IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво ще стане с еврото ако Гърция излезе от еврозоната?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение
    Какъв смешен плач за 10 пъти по богата страна
    Тука е пълно с паляци
    Грешиш. Просто дори прочети няколко страни по-надолу и ще разбереш, че никой не рони горчиви сълзи за горката страна.
    Така е при човеците, изпитваме интензивни чувства (почти изцяло негативни) към съседите.
    Какво общо имам аз с исландците, че да изпитвам каквото и да е към тях?!

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
      Всъщност срещата е в Санкт Петербург. CNBC са я анонсирали страхотно:

Greece's Tsipras heads to Russia for some love

Отива да получи любоф ципата. И ще я получи
      Много удачно попадение в този момент.
      Някак връща нещата в тази катастрофическа ситуация към изначалните неща.
      А смисълът е прост: живеем за да имаме деца и любов.
      Всичко иначе е ала-бала.

Коментар

• Всъщност срещата е в Санкт Петербург. CNBC са я анонсирали страхотно:

Greece's Tsipras heads to Russia for some love

Отива да получи любоф ципата. И ще я получи

Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнение
        Не се бъзикай
        Иначе, горкият, ти смяташ, че си гледа кефа в Москва. Ако се съди по широката му усмивка, може да се заблуди човек.
        Според мен той просто е впрегнал целия си човешки ресурс за да изнесе едно представление, което субективно смята, че е удочно за настоящия момент.
        Мисля, че дори преиграва. Това изцежда много сили.
        Цялата тази работа лично за него няма да завърши положително. Въобще не го познавам, впечатлението ми е, че е сангвиник (с елементи на флегматизъм) като характер и това вероятно би го предпазило от някакъв личностен срив.
        В ситуацията няма верен ход, има само по-малко губещи ходове. Трябва да си задаваме и въпроса - а кой точно и какво губи при дадения ход. И каква загуба ще избере Ципрас?!
        Тежка е ...короната!
        Е, има майстори, които се измъкват и от безнадеждни ситуации, но някак не го виждам в тази роля.

Коментар

• Какъв смешен плач за 10 пъти по богата страна
          Тука е пълно с паляци

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
            Абе и аз имах предвид, че Ципата сам седна на четвъртития, но не можах толкова добре да го кажа ...
            Не се бъзикай
            Иначе, горкият, ти смяташ, че си гледа кефа в Москва. Ако се съди по широката му усмивка, може да се заблуди човек.
            Според мен той просто е впрегнал целия си човешки ресурс за да изнесе едно представление, което субективно смята, че е удочно за настоящия момент.
            Мисля, че дори преиграва. Това изцежда много сили.
            Цялата тази работа лично за него няма да завърши положително. Въобще не го познавам, впечатлението ми е, че е сангвиник (с елементи на флегматизъм) като характер и това вероятно би го предпазило от някакъв личностен срив.
            В ситуацията няма верен ход, има само по-малко губещи ходове. Трябва да си задаваме и въпроса - а кой точно и какво губи при дадения ход. И каква загуба ще избере Ципрас?!
            Тежка е ...короната!
            Е, има майстори, които се измъкват и от безнадеждни ситуации, но някак не го виждам в тази роля.
            Last edited by nacheff; 19.06.2015, 12:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнение
              Кое ли ще бъде следващото (съдбовно) нещо, което ще ме накара да забравя въобще за гърците.
              Ще забравиш за гърците, като вземеш да мислиш за испанците. След това за италианците. След това за французите... и т.н.
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                Няма да е свършека на света ако Гърция обяви фалит. ...
                Аз съвети няма да им давам, но странното е, че тази сутрин помислих нещо много сходно.
                Рекох си, развръзката наближава. Кое ли ще бъде следващото (съдбовно) нещо, което ще ме накара да забравя въобще за гърците.

Коментар

• Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнение
                  Твърдението ти е близо до ума всекиму, който е в нормална мисловна и емоционална кондиция, ерго - индивид в нормата. Б.О.
                  Обаче, при тежка задлъжнялост съм забелязал, че се случнат едни много особени интелектуални и емоционални изкривявания, които въвеждат субекта в някакво много различно състояние.
                  От един момент нататък в длъжника се отключват едни привидно необясними за околните оценки, въприятия, постъпки и ... морал.
                  Вероятно е нещо свързано с инстинкта за самосъхранение.
                  Не само вършат чудати, глупави, неетични неща, но и започват да вярват в правотата си.
                  Абе и аз имах предвид, че Ципата сам седна на четвъртития, но не можах толкова добре да го кажа ...

