Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво ще стане с еврото ако Гърция излезе от еврозоната?
Collapse
X
-
гърците ще гласуват за спасение.ако излязат от евросъюза как ще си връщат дълговете в драхми. хептен ще задълбаят. дългът си е дълг.няма да има преструктуриране.на хората им е ясно ,че ако европа иска да намалят пенсиите с определен % то излизането на Гърция ще им намали пенсии и заплати с много по голям %.
Все пак има нещо положително със ситуацията в Гърция. И то е как един политик трябва да отстоява благоденствието на своя народ.До последно няма отстъпки и когато дойде времето за решение , той се допитва до народа. Кога ще се случи това в Булгаристан
Коментар
-
Първоначално изпратено от The.Engineer Разгледай мнениеОчевидно не. Tая дискусия се превръща като на село на мегдана.
Още когато пуснах темата бях сигурен, че ще се стигне до сегашната ситуация, Сега съм още по-сигурен, че банките в Гърция ще фалират, ако не началото то в края на другия месец. Ситуацията няма да се реши с допълнителни заеми. Въпроса е какво ще става след това...
Коментар
-
Първоначално изпратено от xaro Разгледай мнениеНякой има ли идея -какво ще стане с еврото в крайна сметна на световните пазари,през следващата седмица!?
мисля, че ще тества 1.10, но не бих заложил сериозни средства точно идната седмица.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от The.Engineer Разгледай мнениебанките в Гърция ще фалират, ако не началото то в края на другия месец.
Това е снимка от снощи. 2:30 през нощта ...
Ципрас направи безумно нещо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от xaro Разгледай мнениеНякой има ли идея -какво ще стане с еврото в крайна сметна на световните пазари,през следващата седмица!?
Още когато пуснах темата бях сигурен, че ще се стигне до сегашната ситуация, Сега съм още по-сигурен, че банките в Гърция ще фалират, ако не началото то в края на другия месец. Ситуацията няма да се реши с допълнителни заеми. Въпроса е какво ще става след това...
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнениеТая Русия не знам кой се връзва, тя първо няма пари да ги издържа, второ, ако излезнат от НАТО, Турция може да им се окаже голям проблем. А икономиката им направо ще умре, ако ЕС и САЩ се обърнат срещу тях, туризма и шипинга на дрипавата Русия ли ще разчитат? Или викаш ще изнасят краставици и фета за Русия и ще се оправят.
Русия ще им налеее едни трилиони долари ,където ги имат в излишък,и ще ги налеят в кредиторполучател който системно не иска да си връща дълговете ,е така за спорта да се оправят и да ги привлекат на тяхна страна
Понеже тя Гърция е един огромен геополитически и икономически колос,центъра на вселената се върти около тях
какъвто всъщност е и русия с нейната мижава 1 трилион и малко $ икономика
Last edited by kurta007; 27.06.2015, 13:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНе ги мисли. Хартия и мастило бол. Гръцката ЦБ като член на ЕЦБ има право да печата евра.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнениеА евра откъде?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеКипър е съвсем друга бира. Напиши си домашното .
Капиталов контрол за няколко дена не е голям проблем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеСлед няколко дни хаос ЕС ще реши да подкрепи банките убеден съм.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеДа това е целта на Европа. Да уплаши Гърците и да е ясно как да гласуват.
Ако сега Ципрас им каже или държите банките или си ебвате майката и излизаме от ЕС и отиваме при Русия нещата ще се стабилизират.
След няколко дни хаос ЕС ще реши да подкрепи банките убеден съм.
Коментар
Коментар