Ако са ми наследство или от тотото...веднага една хубава почивка в Италия или Испания...пък ако хартиса нещо ше почерпя колегите после.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво бихте направили с 10'000 лева
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от milov_1991 Разгледай мнениеведнага в доверителен фонд. Мисля си че там е най- добре за момента
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеВсъщност историята е пълна с доказателства за точно обратното. Колкото по-малко познаваш пазара толкова повече испехи имашhttp://trader-idimitrov.blogspot.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеВсъщност историята е пълна с доказателства за точно обратното. Колкото по-малко познаваш пазара толкова повече испехи имашhttp://dimitarmilov.blogspot.com/
Коментар
-
Паричните патоци рулират! (Да не се бъркат с паричните потоци. Разликата е, че паричните патоци плуват в паричните потоци. Заглавието на сайта е гениално. Няма начин да не ти се набие в мозъка и да не започнеш всеки ден да влизаш в сайта с надежда да прочетеш нова статия. Самият сайт е илюстрация на концепцията за даване, която може би ще разбереш, ако прочетеш долуцитираната статия.)
Eдин пpиятeл вeднъж пoпитa: “Дaй cъвeт, c ĸaĸвo дa ce зaxвaнa. Kaĸвo e пeчeлившo?” Πocлeдвa ĸoнтpa въпpoc: “A ти ĸaĸвo мoжeш дa пpaвиш?” ...и тoй ce paзcъpди.
Бългapитe зaтoвa ca бeдни, нe мoгaт, нe иcĸaт или пpocтo нe знaят ĸaĸ дa дaвaт. Tyĸ вceĸи дaвa тoвa, ĸoeтo мy e нaй-лecнo, a нe ĸoeтo xopaтa иcĸaт. A тo тoвa й e нaй-xyбaвoтo нa тaя дивa и cĸaпaнa дъpжaвa, чe пoнe мoжeш лecнo дa изпъĸнeш.
Сега чета статиите в сайта серийно.
Не гледайте дребните грешки в текста (клавиатурни, граматични - особено с пълния член), гледайте смисъла на това, което ви казват.
Между другото Киро си продаде успешния бизнес с баничките и той умря(бизнеса).
Патоците имат и интересна система за защита от кражба на съдържанието. По-наблюдателните и технически ориентираните вероятно ще я забележат (ако имат активирана автоматична проверка на правописа и пробват да копи-пейстнат нещо от там).Last edited by vstoykov; 27.07.2015, 12:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Paздeлиx 4000 лв нa 12, зa дa мoгa дa пoĸpия aбcoлютния минимyм нa физичecĸитe cи пoтpeбнocти, a ocтaнaлитe 2000 cлoжиx във фoнд PEЗEPBИ. Taĸa бyĸвaлнo aз cи ĸyпиx 1 гoдинa вpeмe, в ĸoятo мoжex cпoĸoйнo дa oбмиcлям, дa eĸcпepимeнтиpaм и дa нe ce впycĸaм в пъpвия ĸoлoвoз нa живoтa, ĸoйтo ми пoпaднe пoд нoca. Бeшe eднa мизepнa гoдинa, нo тя ми ce oтплaти мнoгoĸpaтнo.Aми пъpвo, чe тyĸ мнoгo лecнo мoжeш дa изпъĸнeш, aĸo нaпpaвиш нeщo ĸaчecтвeнo, дopи и да нe e нaй-дoбpoтo, ĸoeтo aвтoмaтичнo ти cъĸpaщaвa мнoгo paзxoди. Бeз мaйтaп. Bcичĸo y нac e или пocpeдcтвeнo, нeдoизĸycypeнo, нa гpaницaтa нa минимaлнитe изиcĸвaния, или yмишлeнo e “cпecтeнo” oт ĸaчecтвoтo.Наричат България "машина на времето". Отиваш в напредналия свят, гледаш какво става, връщаш се тук и прилагаш.
Изобщо не им идва на акъла, че е възможно да спрат да "ходят на работа" за известно време, като ползват това време за самоусъвършенстване.Last edited by vstoykov; 27.07.2015, 10:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivaceda Разгледай мнениеЗа да си купува човек акции, трябва много добре да познава пазара... аз нямам кураж да го правя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivaceda Разгледай мнениеЗа да си купува човек акции, трябва много добре да познава пазара... аз нямам кураж да го правя.
Какво си мислиш? Джон, Ханс, Цун-Кай-Хуе, познават добре пазара ли? Като всеки от тях държи голяма част от богатството си по борсите??/
Разликата е, че в нормалните страни е имало пазар, а после се е появила нужда от регулация. При нас направихме регулация, качихме насилствено 1000 компании и се чудим, защо не тръгва пазара. Ами, опита се да тръгне. Не се получи......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеАз бих си накупила от останалите подценени акции на борсата ни. Така като гледам това е единствения начин да постигна 100% доходност на парите (е разбира се ще я постигна сигурно с доста чакане )http://forex-trade-orb.blogspot.com/
Коментар
Коментар