IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво ще стане с еврото ако Гърция излезе от еврозоната?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    Това е удобно измъкване и налагано от политиците схващане!!!

Реалността е такава, каквато я налагат нормите и управляващите И тези, които ги избират!
    Факт е, обаче, че почти всички държавни фирми
    работят на брутални загуби, а най-големите са
    в състояние на технически фалит.
    Ся кои е виновен за това нещо и с какво тез
    ДЪРЖАВНИ фирми допринасят до все повече
    повишаващите се доходи????
    ПАРИТЕТНОТО 1,00000 ела здравей !!!:):):):):):):)

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
      Любим спорт на комунягите - да национализираме нещо което работи и да седнеме да чакаме да капе и да ни храни.
      Те така си го представят, вземаш един печеливш бизнес, той сам си върви и си цоцаш. Ако има някакви досадни конкуренти, правиш законче, лицензи, данъчни проверки и прочие, да не се пречкат.
      Вместо празни тролски приказки - размърдай се и после пусни и тук:

%та държавна собственост в Проспериращите държави в Западна Европа

Можеш да започнеш с Германия, най-развитата икономика към момента.
      Last edited by съни(тя); 16.07.2015, 16:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от reda1 Разгледай мнение
        Особенно пък по тукашните територии !!!!
        Това е удобно измъкване и налагано от политиците схващане!!!

Реалността е такава, каквато я налагат нормите и управляващите И тези, които ги избират!

Коментар

Само собствеността ви е на вас в главЪта!!!!
          Я помислете върху простите инък думички:
          рационалност, ефективност,,,,просперитет!!!
          Любим спорт на комунягите - да национализираме нещо което работи и да седнеме да чакаме да капе и да ни храни.
          Те така си го представят, вземаш един печеливш бизнес, той сам си върви и си цоцаш. Ако има някакви досадни конкуренти, правиш законче, лицензи, данъчни проверки и прочие, да не се пречкат.

Коментар

Точно!
            Питам - каква е държавната собственост в Проспериращите държави в Западна Европа?

Колко от най-големите компании в Б-я плащат данъци тук?
            Кога Б-я ще има средни доходи близки до средните в Европа?
            Когато БВП на калпак стане средно колкото средните в Европа.
            Собственността само по себе си не ражна нито доходи,
            нито БВП. Особенно пък по тукашните територии !!!!

Коментар

,,,,просперитет!!!
              Точно!
              Питам - каква е държавната собственост в Проспериращите държави в Западна Европа?

Колко от най-големите компании в Б-я плащат данъци тук?
              Кога Б-я ще има средни доходи близки до средните в Европа?

Коментар

Ми посочи ти де, дай да видим Франция, любимия пример на комундетата, колко е стабилна.
                Посочи ми развитите, стабилни държави в Западна Европа с какъв % държавна собственост са?
                Включително държавното участие - мажоритарно и миноритарно?

Пускала съм и тук %ти за някои от страните в З.Европа.
                Но троловете бързо избутват подобни цифри.

Затова, сега размърдай се, потърси ти, не е трудно и ПУСНИ ТУК какви са %-те за развитите държави, може и без Франция.
                Иначе си поредния трол или микимаусовец.

Коментар

Посочи ми развитите, стабилни държави в Западна Европа с какъв % държавна собственост са?

п.п...и престани ми да ми минаваш и на мен с номера за рубли или ...мурзилки! Ясно?!
                  Само собствеността ви е на вас в главЪта!!!!
                  Я помислете върху простите инък думички:
                  рационалност, ефективност,,,,просперитет!!!

Коментар

п.п...и престани ми да ми минаваш и на мен с номера за рубли или ...мурзилки! Ясно?!
                    В България краденето е спорт,така че колкото повече държавно има,толкова повече се краде!!!Тъй като "колективат е стопанин на социалистическата собственост"!!!

Коментар

Ми посочи ти де, дай да видим Франция, любимия пример на комундетата, колко е стабилна.

Коментар

дори откраднати от чиновници, поне се харчат тук или голяма част оттях
                        А сега държавата плаща, за да могат да крадат ...други

Можеш ли да сравниш дивидента, който държавата взимаше от БТК с ...приходите от данъци днес?
                        И можеш ли да кажеш, че БДЖ не се води умишлено към фалит ... за да се приватизира и националния ж.п. транспорт?
                        БТК дъъълги години беше дръжавна!!!И с дивиденти ,без данъци, бехме стигнали до аналогови централи от 1929 година!!!
                        БДЖ дъъълги години е дръжавана!!!И дъъълги години някои крадяха нафта даже и от маневрените локомотиви!!!Така че мерсиииии!!!

Коментар

Объркана ти е главата, та все редиш едни безсмислени чаршафи. Нещата винаги са били прости - за да има дебела държава, дето да раздава на свои хора и други мижитурки някой и друг лев, трябва да има някакъв източник на кинти. Истински кинти, не рубли и подобни, то това и вие го проумявате подсъзнателно та все търсите някакви гигантски находища на някакви невероятно богатства, дето да нахранят всички послушни държавни служителчета, и да има и за крадците на върха. Само че няма много такива примери, и няма държава крепила се само на злато, има за кратък период на петрол, петролни държави им викат, ако си чувала, ама тая вече свърши.
                          В крайна сметка като се оттегли прилива се вижда кой е без гащи.

Коментар

Можеш ли да кажеш категорично, че същата трагедия не се играе и в български вариант?
                            Бе, дай да не си пишем за България, че ми идват само едни каруцарски.... Темата е Грачко, поне малко сеир да погледаме и да се постоплим от бедите на комшиите, дето уж ни бяха за пример.

Коментар

Можеш ли да сравниш дивидента, който държавата взимаше от БТК с ...приходите от данъци днес?
                              И можеш ли да кажеш, че БДЖ не се води умишлено към фалит ... за да се приватизира и националния ж.п. транспорт?
                              Е вие сте така комунистите, мислите си че света ще стои на едно место и ще ви чака, да седите само и да прибирате дивиденти, а?
                              И как точно си го представяш БТК-то да носи някогашните приходи на днешния пазар и равнище на технологиите? Викаш да спреме интернета и да разрешим само АДСЛ-ите на БТК и да им върнем монопола, та да си лапка държавата?
                              Ти сериозно ли мислиш че ще спечелиш от това? Да не си министъра на съобщенията?
                              А за БДЖ какво да се коментира, като е толкоз важен що не наливаш ти 800 милиона на година да се прави на жив?

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                                Може ли аз,вместо Никито!!!По-малко пари за крадене от чиновници!!!

Коментар

Working...
                                X