IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво ще стане с еврото ако Гърция излезе от еврозоната?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
    ако Драги печати яко...както се очертава да се наложи идните месеци... трябва да пада, но ако пак има екшън с германски дцк...не е ясно може да има и отскок...+ че има много спекуланти които са скъсили...

мисля, че ще тества 1.10, но не бих заложил сериозни средства точно идната седмица.
    ДЦК загубиха инерция,очакват по високи данни от УСА,по скоро допускам силен спад (спекулативно) още с отварянето на пазарите в неделя вечер! Но с тези постоянни новости ...знае ли човек вече..пълен хазарт-тука има -тука няма!!!

Коментар

• гърците ще гласуват за спасение.ако излязат от евросъюза как ще си връщат дълговете в драхми . хептен ще задълбаят. дългът си е дълг.няма да има преструктуриране.на хората им е ясно ,че ако европа иска да намалят пенсиите с определен % то излизането на Гърция ще им намали пенсии и заплати с много по голям %.
      Все пак има нещо положително със ситуацията в Гърция. И то е как един политик трябва да отстоява благоденствието на своя народ.До последно няма отстъпки и когато дойде времето за решение , той се допитва до народа. Кога ще се случи това в Булгаристан

Коментар

• Първоначално изпратено от The.Engineer Разгледай мнение
        Очевидно не. Tая дискусия се превръща като на село на мегдана.
        Още когато пуснах темата бях сигурен, че ще се стигне до сегашната ситуация, Сега съм още по-сигурен, че банките в Гърция ще фалират, ако не началото то в края на другия месец. Ситуацията няма да се реши с допълнителни заеми. Въпроса е какво ще става след това...
        Благодаря за отговора,явно никой не обръща внимание на основният въпрос!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от xaro Разгледай мнение
          Някой има ли идея -какво ще стане с еврото в крайна сметна на световните пазари,през следващата седмица!?
          ако Драги печати яко...както се очертава да се наложи идните месеци... трябва да пада, но ако пак има екшън с германски дцк...не е ясно може да има и отскок...+ че има много спекуланти които са скъсили...

мисля, че ще тества 1.10, но не бих заложил сериозни средства точно идната седмица.
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• и от преди час-два

Коментар

• Първоначално изпратено от The.Engineer Разгледай мнение
              банките в Гърция ще фалират, ако не началото то в края на другия месец.
              Викаш края на другия месец?
              Това е снимка от снощи. 2:30 през нощта ...

Ципрас направи безумно нещо.

Коментар

• Първоначално изпратено от xaro Разгледай мнение
                Някой има ли идея -какво ще стане с еврото в крайна сметна на световните пазари,през следващата седмица!?
                Очевидно не. Tая дискусия се превръща като на село на мегдана.
                Още когато пуснах темата бях сигурен, че ще се стигне до сегашната ситуация, Сега съм още по-сигурен, че банките в Гърция ще фалират, ако не началото то в края на другия месец. Ситуацията няма да се реши с допълнителни заеми. Въпроса е какво ще става след това...

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
                  Тая Русия не знам кой се връзва, тя първо няма пари да ги издържа, второ, ако излезнат от НАТО, Турция може да им се окаже голям проблем. А икономиката им направо ще умре, ако ЕС и САЩ се обърнат срещу тях, туризма и шипинга на дрипавата Русия ли ще разчитат? Или викаш ще изнасят краставици и фета за Русия и ще се оправят.
                  Те квито и са производители гърците ,ще залеят целия свят с продукцията си

Русия ще им налеее едни трилиони долари ,където ги имат в излишък ,и ще ги налеят в кредиторполучател който системно не иска да си връща дълговете ,е така за спорта да се оправят и да ги привлекат на тяхна страна Понеже тя Гърция е един огромен геополитически и икономически колос,центъра на вселената се върти около тях какъвто всъщност е и русия с нейната мижава 1 трилион и малко $ икономика
                  Last edited by kurta007; 27.06.2015, 13:10.

Коментар

• Някой има ли идея -какво ще стане с еврото в крайна сметна на световните пазари,през следващата седмица!?

Коментар

• Не мисля, че Гърция ще излезе от Еврозоната в обозримо бъдеще.
                      ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                        Не ги мисли. Хартия и мастило бол. Гръцката ЦБ като член на ЕЦБ има право да печата евра.
                        Еееей, как не са се сетили досега! Да сме забравили за проблема

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
                          А евра откъде?
                          Не ги мисли. Хартия и мастило бол. Гръцката ЦБ като член на ЕЦБ има право да печата евра.
                          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
                            Кипър е съвсем друга бира. Напиши си домашното .
                            Капиталов контрол за няколко дена не е голям проблем.
                            Няма как да е само за няколко дена, защото щом отворят първата работа на гърците ще е да се втурнат да изтеглят всичко по сметките. А евра откъде?

Коментар

След няколко дни хаос ЕС ще реши да подкрепи банките убеден съм.
                              ЕС вече нищо не може да подкрепи. Скоро набезите към банките ще започнат и в Испания и Италия. САЩ ще използват това положение за да прокарат TTIP. Преди една седмица Конгреса в САЩ увеличи правомощията на Обомба за ускоряване на преговорите. Захарчето към ЕС ще бъде, че Фед ще спасяват еврото чрез трилионни евро-доларови суапове. Веселбата започва. Затегнете коланите!
                              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Да това е целта на Европа. Да уплаши Гърците и да е ясно как да гласуват.

Ако сега Ципрас им каже или държите банките или си ебвате майката и излизаме от ЕС и отиваме при Русия нещата ще се стабилизират.

След няколко дни хаос ЕС ще реши да подкрепи банките убеден съм.
                                Тая Русия не знам кой се връзва, тя първо няма пари да ги издържа, второ, ако излезнат от НАТО, Турция може да им се окаже голям проблем. А икономиката им направо ще умре, ако ЕС и САЩ се обърнат срещу тях, туризма и шипинга на дрипавата Русия ли ще разчитат? Или викаш ще изнасят краставици и фета за Русия и ще се оправят.

Коментар

Working...
                                X