Когато Гърция излезе от ЕЗ и си пусне драхми, ако я има на форекс пазара ще може да се правят бързи и сигурни пари от скъсяване ...Гърция може да въведе - пусне драхми обаче само чрез механизъм на валутен борд..и правителството ще се ограничи да емитира много малко пари..Това ги чака гърците.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво ще стане с еврото ако Гърция излезе от еврозоната?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеЛимита по ЕЛА не е достатъчен за плащанията им и преоформя външен във вътрешен дълг .
Разходите си вървят а събираемостта е слаба - всички данъкоплатци смятат че секси Алекси ще ги освободи от данъциЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеОт началото на годината на вътрешния пазар пласираха дълг (финансиран през ELA) за по-голяма сума отколкото отчетоха като изплатени задължения към кредиторите....
За мен това означава само едно - има сделка , според която гърците се съгласяват да разтоварят ЕС от византийското бреме срещу прилично предварително финансиране през ЕLA . Същата е сключена още преди месеци и от тогава ни правят само театро.....
Разходите си вървят а събираемостта е слаба - всички данъкоплатци смятат че секси Алекси ще ги освободи от данъци
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеЗаема от вчера .
За мен това означава само едно - има сделка , според която гърците се съгласяват да разтоварят ЕС от византийското бреме срещу прилично предварително финансиране през ЕLA . Същата е сключена още преди месеци и от тогава ни правят само театро.....За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеима оптимисти
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеНали емитираха 1.1 бил . краткосрочни .на 2.7 доходност при 1.3 покритие
Накрая стигаме до политическо решение - Меркел ...
Коментар
-
Заседанието на Еврогрупата в Люксембург днес завърши без никакво решение за Гърция, предадоха световните агенции, като се позоваха на високопоставени представители на ЕС.
"Никакво споразумение. Силен сигнал, изпратен на Гърция, да се ангажира сериозно с преговорите. Еврогрупата остава готова да се събере във всеки един момент", обобщи заместник-председателят на Европейската комисия и европейски комисар за еврото Валдис Домбровскис в Тwitter.
Председателят на Еврогрупата, холандският министър на финансите Йерун Дейселблум, заяви, че все още е възможно да бъде постигнат компромис с Гърция. Затова обаче ще е необходимо Атина да представи всеобхватна програма за структурни реформи, подчерта той и изрази съжаление, че не е постигнат достатъчен напредък в преговорите.
Заседанието на финансовите министри на страните от еврозоната е продължило по-малко от един час и половина.
Срещата бе определена като трагична от пожелал анонимност европейски източник, който отбеляза, че дори не е било отправено искане за продължаване на сегашната програма за оказване на финансова помощ на Гърция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеА, те това съм го пропуснал
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеА утре плащането с какви пари го правим?
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеДай линк
http://www.zeit.de/wirtschaft/2015-0...keine-einigung
не ми е добър немския ама..Last edited by vankel; 18.06.2015, 22:57.
Коментар
-
Дидак, това твое ли е? Какво казваш с него, а? Това беше и причината да се включа в диалога с теб, явно критикувайки моята теза, ти си на противоположната, нали? Добре, ще прецизирам баса - Бабата ще клекне и ще отстъпи от исканията си, по-надолу ти казах какво ще приемат маляките.
И моля те, не ми вкарвай думи, които не съм изричал - маляките наистина не мога да ги понасям, но за разлика от други не твърдя, че гадните немци са виновни, щото видете ли с пистолет на челото карали маляките да вземат кредити. Просто отчитам реалността, а тя в момента е цайтнот
П.С. И не почвай с тюрлщюгювеча, в който уж ме обвиняваш мен, с Моуриньо, аз дори не съм те бъзнал за Панчаревско-Микренското франкенщайнче Цицекс или АС-Лиска 2015, а както сам знаеш има много за какво да се срамите там
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеГрую специалиста по всичко от край време залага на това, на което всеки гръцки селтак залага - джелезната логика: "Ше клекне дебелата баба, къде че оди да не клекне, ше й §*€*§€ майката )*§(*§(§))". Кой спечели Втората световна война, а? Да не я спечели на дебелата баба дядо й? Ше плащат докат са живи, ше им *(§(*§ майката германска, и репарации ше ни плащат биля!".
Ама ето че бабата се закучи и не отстъпва пущината... Ти да видиш и проклетияNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар