Изглежда че напрежението в Атина се увеличава..60% не са малко.."купона" сега започва...Тоз жив ще го одерат
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво ще стане с еврото ако Гърция излезе от еврозоната?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеДостатъчно беше да споменеш печатницата, другите работи са следствие
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнениеЕ психар ае земи се спри малко...БГ империя....каква БГ империя те гони бе....народа едвам свързва двата края...политиците не ги е.е за населението....тоя ми бращолеви глупости за Бг империя....
Бай дъ уей, във Франция в часове по хистори учат дечицата за Българска империя. Не знам защо в България не се учи, че ще сте Империя?!
Не ми се говори с комуне траверси като Съни и тИбя!!!
( Иди във Франция, иди при Енциклопедия Британика и може да им се скараш - Защо са писали, че БГ е Империя?! ).
При мен и да се пробваш, освен да те набия за 5 сек. друго няма какво да се случи и затова ще говориш на "Вие" и бат' Маранди. Цигани противни - хахаLast edited by marandi; 10.07.2015, 21:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнениеСамо че не са САЩ, немат си световна печатница, немат вътрешен пазар от 300 млн плюс още 100 млн отдолу и отгоре, немат си армия и военна флота по всички континенти и океани и още много неща си немат. Затова ги чакат черни дни сред многото слънце и сините води. Поне това си имат и........ козички.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеДаааааааааа варианта сащ, дългове до безкрай направо в геометрична прогресия..
А за Бг- остават хвалбите че сме отличници и магистралите
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеИкономисти от цял свят осъдиха тази цел като наказателна, защото стремежът към нея неминуемо ще доведе до по-дълбока рецесия. Всъщност, дори ако дългът на Гърция се преструктурира отвъд всичко, което можем да си представим, страната ще си остане в депресия, ако избирателите там се ангажират с целта на "Тройката" в предсрочния референдум, който ще се проведе този уикенд.
По отношение на превръщането на голям първичен дефицит в излишък, малко страни са постигнали това, което гърците постигнаха в последните пет години. И, въпреки че разходите, в смисъл на човешко страдание, са изключително високи, последните предложения на гръцкото правителство доста се приближиха към това да отговорят на исканията на своите кредитори.
Нека сме наясно: почти никаква част от огромните средства, които са отпуснати на Гърция под формата на заеми, всъщност не са отишли за самата Гърция. Те са разходвани, за да изплатят задължения към кредитори от частния сектор - включително немски и френски банки. Гърция не е получила друго освен подаяния, но тя е платила висока цена, за да се запазят банковите системи на тези страни. МВФ и другите "официални" кредитори всъщност не се нуждаят от парите, които изискват. Дори ако се спазва обичайната им бизнес практика, парите, които Гърция ще върне на тези организации, ще бъдат използвани отново, за да се кредитира Гърция.
Нямат нищо общо едно с друго, моето момче.
Понеже си умно момче ще ти го обясня с 2 думи, че едното се води монетарна мярка ( държ. дълг ), а другото се води фискална.
Не ме излагай повече!!! Все пак си моряк и те харесвам
П.П. Супер неграмотно написана статия ти казвам, която качваш в инвеститорски форум.
Трябва да ми плащате вредни, че съм длъжен да чета подобни глупости, където не се прави разлика между монетартизъм и фиск ( тоест дълг и бюджет ).Last edited by marandi; 10.07.2015, 21:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеМисля, че ще им напълнят гушите още за да се кротнат. Няма лошо нали.
Пък нека се тупаме после, че сме отличниците на Европа(с пенсии от 100 евро, ама в лева)
А за Бг- остават хвалбите че сме отличници и магистралите
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеИскаш да кажеш че сме запътили към варианта сащ
Пък нека се тупаме после, че сме отличниците на Европа(с пенсии от 100 евро, ама в лева)
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЗащо да развалят играта!? Ще им налеят още за да стоят мирни и кротки
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеНай добри са швабите ,те вземат най много от това че са в ЕЗ.Гърците са натрапници в играта, но пък са откровенни измамници и ще развалят играта за всички клептомани.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеНай добри са швабите ,те вземат най много от това че са в ЕЗ.Гърците са натрапници в играта, но пък са откровенни измамници и ще развалят играта за всички клептомани.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеНищо няма да стане, просто ще спрат да им дават заеми. Ако спрат да плащат, просто ще спрат да плащат и трябва да мине доста време преди да почнат да им дават заеми.Няма легален механизъм с който да бъдат санкционирани.
Но ако излязат ще започнат начисто , дотолкова колкото Бг започна, срив на доходите, НПО та и други такива
Коментар
Коментар