези които са навън ще се върнат един ден и тогава ще има подем, но лично незнам какво трябва да се случи, за да се върне народа ..... ние нямаме елити, те са псевдо нисши слуги които един ден ще си платят, тва също е казано, ама а да видиме ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Чачо Разгледай мнение

Бъркаш, приятелю, много бъркаш!
        Сам човек и с 600 евро може да живее много по-добре от скапващ се от труд в България, а толкова пари тук се вадят с 3 часа труд на ден неквалифицирана работа - 10 евро/час минимум взима всяка чистачка, градинар - от 12 нагоре, автомеханик - от 16 нагоре, за инженерите: започват с 3800 месечно (при 38 % данък за ерген и 25% за семеен) - как ти се струва?
        Ако някой се съмнява в тези цифри, да си ги провери сам, но от недоверието му те няма да станат неистински.
        Забравих да кажа и нещо за разходите: краве сирене тип "гръцко" (правено в Германия със съответното качество - както в БГ по най-хубавите години на цоциализъма!) на промоция в Лидл струва 5,16 лева килото (2,64 евро/кг).
        На мене само наема ми е над 1000. С 600 може ако си в студентско общежитие и почти не излизаш.

Коментар

Дорде в предавания като дискавъри ти обесняват как роби са строили примадите и че са мъкнали камъните с въжета и с дървено скеле са ги вдигали стадото е под контрола на елитите
          Вчера гледах интересно видео за новите деца, които въобще не гледат телевизия, нито четат вестници. Информират се изцяло от интернет. Та по казионните телевизии могат да си пускат каквото им текне. Самите те дори в момента отичат в канала щом алтернативни канали в ю тюб събират 4 пъти по-голяма аудитория.

Ти инфото за златото от казионните медии ли го събираш основно или четеш и други работи?

Коментар

Аз съм оптимист. И за българите в България и за тези в чужбина. Независимо от дърлянето по форумите израстнахме и то в добра посока. И двете групи се борят мъжки и си подават ръка. Не говоря измишльотини. Позицията ми е особена. Умни и адаптивни сме и си сверихме доста бързо часовниците. Виж този златен форум. Хората са в час. И влизат нови хора, които също бързо влизат в час. Прави са пророчиците ни. Минаваме през очистващ процес и той е позитивен. Знаеш ли кое не могат да спрат сега така наречените елити. Движението на информацията и хората. Иди спри водата.
            Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение

започнал е но е бил за определени хора като Ванга, Севрюкова, дядо Влайчо, Едгар Кейси, Нострадамус, Моцарт, Тесла и т.н. те са били такъв тип психотрони на които им е било позволено да четат от информационното поле или още както му казват Акашови записи. До колкото съм чел нашите пророци казват, че човеците няма да се затрият, но ще има трансформации по пътя и българите ще ги бъде докато свят светува. Аз като гледам сега какво става с нащо племе не ми се вярва ич даже, но е казано че и през това сме щели да минем. С две думи корави животни сме ние, но понеже сме силни индивидуалисти, затова сме разединен народ и е толкова тегава наща съдба. Като погледнеш и във форума същото от 5 човека с двайсе мнения и всеки е прав няма отстъпление ....
              Псуваме се вътре и вън от държавата, това другите народи не го правят и сме единствените в света които наобратно казват ДА и НЕ с клатене на глава .....
              Last edited by Selena; 24.06.2017, 08:37.

Коментар

В читанка (chitanka. Info) автор Ян ван Хелсинг, заглавие "Не пипай тази книга" последните глави. Авторът твърди, че психотронният процес, за който говориш е започнал. Интересни неща има и за златото.
                започнал е но е бил за определени хора като Ванга, Севрюкова, дядо Влайчо, Едгар Кейси, Нострадамус, Моцарт, Тесла и т.н. те са били такъв тип психотрони на които им е било позволено да четат от информационното поле или още както му казват Акашови записи. До колкото съм чел нашите пророци казват, че човеците няма да се затрият, но ще има трансформации по пътя и българите ще ги бъде докато свят светува. Аз като гледам сега какво става с нащо племе не ми се вярва ич даже, но е казано че и през това сме щели да минем. С две думи корави животни сме ние, но понеже сме силни индивидуалисти, затова сме разединен народ и е толкова тегава наща съдба. Като погледнеш и във форума същото от 5 човека с двайсе мнения и всеки е прав няма отстъпление ....
                Псуваме се вътре и вън от държавата, това другите народи не го правят и сме единствените в света които наобратно казват ДА и НЕ с клатене на глава .....
                Last edited by michaelis12; 24.06.2017, 07:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение

Боклучавата храна навсякаде е евтина................................В Германия специално саламите от 3-4-5 евро са със същата химия като тук..............Хубавата екологична храна не е по джоба на обикновения бачкатор и там...........................
                  Така е, само че тук си я контролират повече от колкото навсякъде другаде по света - и от това тя не става по-качествена, а просто по-безвредна.
                  Днес си взех био-салам на 12,40 евро/кг. Нормалният салам е на 9-10 евро/кг.
                  Приключвам с тези истории, понеже не са по темата, да ме прощава модераторът......

