IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво ще стане с еврото ако Гърция излезе от еврозоната?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    Доказателства че са евреи.Щото не ми се вярва руските евреи да се мразят с американските евреи
    и там си има разделение не са на едно всички прочети малко
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
      Не ! България не премина от феодализма в социализма,това се случва при твоята любима матушка Колкото до панелките,аз ключ за връщане нямам,но си взех няколко ключа от лакомите ви ръчички
      И пак призовавам да се придържаме към темата за Гърция и еврото.
      Комунистите лоши ама построеното от тях не е.Що па да не го окрадем.Ми аз не мога да приема такива демократи крадци

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
        милиардите собственост на олигарси, списъка с активите им...
        кръжока на Путин ... ако има някои неевреин милиардер...то само името му е руско та земете се спрете с тия приказки за русите и тн православни...
        Русия и САЩ са бастионите на евреиския капитал. В Русия просто са 100г назад и затова са по-брутални в експлоатацията.
        Доказателства че са евреи.Щото не ми се вярва руските евреи да се мразят с американските евреи

Коментар

Ми България от феодализма премина в друго ниво.За това време не искам да говоря щото днешните НПО активисти не можете да боядисате построеното по това време.И как един от вас не отиде да върне ключовете от панелката а кога решите да продавате искате по 70000 евро.
          Не ! България не премина от феодализма в социализма,това се случва при твоята любима матушка Колкото до панелките,аз ключ за връщане нямам,но си взех няколко ключа от лакомите ви ръчички
          И пак призовавам да се придържаме към темата за Гърция и еврото.

Коментар

Всички защитаващи левите идеи (бат Пешо и той) .. не разбрахте ли, че при фалит ЛЯВА политика (демек насочена към народа) НЯМА как да се случи при положение, че няма ВЪНШНО ФИНАНСИРАНЕ.

И стига вече с тоя Путин (Китайците са друга бира те поне знаят да работят здраво), защото неговата икономика в момента е все едно гледаме икономиката на някое позакъсало емирство. Мозъци в диктатура не стоят то и затова къде що има кадърни и можещи руснаци изчезват в гнилия запад.

Да оставим русия за темите с платените тролове. Гърците самите ги е страх от политиците им, защото знаят колко са лакоми и тарикати. Кругмановите теории са доказано неефективни ако политическият елит мисли как да краде постоянно.

За мен истината е по-средата. ясно е че ще има(то вече има) сериозно обедняване...по-скоро връщане към нормалността в Гърция, защото последните 15 години са изключение на предните 150 и няма как с една торба пари да направиш от гръка немец,швед и тн.
            Берти никакви леви идеи не защитавам тука се обърка.Не може една кирлива олигархия да разрушава цели държави стоейки и криейки се зад армията на САЩ.Има и други армии и те имат ракети.Като виждате едното вижте и другото.Кажи ми кои теории са ефективни при крадливи политици.Кажи ми в коя държава политиците не крадат.Запада е пуснал печатницата и печати здраво докога мислиш ще може да печати?Аз им давам 10 максимум 12 години.Ще има зрелищен фалит и здраво раздрусване на света след това думата е на Китай и Русия.Иначе всеки народ трябва да се разпростира според чергата си.Може да се живее и по друг начин.

Коментар

Доказателства имаш ли
              милиардите собственост на олигарси, списъка с активите им...
              кръжока на Путин ... ако има някои неевреин милиардер...то само името му е руско та земете се спрете с тия приказки за русите и тн православни...
              Русия и САЩ са бастионите на евреиския капитал. В Русия просто са 100г назад и затова са по-брутални в експлоатацията.
              Last edited by bertram; 01.07.2015, 10:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                Нищо ляво няма при пешу. Той проповядва и мечтае за най-чиста форма на фашизъм-комунопутлеризъм.
                Расова чистота (смърт на евреите, соросоидите и всички различни от правослямния му кумир).
                Смазване от "държавата" (разбирай лично путлер) на всичко що не подкрепя "правителството (тва разни непеота, опозиции и т.н.)
                Милиционерски терор (ще ми се правите на умни и красиви протестиращи а? Я елате в Белене).
                Изгонване на всички чужди инвеститори (под чужди НИКОГА не се включват руските такива разбира се - те са си наши), щото "ограбват" и "изнасят" българските "богатства".
                "Консолидация" на медиите - всичко що не говори с пропагандния език на рашатудей и техните говорители в беге, като шаренкова и гестапото под ножа.
                И т.н и т.н.

