IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво бихте направили с 10'000 лева

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ще ги насипя в 2-3 неликвидни позиции НА БФБ )
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• 10 000 много бързо ще хвръкнат. Много преди мисълта за акции...

Коментар

• Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
        Отделям 2000 лв. с които купувам няколко бутилки марково уиски и вино ама на промоция. В някои вериги магазини има намаления от 50% и вместо на 30 може да си вземеш добро уиски например на 15 лева бутилката. Изчакваш 15 години уискито да стане от 5 на 20 годишно и продаваш. Ама с вино май по-добре става , че там жените на ценителите са повече.
        Абе ще дойдете вие на моята ама повечко време трябва
        Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от ivancholak Разгледай мнение
          То майтап майтап, ама ракията е една от найдоходните и сигурни инвестиции. Нито може да се развали, нито и пада цената, търсене има постоянно, намя как да се напечата....
          Особено на българският пазар е и повече от конкурентоспособна. Дайте да закриваме сметките и да отваряме рикиджийници
          http://tsvetantsvetkov1.blogspot.com/

Коментар

То майтап майтап, ама ракията е една от найдоходните и сигурни инвестиции. Нито може да се развали, нито и пада цената, търсене има постоянно, намя как да се напечата....
            Това с ракията е добра идея определено, за момента има добра ликвидност. Колкото повече отлежава толкова по-скъпа става.

Коментар

• Първоначално изпратено от MVenzy Разгледай мнение
              Купувам 5 000 бири, изпивам ги, връщам бутилките..
              Може би ще купя акции на някоя фирма и ще се надявам в близките 5 години да имам печалба
              Хаха... ..те това е формата да си в нещата... Наздраве и на късмет!

Коментар

• Купувам 5 000 бири, изпивам ги, връщам бутилките..
                Може би ще купя акции на някоя фирма и ще се надявам в близките 5 години да имам печалба

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandimitrov1024 Разгледай мнение
                  много конкуренция при ракиата, то навсякъде има де.
                  Тя затова мухлясва и трябва после да се пие на"тръч"!!!

Коментар

Малеее, тук колко кандидати за трона на Цар Киро имало... ))
                    http://forex-trade-orb.blogspot.com/

Коментар

• много конкуренция при ракиата, то навсякъде има де.
                      http://trader-idimitrov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от vtuncheff Разгледай мнение
                        Аз лично си инвестирам парите в ракия. Къде другаде можеш да получиш 40%?

Коментар

• Първоначално изпратено от chimney Разгледай мнение
                          Човек ,ти ме разби Айде наздраве по повод международния ден на бирата!
                          Наздраве Пичове!

Коментар

• Имам прекрасен бизнес план ,но за 30 000.....мисля че 10 000 лева са много минимална сума за инвестиране и то защото трябва да отделиш година за да успееш...

Коментар

Човек ,ти ме разби Айде наздраве по повод международния ден на бирата!

Коментар

АХахА ТИ МЕ УБИ!
                                http://tsvetantsvetkov1.blogspot.com/

Коментар

Working...
                                X