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Мишо в Австрия 25 грама алкохол у кръчмата е 10 еврака....Една бира у кръчмата 5,10 еврака.Заплатите не са големи мъжетер са средно около 2200-2400 жените 1800 тва бруто.Кат махнеш данъци осигуровки платиш наема и сметките пляскаш с ръце и се прегръщаш.да не говорим че на нашите не дават по толкова..Преглед елементарен при доктор специалист 80-240 еврака.Влизаш половин час чете и се прави че те преглежда изписва ти лекарства и проблема си остава.Можеш да се оплачеш на арменския поп светия синод и в нато...Та братчедката я излекува сестра и тука във България....при некадърните и лошите....Един приятел у Канада Британска Колумбия бачкаха в аеца двамата осем бона на месец отиде там работи сал той взема по малко.Дойде си че го боли ръката един селски доктор в Дупница му шибна три ижекции и го опраи ама нашия си продължава у България нема се опрайте.На въпроса ми кво да оправяме се пули.Иначе у Канада много добре отиваш показваш си шофьорската книжка и хоп почваш с 600 дплара застраховка на месец щот не те познавали......Ма било рай.Ей на те такива простотии съм се наслушал и вече рязко отбичвам такива.Лятно време юли и август не мое се добереш до зъболекар от преуспели богати българи с къщи на Запад.Имам една комшийка нейде из Флорида каза че тука три пломби и един мост са и в пъти по евтини от билета и парите за престоя....Ей тия всичките успели ше си дойдат голи и боси и ше реват че социалната пенсия е ниска
                    Абе не знам какво е "еврак" и "евраци", щото ние си работим с евро (без множествено число!).
                    Някой здравата те е заблудил и за заплатите, и за разходите на Запад.
                    Пари за преглед медицинско обслужване даваш само когато току-що си пристигнал от БГ и не си носиш европейската осигурителна карта.
                    Иначе - не!
                    Е, ако си се засилил без никаква застраховка към някой голяяям специалист, дето със здравни каси (тук ги има много!) не работи, пак плащаш, но по твоя воля!
                    За зъболекарите си прав донякъде - зъбните протези в БГ са поне 2 пъти по-евтини, но наваксват бързо!
                    Ако на това в БГ му казвате "оправяне" - ами шъ съ упрайти....

Коментар

• Първоначално изпратено от Чачо Разгледай мнение

Сам човек и с 600 евро може да живее много по-добре от скапващ се от труд в България, а толкова пари тук се вадят с 3 часа труд на ден неквалифицирана работа - 10 евро/час минимум взима всяка чистачка, градинар - от 12 нагоре, автомеханик - от 16 нагоре, за инженерите: започват с 3800 месечно (при 38 % данък за ерген и 25% за семеен) - как ти се струва?
                      Ако някой се съмнява в тези цифри, да си ги провери сам, но от недоверието му те няма да станат неистински.
                      Забравих да кажа и нещо за разходите: краве сирене тип "гръцко" (правено в Германия със съответното качество - както в БГ по най-хубавите години на цоциализъма!) на промоция в Лидл струва 5,16 лева килото (2,64 евро/кг).
                      Боклучавата храна навсякаде е евтина................................В Германия специално саламите от 3-4-5 евро са със същата химия като тук..............Хубавата екологична храна не е по джоба на обикновения бачкатор и там...........................

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
                        Той е прав обаче, че с 1500 евро в Западана Европа не може да се живее нормално. Трябват минимум 2500 за сравнително комфортен живот и малко спестяване. А за да се чувстваш наистина като бял човек трябват на 3000.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Мишка колко от тия два милиона са инженери и банкови консултанти 100 200 1000???В Австрия здравната каса е мортус фалирала заплатите не са големи.Моя много близка роднина завърши архитектура във Виена и живее там.С работата е много трудно ако не си австриец а заплатите изобщо не са големи плащаш наема храната сметките и после тихо тихо....не вярвай на разни чекиджии дет се хвалят по форуми....Питам кви са данъците в изброените държави и колко време си без работа?Питам колко са немите кви са цените на жилищата....Мога да ти кажа че тука с 900 лева си сто пъти по добре отколкто с 1500 евро в Австрия...Стига хвалебствия за Запад.Тука който иска да бачка е много по добре.
                          Зависи. Самоуспокоявай се. Квалифицираният труд се цени навсякъде.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение

абе по-принцип такава е мечтата на сегашния елит, но няма да им се получи. Това какво смята елита тия свише дет са ни напрайли ги боли антената на главите дет имат .... Като те изключат от системата та що, от брашно хляб не може да се напрай или никой незнае как се гледат крави, овце, кокошки, незнае как се садят домати краставици ....мм ?! Най-много елита да си го бодне сам ако болшинството ги отебе просто тия банки, Kauflandi и молове ...
                            И без тва е казано, че роботиката няма да ни измести, защото човеците ще развиват психотронните си възможности, а там силата е лудница и вече манипулации няма да се получават. всеки човек ще може да влиза в пряк мисловен контакт с друг независимо от разстоянието, с две думи ще бъдем съвсеееем различни в бъдеще, като фантастичен филм, но още шефовете не са ни пуснали защото сме малко луди и с такива сили ше напрайм бербат, но след 100/200г. нищо чудно ....
                            Такива някви предсказания бях набарал и има логика в цялото нещо ....
                            В читанка (chitanka. Info) автор Ян ван Хелсинг, заглавие "Не пипай тази книга" последните глави. Авторът твърди, че психотронният процес, за който говориш е започнал. Интересни неща има и за златото.

Коментар

Ми те ако дойдат късите не само ше изленат ами и печалба ше гушнем
                              ше дойдат нема къде да хоат и печалби ше имаме и то дебели ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Andi11 Разгледай мнение
                                Моля придържайте се към темата.
                                Ако направиш анализ по веригата: Злато - Биткойн - Ограничаване на кеша ,ще разбереш че всичко е по темата!

Стигнахме до трудните времена.Или както каза по друг повод Путин вчера :"Проблема е наследство от съветската власт но за съжаление ние трябва да го разрешим!"

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Working...
                                X