Позната исто(е)рия.

Боленсидеровци за психиатрията.
                После амстердама пита защо се ебавам с такива

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
                  Случи се с диктатура,ограбване на населението,лагери и подобни простотии ! Врагове на народа,изедниц и т.н.
                  Надявам се,че няма да се връщаме в историята ни защото имаме и други фалити всички по времето на леваци.Темата е за Гърция и еврото !
                  Ми България от феодализма премина в друго ниво.За това време не искам да говоря щото днешните НПО активисти не можете да боядисате построеното по това време.И как един от вас не отиде да върне ключовете от панелката а кога решите да продавате искате по 70000 евро.

Коментар

Това не казвай на висок глас.
                    Не е путиноугодно.
                    Може да говори свободно

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                      А след 9-ти Септември 1944 г. как се случи?

Случи се с диктатура,ограбване на населението,лагери и подобни простотии ! Врагове на народа,изедниц и т.н.
                      Надявам се,че няма да се връщаме в историята ни защото имаме и други фалити всички по времето на леваци.Темата е за Гърция и еврото !

Коментар

ама нали точно евреите го сложиха Путлер за шефче. В русия няма милиардер който да не е евреин и да няма общо с властта...
                        Доказателства имаш ли

Коментар

ама нали точно евреите го сложиха Путлер за шефче. В русия няма милиардер който да не е евреин и да няма общо с властта...
                          Това не казвай на висок глас.
                          Не е путиноугодно.

Коментар

Нищо ляво няма при пешу. Той проповядва и мечтае за най-чиста форма на фашизъм-комунопутлеризъм.
                            Расова чистота (смърт на евреите, соросоидите и всички различни от правослямния му кумир).
                            Смазване от "държавата" (разбирай лично путлер) на всичко що не подкрепя "правителството (тва разни непеота, опозиции и т.н.)
                            Милиционерски терор (ще ми се правите на умни и красиви протестиращи а? Я елате в Белене).
                            Изгонване на всички чужди инвеститори (под чужди НИКОГА не се включват руските такива разбира се - те са си наши), щото "ограбват" и "изнасят" българските "богатства".
                            "Консолидация" на медиите - всичко що не говори с пропагандния език на рашатудей и техните говорители в беге, като шаренкова и гестапото под ножа.
                            И т.н и т.н.

Позната исто(е)рия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                              А след 9-ти Септември 1944 г. как се случи?
                              А ей го на и другия ненормалник, дето още мечтае за миризливите петолъчковци, да го турнат пак на директорско място или за началник на милицията, та да "видят тогава тия дето много знаят".

Коментар

Всички защитаващи левите идеи (бат Пешо и той) .. не разбрахте ли, че при фалит ЛЯВА политика (демек насочена към народа) НЯМА как да се случи при положение, че няма ВЪНШНО ФИНАНСИРАНЕ.

И стига вече с тоя Путин (Китайците са друга бира те поне знаят да работят здраво), защото неговата икономика в момента е все едно гледаме икономиката на някое позакъсало емирство. Мозъци в диктатура не стоят то и затова къде що има кадърни и можещи руснаци изчезват в гнилия запад.

Да оставим русия за темите с платените тролове. Гърците самите ги е страх от политиците им, защото знаят колко са лакоми и тарикати. Кругмановите теории са доказано неефективни ако политическият елит мисли как да краде постоянно.

За мен истината е по-средата. ясно е че ще има(то вече има) сериозно обедняване...по-скоро връщане към нормалността в Гърция, защото последните 15 години са изключение на предните 150 и няма как с една торба пари да направиш от гръка немец,швед и тн.

И т.н и т.н.

Позната исто(е)рия.

Коментар

Working...
                                X