If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво ще стане с еврото ако Гърция излезе от еврозоната?
Виж, това което си описал е мечтата на всеки грък, затова избраха и разгърдения и бандата палячовци около него: за да пре€€ат костюмарите и да не върнат парите. Оня дори им каза, че нямало да им търси данъци и тия му поверваха
Защо този "хитър" сценарий обаче няма да сработи си написал сам - ако е за крадене, ония са единен, древен и горд народ, ако е за вадене от джеба - всеки поотделно си отнася откраднатите евраци в ...Германия. Нале
Освен това да пре%%еш костюмарите не е толкова просто в съвременния свят. Още повече ако парите ти са в техни банки. И войските им са навсякъде около теб. И произвеждат голяма част от това, от което се нуждаеш всеки ден. И поддържат разплащателните системи. И възпират турците да не ... И така нататък, и така нататък... Ако ги пре€€еш това ще е последният ти подвиг на този свят, гаранте Оттам нататък следва инферното
Нормално е комунист да търси подкрепа от Москва. Проблемът е кога да спре, защото ако прекали може да остане от 2 стола на земята.
Без да искам да звуча като комунист за мен изборът на Гърция трябва да бъде.
1. Дефолт и да го духат костюмарите от ЕС чиновници без грам мозък...
2. Капиталов контрол - тотален
3. Драхма с плаващ курс към еврото диапазон 30% за начало НЕКОНВЕРТИРУЕМА
4. Изчистване и опростяване на данъците. в момента са много, НО не се събират
5. ОСТАВАНЕ в ЕС по всички възможни начини, защото е важно за търговия и туризъм
6. Създаване на ФОНД ГЪРЦИЯ в който да отиват 20% от пенсии и заплати на чиновници, но да няма съкращения поне 6месеца докато се стабилизират
най големият проблем е че гърците да тарикати като нас, големи националисти, големи патриоти спор няма, но опре ли до вадене от джоба и си бият свободно.
Ако си направят ддс 15% на всичко и плосък данък 15% за всички + пенсионери и си го събират ще са ОК. В момента данъците им са големи, но събираемостта е по-малка от при нас.
За последните 10 дни изхарчих 1500Е в едно градче на халкидики и получих касови бележки за 150Е... ако бях в Приморско или Созопол щяха да са поне за 50%..касовите бележки.
ЦНБС-то е пропаганден рупор на пиндосите. Няма как да я анонсира нормално. Умират от яд, когато им показват на пиндосите, че не са незаменими.
Ей, нямаш мира ти, Мастъре! Остави ги малко на спокойствие тези "пиндоси"!
Гърция каквото беля можеше да направи, направи го.
Малка страна, малка беля.
Дай да видим какво ще се случва с парите и финансовата система?!
Намерих и аз кого да питам
Ти си заявил виждането си, нещо мен не ме устройва, обаче. Лошо.
Вчера бях постнал една статия от Телеграф - има несравнимо по-сериозни проблеми.
Сутринта видях, че е цитирана и в един наш сайт, ама тук много дебнат за непозволени линкове.
Няма как да се случи, не само тотален ами и приблизителен. Капиталовият контрол е нещо от миналото. Технически е невъзможен в 21-ви век. Справка - Биткойн!
Няма как да се случи, не само тотален ами и приблизителен. Капиталовият контрол е нещо от миналото. Технически е невъзможен в 21-ви век. Справка - Биткойн!
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Нормално е комунист да търси подкрепа от Москва. Проблемът е кога да спре, защото ако прекали може да остане от 2 стола на земята.
Без да искам да звуча като комунист за мен изборът на Гърция трябва да бъде.
1. Дефолт и да го духат костюмарите от ЕС чиновници без грам мозък...
2. Капиталов контрол - тотален
3. Драхма с плаващ курс към еврото диапазон 30% за начало НЕКОНВЕРТИРУЕМА
4. Изчистване и опростяване на данъците. в момента са много, НО не се събират
5. ОСТАВАНЕ в ЕС по всички възможни начини, защото е важно за търговия и туризъм
6. Създаване на ФОНД ГЪРЦИЯ в който да отиват 20% от пенсии и заплати на чиновници, но да няма съкращения поне 6месеца докато се стабилизират
най големият проблем е че гърците да тарикати като нас, големи националисти, големи патриоти спор няма, но опре ли до вадене от джоба и си бият свободно.
Ако си направят ддс 15% на всичко и плосък данък 15% за всички + пенсионери и си го събират ще са ОК. В момента данъците им са големи, но събираемостта е по-малка от при нас.
За последните 10 дни изхарчих 1500Е в едно градче на халкидики и получих касови бележки за 150Е... ако бях в Приморско или Созопол щяха да са поне за 50%..касовите бележки.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар