IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво ще стане с еврото ако Гърция излезе от еврозоната?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
    Всички защитаващи левите идеи (бат Пешо и той) .. не разбрахте ли, че при фалит ЛЯВА политика (демек насочена към народа) НЯМА как да се случи при положение, че няма ВЪНШНО ФИНАНСИРАНЕ.
    А след 9-ти Септември 1944 г. как се случи?
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Всички защитаващи левите идеи (бат Пешо и той) .. не разбрахте ли, че при фалит ЛЯВА политика (демек насочена към народа) НЯМА как да се случи при положение, че няма ВЪНШНО ФИНАНСИРАНЕ.

И стига вече с тоя Путин (Китайците са друга бира те поне знаят да работят здраво), защото неговата икономика в момента е все едно гледаме икономиката на някое позакъсало емирство. Мозъци в диктатура не стоят то и затова къде що има кадърни и можещи руснаци изчезват в гнилия запад.

Да оставим русия за темите с платените тролове. Гърците самите ги е страх от политиците им, защото знаят колко са лакоми и тарикати. Кругмановите теории са доказано неефективни ако политическият елит мисли как да краде постоянно.

За мен истината е по-средата. ясно е че ще има(то вече има) сериозно обедняване...по-скоро връщане към нормалността в Гърция, защото последните 15 години са изключение на предните 150 и няма как с една торба пари да направиш от гръка немец,швед и тн.
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
        Бате Пешо,успокой се малко човече
        Икономика не се прави с мантри и световна конспирация !
        Аз съм спокоен.И знам че икономика не се прави когато някой те ограбва.

Коментар

• Уф,

Бате Пешо,успокой се малко човече
          Икономика не се прави с мантри и световна конспирация !

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Айде пак с бази плашиме
            Изнудване с цел мир, а се чудим кой е добрия и кой лошия?

Хората се стремят да водят по-качествен живот, други само плашат с война. Няма нужда от бази и влияние - натискайте копчето и да се свършва агонията
            Ако мръсната финансова олигархия на Запада не си седне на задника и до там ще си стигне.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
              И как ще доплуват до тая база рашките без флот?
              Как искаш да доплуват?Може и през Босфора...Има ли някой който да се осмели да ги спре?За теб кандитко и сганта не говоря

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                EK няма да говори повече с представители на Сириза...според мен това е посланието

Едно е 100% ясно - за гърците медът свърши... остава бачкането и хлебец.... ако искат в ЕЗ ако искат извън ЕЗ... избора е техен.
                Ми много станаха тия дето ЕК не ще да говори с тях.С Путин не ще с Китай не ще да не останат сами в изолация

Коментар

• Първоначално изпратено от xaro Разгледай мнение
                  Да...и аз това си мисля...като гледам репортажите от Гърция..изглежда че търтеите са много повече..от лентяйте...резултата ще е кървав
                  Е как нали са в НАТО?Какви униформи?Или може би говориш за едни със зелени униформи които са учтиви и възпитани

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
                    Приятно съм изнедан че Пол Кругман - нобелов лауреат по икономика и така нататък е написъл тази статия :

http://www.investor.bg/analizi/91/a/...pastta-197723/

която напълно покрива моето мнение написано тук преди повече от седмица и повтаряно под различни форми от преди 2 месеца.
                    Ние българите най добре знаем че той е прав.Изпитали сме и продължаваме да изпитваме номерата на американско еврейската измет.Но колелото се върти и деня в който тия боклуци ще бъдат изтребени наближава.

Коментар

• Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнение
                      ...... Аз още съм в плен на очарованието на въпроса за реф-ма. Намирам го за абсурден! Естественият отговор на нормален, непредубеден човек, вероятно би бил: По-скоро не се разбира, какво питат! Тогава - НЕ!
                      Другият вариант е: Как се отнасят отговорите на безбройните подвъпроси, които съдържа основният. Как да изчислим теглата, че да намерим финалния отговор?
                      Или да приложим умножение, което значи, че и малко несъгласие по относително "дребен" подвъпрос, бута цялата къща.
                      ...
                      въпросът е наистина умопомрачителен, дори не мога да го възпроизведа дословно
                      вероятно, само писалите го, могат ))
                      като се включих по обяд за малко, написах най-кратката формулировка, която мисля че не променя по никакъв начин смисъла
                      Всъщност няма подвъпроси, има уточняващи елементи на основния въпрос
                      Може и да е търсен ефект
                      Отделно, към момента е безпредметен, според мен
                      Играха ва банк и допускам, че това е някаква вратичка

Иначе, за пореден път дадоха урок - как може да се организира по важен за една държава въпрос Референдум ...след седмица.

