If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво ще стане с еврото ако Гърция излезе от еврозоната?
Всъщност, мисля че, Еврото днес има шанс да стане една стабилна валута!
Зависи от реакцията на европейските лидери и институции оттук-нататък!
Тези нечувани по арогантността си преговори назоваха много от проблемите с истинските им имена!
Ако ЕС започне търсене на решение, а не досегашното "заравяне на главата в пясъка" има Шанс!
ДААААААААААААААА надявай се гиргино, при ЕЦБ има 2 положения- икономии и другото бюджетни улеснения
Тези нечувани по арогантността си преговори назоваха много от проблемите с истинските им имена!
Ако ЕС започне търсене на решение, а не досегашното "заравяне на главата в пясъка" има Шанс!
Гръцкият народ терминира глупавият проект наречен евро...
Всъщност, мисля че, Еврото днес има шанс да стане една стабилна валута!
Зависи от реакцията на европейските лидери и институции оттук-нататък!
Не са никак глупави... Пансионерите знаят, че на техните пенсии кредиторите ще посегнат най-накрая. А студенцията пък разбира, че ако кредиторите не бъдат шутирани сега, младото поколение ще изплаща неизплатими дългове през целия си живот.
цък
пенсионерите не искат да си загубят тлъстите пенсии,
а младите не искат да плащат чужди дългове.....
това е причината за този вот
според мен
Не са никак глупави... Пансионерите знаят, че на техните пенсии кредиторите ще посегнат най-накрая. А студенцията пък разбира, че ако кредиторите не бъдат шутирани сега, младото поколение ще изплаща неизплатими дългове през целия си живот.
Младото поколение ще изплаща неизплатими дългове през целия си живот ПРИ ВСИЧКИ ПОЛОЖЕНИЯ. Венсеремос!!!!!!!
с най-висок % от гласувалите с НЕ - студентите 75%
с най-висок % от гласувалите с ДА - пенсионери 60%
На въпрос за запазванена еврото - 75% - ДА
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
В САЩ си е много готино, от мои хора знам, колкото повече изкарваш, толкова по-нисък ти е данъка, което е точно каквото ми трябва. И го няма този малоумен манталитет с бенефитс
Нещо даста си се объркАл... В САЩ, мойто момче, цели 17% са на купони за храна!
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Ми то от много отдавна хората го правят това!!!Ако бях малко по-млад,досега да съм я скинал!!!Пропуснах момента преди 15 години!!!Но все пак,никога не е късно!!!
А , това е нещо ново ! Аз мислех че си у големата пара ве , баце ...а то и ти си въшкар кат мене, че и дърт ! Ай не се коси , ше отикаме некак си.
В САЩ си е много готино, от мои хора знам, колкото повече изкарваш, толкова по-нисък ти е данъка, което е точно каквото ми трябва. И го няма този малоумен манталитет с бенефитс да ти сложат да изхранваш по 5 души на гърба. Освен това не ми се живее в страни от третия свят - справка китай, русия.
Коментар