Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златото - Балон или не ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеТова не е само от годините. За златото мисля като intint. А също и като Уорън Бъфет, който е на 86 години.
ма ти си куфар с двойно дъно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
С едно съм съгласен - на банкерите трябва да им орежат бонусите. Тези бонуси са абсолютно нагла и безобразна работа. Борда на директорите на Лимън си бяха разпределили 4 млрд. долара помежду си за последните 7-8 години от съществуването на банката, ако правилно си спомням.
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
Too big to fail е лошо, но по-лошо е когато е too big to bail
Ако има само една банка, тя ще поеме целия риск. Няма да има бейл аут. Ще има само бейл ин. Примерно като в Кипър. Което също не е оптимално.Last edited by michaelis12; 25.06.2017, 21:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
Значи греша ако е така
Аз също имам GLD защото така казват че е хубавонямам си и на представа на къде ще ходи нагоре ли надоло ли също и TLT това което знам е че някога ще настъпи криза и тогава ще ги продам. Не претендирам за правотата си ни най малко.
Но това че ще се разпадне едва ли не електронната търговия и ще се върнем във втемената на разплащане с монети е нереално.Last edited by Hermes73; 25.06.2017, 21:19.
Коментар
-
Скъпа Селена, не разбирам защо се дразниш че всички трябва да са длъжни да го купуват това злато и който не го прави да го заклеймяваш.
Ти нали си го купуваш и нямаш намерение да го продаваш, колко години ще го купуваш 5,10,20 ми той активния ти живот ще е преминал в покупки на злато и накрая като дръпнеш чертата резултат никакъв. Представи си че в следващите 20 г златото се движи между 900-1300 долара, ако сега си на 30 то живота ти ще е минал, в чакане на нещо което не се знае ще се случи ли или не. Този сценарий не ти ли минава през ума.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
А ти защо мислиш че тези които купуват злато само на него разчитат????
Аз също имам GLD защото така казват че е хубавонямам си и на представа на къде ще ходи нагоре ли надоло ли също и TLT това което знам е че някога ще настъпи криза и тогава ще ги продам. Не претендирам за правотата си ни най малко.
Но това че ще се разпадне едва ли не електронната търговия и ще се върнем във втемената на разплащане с монети е нереално.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
А ти защо мислиш че тези които купуват злато само на него разчитат????
Коментар
-
Скъпа Селена, не разбирам защо се дразниш че всички трябва да са длъжни да го купуват това злато и който не го прави да го заклеймяваш.
Ти нали си го купуваш и нямаш намерение да го продаваш, колко години ще го купуваш 5,10,20 ми той активния ти живот ще е преминал в покупки на злато и накрая като дръпнеш чертата резултат никакъв. Представи си че в следващите 20 г златото се движи между 900-1300 долара, ако сега си на 30 то живота ти ще е минал, в чакане на нещо което не се знае ще се случи ли или не. Този сценарий не ти ли минава през ума.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Плюс зомбирано население с псевдообразование. Ти представяш ли си ужаса на ситуацията щом в този форум млад човек не проумява смисъла на покупката на физическо злато? Та него и армагедон да го застигне ще си играе игрички вграден в мобилния си телефон и неспособен да мисли. Така че ни чака дъъъълъг преход с мнооого идиотщини. Освен ако ептен не се олеят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis21 Разгледай мнение
Много си ми бърза с отговора, ако беше прочела книгата поне по диагонал, щеше да разбереш повече кой от двамата има нужда от кого и ЗАЩО така се случва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis21 Разгледай мнение
Много си ми бърза с отговора, ако беше прочела книгата поне по диагонал, щеше да разбереш повече кой от двамата има нужда от кого и ЗАЩО така се случва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
С колкото и хода да са напред взе опират до китайците и там ще е много интересно кой кого и как.„Нямам да предложа нищо друго освен кръв, тежък труд, сълзи и пот”
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis21 Разгледай мнениедругата неделя изтича нереалния ултиматум на СА.
В четвъртък ще има рискован вот на недоверие за Тереза Мей.
Апропо, прочетох един материал, сочещ Лондоското Банково Сити и АЦБ (която е частна) за кукловоди на BIS.
В АЦБ има 8к тона злато общо, ами познайте кой кога ще си го получи обратно.
https://drive.google.com/file/d/0BxP...0SEE3dHBV/view
Така че Енглезите мислят с два хода напред.
Коментар
Коментар