На страницата на правителството, доколкото знам и по масовите медии е разпратен пълният и точен превод(от заклет преводач) на целият Документ на Споразумението от 25.06.
                      Ще го има и във всяка секция за гласуване.
                      Само се чудя, кой ще седне да го изчете - цели 26 стр.

Вижданията ми,подкрепят всяка една стъпка на правителство за прозрачност.

Мечтая за момента, когато нашите политици ще ги задължим да публикуват всеки един държавен договор, още повече преди подписването му.

А през зимата, показаха как може да се съставя правителство за 2 дни.
                      И от 3-я, същото да започне активни преговори.
                      Това, поне за разбиранията на балканския манталитет е нечуавано )
                      Last edited by съни(тя); 01.07.2015, 01:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                        Умните хора по време на критични ситуации, ако искат да научат повече за реалната картина, наблягат на четенето, не на ефектите на кадъра и патетичния глас зад него.
                        Имаше един хубав филм с Ал Пачино, мисля "Кметството", струва си да го видите, вместо телевизията

Условия за гражданска война - Няма!!!

И за другите нечетящи - Заседанието продължава утре.
                        Нещо се еб..ш !!! За теб ще преведа 'кървав' от текста-----и то по простичко---непредсказуем резултат

Коментар

• Приятно съм изнедан

Приятно съм изнедан че Пол Кругман - нобелов лауреат по икономика и така нататък е написъл тази статия :

http://www.investor.bg/analizi/91/a/...pastta-197723/

която напълно покрива моето мнение написано тук преди повече от седмица и повтаряно под различни форми от преди 2 месеца.

Коментар

• С фалирала държава не се водят преговори

Не знам на кого му трябваше тоя факт и какво ще отключи , но някой го искаше на всяка цена . А от другата страна постоянно обясняваха че не означава нищо и дори не е фалит .

Коментар

• за коментарите Леви - Десни ... Гръцкият дълг и мерките на Тройката
                              В Гуардиън - Секретни доклади на МВФ, есенцията от които многократно е споменавана ...

IMF: austerity measures would still leave Greece with unsustainable debt

Greece would face an unsustainable level of debt by 2030 even if it signs up to the full package of tax and spending reforms demanded of it, according to unpublished documents compiled by its three main creditors.

The documents, drawn up by the so-called troika of lenders, support Greece’s argument that it needs substantial debt relief for a lasting economic recovery. They show that, even after 15 years of sustained strong growth, the country would face a level of debt that the International Monetary Fund deems unsustainable.

The documents show that the IMF’s baseline estimate – the most likely outcome – is that Greece’s debt would still be 118% of GDP in 2030, even if it signs up to the package of tax and spending reforms demanded. That is well above the 110% the IMF regards as sustainable given Greece’s debt profile, a level set in 2012. The country’s debt level is currently 175% and likely to go higher because of its recent slide back into recession.

.........
                              http://www.theguardian.com/business/...s-still-needed
                              Last edited by съни(тя); 01.07.2015, 00:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от xaro Разгледай мнение
                                Да...и аз това си мисля...като гледам репортажите от Гърция..изглежда че търтеите са много повече..от лентяйте...резултата ще е кървав
                                Умните хора по време на критични ситуации, ако искат да научат повече за реалната картина, наблягат на четенето, не на ефектите на кадъра и патетичния глас зад него.
                                Имаше един хубав филм с Ал Пачино, мисля "Кметството", струва си да го видите, вместо телевизията

Условия за гражданска война - Няма!!!

И за другите нечетящи - Заседанието продължава утре.

Коментар

Working...
                                X