Първоначално изпратено от Misho ILIEV
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ?
Collapse
X
-
другата неделя изтича нереалния ултиматум на СА.
В четвъртък ще има рискован вот на недоверие за Тереза Мей.
Апропо, прочетох един материал, сочещ Лондоското Банково Сити и АЦБ (която е частна) за кукловоди на BIS.
В АЦБ има 8к тона злато общо, ами познайте кой кога ще си го получи обратно.
https://drive.google.com/file/d/0BxP...0SEE3dHBV/view
Така че Енглезите мислят с два хода напред.„Нямам да предложа нищо друго освен кръв, тежък труд, сълзи и пот”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
С едно съм съгласен - на банкерите трябва да им орежат бонусите. Тези бонуси са абсолютно нагла и безобразна работа. Борда на директорите на Лимън си бяха разпределили 4 млрд. долара помежду си за последните 7-8 години от съществуването на банката, ако правилно си спомням.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеи знаят, че ше има Bail Out щото Too Big to fail с две думи царе
[...]
Адаш що ЕЦБ или ФЕД не дава директни кредити на хората Peer to Peer ?!? За кво треа да има middle man КТБ, ПИБ Goldman Sachs, JPM по средата, който да те товари с още такси и лихви и незнам си що си ?! .....
Ако има само една банка, тя ще поеме целия риск. Няма да има бейл аут. Ще има само бейл ин. Примерно като в Кипър. Което също не е оптимално.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
аз съм доста антибанкер, ако могат да ги изгорят банкерите живи на кладата за мен най-добре ще е ... Не може някой който е с предимство пред останалите тъй като той печата парите и да ми участва в купуване на имоти, в сделки да прай печалби, да спекулира на борсата и да играе комар, а ако нещо стане да бъде спасен с данъците на хората и незнам си кво си .... останалите да го духат под вода. Това си е баш за разтрел като Чаушеско навремето, нареждат банкерчетата до стената и рррррррррр айде довиждане....... За мене банката трябва да служи само като склад за пари на хората и финансови плащания/ транзакции за друго абсолютно нищо !!! В последно време дадоха им картбланш и тия се насраха, праат квот си искат и знаят, че ше има Bail Out щото Too Big to fail с две думи царе, да ама чакайте малко ве къде сте тръгнали да си играете с живота на хората като така "наречените пари" пристигат от небитието, че и тия наглеци не стига, че нищо не правят и произвеждат ами и ги материализират в своя полза тия създадени от въздуха пари в острови, коли, палати, частни самолети, въртолети, лукс до немай къде, революции, събарят правителства, държави ..... Ммммм така не става не може, не работят така нещата дългосрочно и ше има размествания на пластовете ....За банките не Bail Out ами само Shootout и ше мирясаме .....
Адаш що ЕЦБ или ФЕД не дава директни кредити на хората Peer to Peer ?!? За кво треа да има middle man КТБ, ПИБ Goldman Sachs, JPM по средата, който да те товари с още такси и лихви и незнам си що си ?! .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
аз съм доста антибанкер, ако могат да ги изгорят банкерите живи на кладата за мен най-добре ще е ... Не може някой който е с предимство пред останалите тъй като той печата парите и да ми участва в купуване на имоти, в сделки да прай печалби, да спекулира на борсата и да играе комар, а ако нещо стане да бъде спасен с данъците на хората и незнам си кво си .... останалите да го духат под вода. Това си е баш за разтрел като Чаушеско навремето, нареждат банкерчетата до стената и рррррррррр айде довиждане....... За мене банката трябва да служи само като склад за пари на хората и финансови плащания/ транзакции за друго абсолютно нищо !!! В последно време дадоха им картбланш и тия се насраха, праат квот си искат и знаят, че ше има Bail Out щото Too Big to fail с две думи царе, да ама чакайте малко ве къде сте тръгнали да си играете с живота на хората като така "наречените пари" пристигат от небитието, че и тия наглеци не стига, че нищо не правят и произвеждат ами и ги материализират в своя полза тия създадени от въздуха пари в острови, коли, палати, частни самолети, въртолети, лукс до немай къде, революции, събарят правителства, държави ..... Ммммм така не става не може, не работят така нещата дългосрочно и ше има размествания на пластовете ....За банките не Bail Out ами само Shootout и ше мирясаме .....
Плюс зомбирано население с псевдообразование. Ти представяш ли си ужаса на ситуацията щом в този форум млад човек не проумява смисъла на покупката на физическо злато? Та него и армагедон да го застигне ще си играе игрички вграден в мобилния си телефон и неспособен да мисли. Така че ни чака дъъъълъг преход с мнооого идиотщини. Освен ако ептен не се олеят.
Last edited by Selena; 25.06.2017, 18:50.
Коментар
-
Акционерите са скастрени. Сега са нулата.
Не знам Селена, която май е против бейл аута, дали предпочита да се скастрят големите депозити и държателите на облигации. Мислих да я питам.
Според мене каквото и да направят с тези банки, форумците ще негодуват. Също ако банките печелят - форумците ще са недоволни, че банкерите правят пари. Ако банките фалират, форумците пак ще са недоволни.
Адаш що ЕЦБ или ФЕД не дава директни кредити на хората Peer to Peer ?!? За кво треа да има middle man КТБ, ПИБ Goldman Sachs, JPM по средата, който да те товари с още такси и лихви и незнам си що си ?! .....Last edited by michaelis12; 25.06.2017, 18:32.
- 1 like
Коментар
-
От едно и също поколение сме. Чиърс.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнениеЕто едно подходящо по тоналност на ситуацията парче и от мен
https://www.youtube.com/watch?v=OA1V7cI28hI
Коментар
-
Според мене Китай е не много далече от своя "Японски" момент. Но е дълга тема.
Ето едно подходящо по тоналност на ситуацията парче и от мен
https://www.youtube.com/watch?v=OA1V7cI28hI
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнениеПожелавам да изкараш парички. Аз ще се боря на тръстиката в екстремни температури
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнениеАз мисля, че каквото и да направят ножа и хляба са вече в китайски ръце и скоро няма да са чак такъв велик фактор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнениеМоже, обаче няма ли да е прекалено нагло подобно уедряване или викаш не им пука.
Сега има някакви нови дребосъци, т.н. бутикови инвестиционни банки, но те си имат малка ниша, която за Голдман и без това не е интересна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от exxs Разгледай мнениеМежду другото някой от експертите във фундаменталния анализ, може ли да сподели вижданията си за златото в Понеделник? Разбрах /от тук/ за проблемите с италианските банки, което си е Новина...
Коментар
Коментар