Коментар

Ципрас направи безумна грешка с това посещение при Путин.
                    Трябваше да прави совалки из Европа, а не да се опитва да притиска ЕЦБ и МВФ с толкова жалки постановки. Всички знаят, че Путин няма пари и няма да му помогне. На това мнение са дори и редица гръцки анализатори. Снощи при Митко Цонев на гости беше пак някакъв гръцки икономист и той беше на подобно мнение.
                    Мястото на Ципрас е в Западна Европа, вместо това той си прави кефа в Русия...
                    Твърдението ти е близо до ума всекиму, който е в нормална мисловна и емоционална кондиция, ерго - индивид в нормата. Б.О.
                    Обаче, при тежка задлъжнялост съм забелязал, че се случнат едни много особени интелектуални и емоционални изкривявания, които въвеждат субекта в някакво много различно състояние.
                    От един момент нататък в длъжника се отключват едни привидно необясними за околните оценки, въприятия, постъпки и ... морал.
                    Вероятно е нещо свързано с инстинкта за самосъхранение.
                    Не само вършат чудати, глупави, неетични неща, но и започват да вярват в правотата си.

Коментар

• Няма да е свършека на света ако Гърция обяви фалит. Ще е началото на края на безумния проект наречен евро. Иначе Гърция като държава ще си я бъде и ще преуспее. Както стана с Исландия. Фалира банките. Одържавиха ги. Много чужденци пиха по една студена вода. И всяко чудо за 3 дни или най-много за 3 години. Сега Исландия е най-стабилната финансова ситема в Западното полукълбо.

Ако гърците направят грешката да се споразумяват с кредиторите, то тогава им предстоят десетилетия мъчения и инквизиции без никаква светлинка в тунела. ще им вземат всичко и накрая пак ще са със същите дългове ако не и по-големи!

Така че, определено Гърция трябва да обяви фалит за благото на самата Гърция и на децата в Гърция, които все още не са родени!
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Зайо Байо Разгледай мнение
                        Търси си място където да бяга ... като го подгонят гърците Ще моли Путин за политическо убежище, затова е там, не да иска пари!
                        Абе по-скоро от един конкретен грък бяга

Бети заплашила Ципрас с раздяла, ако подпише икономиите?
                        http://dnes.dir.bg/news/razvod-pobed...-19312165?nt=4

Коментар

• ципата играе детски номерца, които обаче могат да струват много скъпо на гърците. В една нормална ситуация намекът за сближаване с вп можеше и да произведе ефект като коз при преговори.

Сега обаче това е прострелване в крака, особено предвид очевидната липса на вероятност вп да бръкне и да извади едни 20-30 милярда, които реално да изпрати на своите "приятели" от "тройката". Европа знае отлично, че вп няма да даде и пет евро на гръцкия голтак и може да приеме само с презрение демонстрацията на ципата.

Ципата явно не отчита и нещо многократно по-опасно за гърците като фактор - посещението и целувката с вп идва в момент, когато САЩ одобряват значителна оръжейна помощ за Украйна. Това е повратен момент в източната криза и всеки трябва да определи своята позиция окончателно. Така реално ципата прави едно - залага срещу цивилизована Европа, и което е по-страшно за него, срещу САЩ. Изводите и анализите оставям за вас.

Честито на печелившите наследници на древни цивилизации...

Коментар

• Най-добре е БРИКС да даде заем на Гърция без условия и соросоидите уйдеха у ряката.....

Коментар

Мястото на Ципрас е в Западна Европа, вместо това той си прави кефа в Русия...
                              Търси си място където да бяга ... като го подгонят гърците Ще моли Путин за политическо убежище, затова е там, не да иска пари!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                                А да видим, кой ще посмее да мародерства Русия?
                                Руснаците, евреите, чеченците, КГБ- извинявай ако пропускам някой

Коментар

Working...
                                X