IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво бихте направили с 10'000 лева

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ако са ми наследство или от тотото...веднага една хубава почивка в Италия или Испания...пък ако хартиса нещо ше почерпя колегите после.

Коментар

• в себе си трябва да се инвестират.. това е най-добрата лихва
      В основата на всяка мъдрост е търпението!

Коментар

• Първоначално изпратено от milov_1991 Разгледай мнение
        веднага в доверителен фонд. Мисля си че там е най- добре за момента
        Аз лично си инвестирам парите в ракия. Къде другаде можеш да получиш 40%?

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
          Това беше интересно, но кой е тоя Патак?
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
            Всъщност историята е пълна с доказателства за точно обратното. Колкото по-малко познаваш пазара толкова повече испехи имаш
            значи предлагаш да се доверяваме на интуицията си и очакваме щастлив край ?
            http://trader-idimitrov.blogspot.com

Коментар

Всъщност историята е пълна с доказателства за точно обратното. Колкото по-малко познаваш пазара толкова повече испехи имаш
              да и аз съм на това мнение. Колкото повече почваш да разбираш толкова повече влизаш кръга. Където всеки голям знае повече от по малкия
              http://dimitarmilov.blogspot.com/

Коментар

• Паричните патоци рулират! (Да не се бъркат с паричните потоци. Разликата е, че паричните патоци плуват в паричните потоци. Заглавието на сайта е гениално. Няма начин да не ти се набие в мозъка и да не започнеш всеки ден да влизаш в сайта с надежда да прочетеш нова статия. Самият сайт е илюстрация на концепцията за даване, която може би ще разбереш, ако прочетеш долуцитираната статия.)

Eдин пpиятeл вeднъж пoпитa: “Дaй cъвeт, c ĸaĸвo дa ce зaxвaнa. Kaĸвo e пeчeлившo?” Πocлeдвa ĸoнтpa въпpoc: “A ти ĸaĸвo мoжeш дa пpaвиш?” ...и тoй ce paзcъpди.

Бългapитe зaтoвa ca бeдни, нe мoгaт, нe иcĸaт или пpocтo нe знaят ĸaĸ дa дaвaт. Tyĸ вceĸи дaвa тoвa, ĸoeтo мy e нaй-лecнo, a нe ĸoeтo xopaтa иcĸaт. A тo тoвa й e нaй-xyбaвoтo нa тaя дивa и cĸaпaнa дъpжaвa, чe пoнe мoжeш лecнo дa изпъĸнeш.
                Цялата статия: Бързи пари или стабилен бизнес в дългосрочен план можеш да направиш от всичко. Ето ти и знанието на тепсия:

Сега чета статиите в сайта серийно.

Не гледайте дребните грешки в текста (клавиатурни, граматични - особено с пълния член), гледайте смисъла на това, което ви казват.

Между другото Киро си продаде успешния бизнес с баничките и той умря(бизнеса).
                УспешниЯТ бизнес умря. Слагането на пълен член пояснява кой точно е умрял, извършил действието умиране (бизнесЪТ).

Патоците имат и интересна система за защита от кражба на съдържанието. По-наблюдателните и технически ориентираните вероятно ще я забележат (ако имат активирана автоматична проверка на правописа и пробват да копи-пейстнат нещо от там).
                Last edited by vstoykov; 27.07.2015, 12:45.
                Два прости метода за легално намаляване на данъците

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                  Добра статия. За тези, които ги мързи много екстремно ще дам най-важното от статията:

Paздeлиx 4000 лв нa 12, зa дa мoгa дa пoĸpия aбcoлютния минимyм нa физичecĸитe cи пoтpeбнocти, a ocтaнaлитe 2000 cлoжиx във фoнд PEЗEPBИ. Taĸa бyĸвaлнo aз cи ĸyпиx 1 гoдинa вpeмe, в ĸoятo мoжex cпoĸoйнo дa oбмиcлям, дa eĸcпepимeнтиpaм и дa нe ce впycĸaм в пъpвия ĸoлoвoз нa живoтa, ĸoйтo ми пoпaднe пoд нoca. Бeшe eднa мизepнa гoдинa, нo тя ми ce oтплaти мнoгoĸpaтнo.
                  Aми пъpвo, чe тyĸ мнoгo лecнo мoжeш дa изпъĸнeш, aĸo нaпpaвиш нeщo ĸaчecтвeнo, дopи и да нe e нaй-дoбpoтo, ĸoeтo aвтoмaтичнo ти cъĸpaщaвa мнoгo paзxoди. Бeз мaйтaп. Bcичĸo y нac e или пocpeдcтвeнo, нeдoизĸycypeнo, нa гpaницaтa нa минимaлнитe изиcĸвaния, или yмишлeнo e “cпecтeнo” oт ĸaчecтвoтo.
                  Наричат България "машина на времето". Отиваш в напредналия свят, гледаш какво става, връщаш се тук и прилагаш.
                  Грешката, която правят много хора е да изхарчат трудно спечелените пари (или даже да теглят кредит) с цел да си направят ненужен козметичен ремонт, смяна на мебелите, покупка на нова кола, "почивка" (разбирай: екскурзия) и т.н.

Изобщо не им идва на акъла, че е възможно да спрат да "ходят на работа" за известно време, като ползват това време за самоусъвършенстване.
                  Last edited by vstoykov; 27.07.2015, 10:07.
                  Два прости метода за легално намаляване на данъците

Коментар

• Първоначално изпратено от ivaceda Разгледай мнение
                    За да си купува човек акции, трябва много добре да познава пазара... аз нямам кураж да го правя.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivaceda Разгледай мнение
                      За да си купува човек акции, трябва много добре да познава пазара... аз нямам кураж да го правя.
                      До тук ни докараха родните политици и регулатори, които са се заели да защитават дребните инвеститори.
                      Какво си мислиш? Джон, Ханс, Цун-Кай-Хуе, познават добре пазара ли? Като всеки от тях държи голяма част от богатството си по борсите??/
                      Разликата е, че в нормалните страни е имало пазар, а после се е появила нужда от регулация. При нас направихме регулация, качихме насилствено 1000 компании и се чудим, защо не тръгва пазара. Ами, опита се да тръгне. Не се получи......

Коментар

Аз бих си накупила от останалите подценени акции на борсата ни. Така като гледам това е единствения начин да постигна 100% доходност на парите (е разбира се ще я постигна сигурно с доста чакане )
                        http://forex-trade-orb.blogspot.com/

Коментар

• Аз бих си накупила от останалите подценени акции на борсата ни. Така като гледам това е единствения начин да постигна 100% доходност на парите (е разбира се ще я постигна сигурно с доста чакане )

Коментар

• веднага в доверителен фонд. Мисля си че там е най- добре за момента
                            http://dimitarmilov.blogspot.com/

Коментар

• ето отговора на патоците

Коментар

• винаги има начин за всичко, въпроса е дали ти се рискува
                                http://trader-idimitrov.blogspot.com

Коментар

Working...
                                X