Първоначално изпратено от nacheff
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво ще стане с еврото ако Гърция излезе от еврозоната?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЕстествено, че ще е антисистемен играч. Един отговорен гръцки държавник няма как да не бъде против системата, която направи от Гърция неспасяем длъжник! Системата наливаше в Гърция все нови и нови заеми, за да предотврати нейния фалит и да прикрие системните недостатъци на ситемата!
Сътрапезниците могат да си я поделят както желаят .
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеНикой няма да търпи безотговорен , антисистемен играч в екипа си .Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнениеПрав е в това, че преди наличието на съответната нормативна база и съответни програми (ЕЦБ), събитието в Гърция щеше най-вероятно да отприщи бърза, мощна, унищожителна верижна реакция.
След съответните мерки има наличен механизъм за париране и заразата няма да плъзне бързо. Толкова.
Да не говорим, че защитата на конкретните банки ще зависи от характеристиките на активите им. Може да има и изненади.
Върху планината от дългове се прави надстройка. Материалът се взема от основите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеМного си е прав човека .
След съответните мерки има наличен механизъм за париране и заразата няма да плъзне бързо. Толкова.
Да не говорим, че защитата на конкретните банки ще зависи от характеристиките на активите им. Може да има и изненади.
Върху планината от дългове се прави надстройка. Материалът се взема от основите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеЗа Ципрас не бях чувал нищо преди да стане Премиер на Гърция. Варуфакис го зная от години и съм чел и гледал доста негови интурвюта. Предвиди преди години това, което става в момента с еврозоната и в частност с Гърция. Имам най-високо мнение за него като за икономист. Не разбирам, защо световният финансов олигопол се опитва да го демонизира? Казано е далеч прези Варуфакис - "Един дълг, който няма как да бъде платен, просто няма да бъде платен!"
Подритването на празната консервна кутия наречена Гърция продължи години наред в очакване на световното икономическо "възстановяване". Вече всички разбраха, че такова няма да има докато не бъдат изчистени планините от дългове. Затова е време сега да се реши принципният въпрос за еврозоната озаглавен "Грекзит"... Лошото за еврозоната е, че след Гърция ще последват други "...екзит-ти"!
Най-гадното на цялата история е, че доста отговорни фактори в еврозоната се гласят да накажат толкова свирепо Гърция в случай на напускане на еврозоната, че на никой друг кандидат за екзит и през ум да не му минава да я последва!!! Евро-атлантически ценности... кво да се праи?... хаха
Никой няма да търпи безотговорен , антисистемен играч в екипа си .
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеМисля че ерозира уважението и остава само преподавател .
Което не е сигурно
Подритването на празната консервна кутия наречена Гърция продължи години наред в очакване на световното икономическо "възстановяване". Вече всички разбраха, че такова няма да има докато не бъдат изчистени планините от дългове. Затова е време сега да се реши принципният въпрос за еврозоната озаглавен "Грекзит"... Лошото за еврозоната е, че след Гърция ще последват други "...екзит-ти"!
Най-гадното на цялата история е, че доста отговорни фактори в еврозоната се гласят да накажат толкова свирепо Гърция в случай на напускане на еврозоната, че на никой друг кандидат за екзит и през ум да не му минава да я последва!!! Евро-атлантически ценности... кво да се праи?... хахаСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеТова, че премиерът на Гърция е комунист е плюс за сегашното положение в което се намира държавата им. А Варуфакис е уважаван университетски преподавател, който е преподавал макроикономика в редица престижни университети на Запад!
Аз пък смятам, че са си ги избрали да свършат мръсната работа и да подложат дупе на евреите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеТова, че премиерът на Гърция е комунист е плюс за сегашното положение в което се намира държавата им. А Варуфакис е уважаван университетски преподавател, който е преподавал макроикономика в редица престижни университети на Запад!
Което не е сигурноLast edited by vankel; 16.06.2015, 13:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнениеМислиш че комунистчето Ципрас без един ден стаж в живота си и хазартния играч Варуфакис, който идва от Валв софтуер (компютърни игри), разбират повече?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнениеДнес в инвестора се натъкнах на статия:
Самоубийството на Гърция
Полезно е да се прегледа с цел запознаване с чисто оперативната картина и непосредствените вероятности за развитие.
Авторът на съжденията, някой си Калецки, доста смело твърди, че Ципрас и Варуфакис в голяма степен не знаят, а в още по-голяма степен не разбират важните неща от случващото се.
Дръзки и изненадващи твърдения!
Аз пък съм сигурен, че г-н Калецки е някой младеж - възпитаник на нЕкой моден скуул оф економикс и ярък привърженик на монетаризма. Ако това поне донякъде е вярно, то той е този, който категорично не е наясно със случващото се по света и в Гърция в частност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнениеДнес в инвестора се натъкнах на статия:
Самоубийството на Гърция
Полезно е да се прегледа с цел запознаване с чисто оперативната картина и непосредствените вероятности за развитие.
Авторът на съжденията, някой си Калецки, доста смело твърди, че Ципрас и Варуфакис в голяма степен не знаят, а в още по-голяма степен не разбират важните неща от случващото се.
Аз пък съм сигурен, че г-н Калецки е някой младеж - възпитаник на нЕкой моден скуул оф економикс и ярък привърженик на монетаризма. Ако това поне донякъде е вярно, то той е този, който категорично не е наясно със случващото се по света и в Гърция в частност.
Какво не ти харесва в статията му? Мислиш че комунистчето Ципрас без един ден стаж в живота си и хазартния играч Варуфакис, който идва от Валв софтуер (компютърни игри), разбират повече?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнениеРазбира се, че Европа НЯМА да пропадне без Гърция..., както няма да пропадне и без Испания..., без Ита..., без Порт.....
"Моторът" на Европа - германският износ съществува преди всичко, защото изнася продукцията си към държавите, които ти си споменал! Германия дава заеми на тези държави за да може последните да купуват произведеното в Германия. В момента, в който Германия си поиска тези заеми обратно спира и германският износ. И тука свършва приказката за "моторът" на европейската икономика!
Пирамидата съществува само заради огромната планина от дългове, която всеки момент ще се срути в океана и ще създаде огромно цунами помитащо всичко по пътя си!
Ако искате да имате бели пари пари за черни дни, посочил съм ги в по-долу в подписа си!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Днес в инвестора се натъкнах на статия:
Самоубийството на Гърция
Коментар
-
"Междувременно англосаксонският икономически печат изглежда набляга особено на вероятността от налагане на ограничителни мерки за гръцката банкова система, подобни на онези по време на кризата през 90-те години в Югоизточна Азия, Аржентина, но и в Кипър през пролетта на 2013."
http://www.grreporter.info/evropeisk...te-banki/17417
Коментар
Коментар